Beter Horen - Den Haag Loosduinse Hoofdstraat Reviews 52

TrustScore 4 out of 5

4.2

Loosduinse Hoofdstraat 577, 2552 AE Den Haag, Loosduinen, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na uitvoerig door medewerkster Renee van Ginkel te zijn getest, mocht ik het apparaat thuis zelf uitproberen. Werd uiteraard op de hoogte gebracht omtrent prijs, gebruik en garantie. Zij heeft mij m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Via het Facebook ben ik bij beter horen terecht gekomen. En vanaf, hier ben ik prima geholpen en geïnformeerd om beter te horen. Door Peter Kersting. Met mijn tweede bezoek ben ik al naar huis gefi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst gehoorapparaten. Er werd goed ingegaan op mijn gehoorprobleem in combinatie met tinnitus. Ben uitstekend geholpen en tevreden met het resultaat. Ik moet toegeven dat het even wennen... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Beste mevrouw Vogelzang,

Bedankt voor uw positieve beoordeling,

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den haag Loosduinen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 4 out of 5 stars

Bijzonder goed geholpen door een…

Bijzonder goed geholpen door een deskundige audicien, die alle tijd nam en mijn gehoor serieus en goed heeft getest!

January 27, 2026

Beste meneer van Rijckevorsel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u bijzonder goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Via het Facebook filmpje kwam ben ik er werk van gaan maken.

Via het Facebook ben ik bij beter horen terecht gekomen.
Met mijn tweede bezoek ben ik al naar huis gefietst met gehoorapparaten in. Ben er reuze blij mee want het was echt nodig... en natuurlijk mijn familie en vrienden.

November 27, 2025

Beste mevrouw Toetenel - Heggers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Ik werd perfect geholpen

Ik werd perfect geholpen. Goede voorlichting alleen de informatie over de fiscale consequenties is onjuist.

January 6, 2026

Beste Kerremans,

Bedankt voor uw reactie.
Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinse hoofdstraat. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Alles word duidelijk uitgelegd

Alles word duidelijk uitgelegd , luisteren goed naar je vragen en ik ben heel vriendelijk ontvangen.

December 30, 2025

Beste Indra Biekhram,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinen en dat u tevreden bent met onze service en duidelijk uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

De prettige behandeling,de ik heb ervaren

De prettige behandeling,de professionaliteit en de tijd die men voor je neemt

November 21, 2025

Beste mevrouw Sneevliet,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinse Hoofdstraat en dat u tevreden bent met onze service en prettige behandeling. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

enorm goed geholpen

enorm goed geholpen, zeer vriendelijk

December 16, 2025

Beste mevrouw Steegers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinse Hoofdstraat en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 1 out of 5 stars

Bij mijn moeder van 100 jaar ging 1…

Bij mijn moeder van 100 jaar ging 1 gehoorapparaat kapot. Onhandig voor iemand die behoorlijk doof is. Even bij beter horen aankloppen. Ze zijn zo flexibel als een loden deur. Geen clementie voor een spoedgeval. Wachttijd van 2 maanden voor een nieuw gehoor toestel. Schande.

December 15, 2025

Beste Hugo,

Bedankt voor uw bericht.

Onze excuses voor uw ervaring
Om in contact met u te komen hebben wij uw gegevens opgevraagd en helaas hebben wij niets
ontvangen. Wij komen graag met u in contact om uw ervaring te bespreken. U kunt hiervoor
klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 4 out of 5 stars

Beter Horen Loosduinen heeft mij prima…

Beter Horen Loosduinen heeft mij prima geholpen aan een gehoorapparaat. Kundige en hulpvaardige audicien, die met mij mee dacht voor het beste resultaat. Aanrader!

December 9, 2025

Beste meneer Gross,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinen en dat u tevreden bent met onze service en resultaat. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 5 out of 5 stars

De lokatie is ruim en bied genoeg mogelijkheden

Ze zijn altijd oplossingsgericht. In de vestiging zijn ze altijd vriendelijk. Weten waar ze het over hebben. Mijn vaste aanspreekpunt ( mevr. van Ginkel ) legt àlles rustig uit en denkt mee in oplossingen. Kortom ik vind het een prettige vestiging.

July 4, 2025

Beste meneer Dengerink,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en geadviseerd door mevrouw van Ginkel en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Rated 5 out of 5 stars

Vertel waar je tegenaan loopt in verschillende situaties

Voor het eerst gehoorapparaten.

Er werd goed ingegaan op mijn gehoorprobleem in combinatie met tinnitus. Ben uitstekend geholpen en tevreden met het resultaat. Ik moet toegeven dat het even wennen was omdat alles ineens anders klinkt dan je gewend bent. Uiteindelijk is het een opluchting dat je alles weer horen kunt en de ander niet hoeft te vragen om het nog een keer te herhalen

October 28, 2025

Beste mevrouw de Krieger,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Den Haag en dat u tevreden bent met het resultaat. Wij zijn blij om te horen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten met de nieuwe hoortoestellen.

Rated 1 out of 5 stars

Afspraak maken Den Haag wat een waanzin…

Afspraak maken Den Haag wat een waanzin 1 maand wachttijd. Management ga weg of geef meer aandacht voor de cliënt. Op deze wijze doorgaan is einde Beter Horen.

September 27, 2025

Beste meneer Rietvelt,

Bedankt voor uw reactie. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat er geen ruimte is in de agenda van uw Beter Horen winkel in Den Haag om op korte termijn een afspraak te plannen. Helaas zijn door aanhoudende drukte de agenda’s momenteel erg vol. Dit komt deels omdat onze andere vestiging in Den Haag momenteel geen audicien heeft waardoor er meer klanten naar de Beter Horen winkel in Den Haag Loosduinse Hoofdstraat komen.

Wij kunnen echter niet zien waarvoor u een afspraak zou willen maken. Als u voor het eerst komt voor een hoortest dan is dit helaas momenteel de wachttijd bij de Beter Horen winkel Den Haag Loosduinse Hoofdstraat. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing, misschien is een andere vestiging in de regio voor u een optie? Wanner een hoortest eenmaal is uitgevoerd en hoortoestellen zijn nodig, dan gaan de afspraken daarna een stuk sneller.

Als u nieuwsgierig bent naar uw gehoor dan kunt u gewoon de winkel inlopen en zelf een hoortest doen aan onze hoorzuil. Als het echter om een reparatie van een hoortoestel gaat, dan hebben wij speciale bakjes waar deze achtergelaten kunnen worden en gaan wij ermee aan de slag.

Topverkoopster.

Werd uiteraard op de hoogte gebracht omtrent prijs, gebruik en garantie.
Zij heeft mij mijn gehoor teruggegeven en ik ben tot op heden zéér tevreden, châpeau.

February 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Het is een hele stap om een…

Het is een hele stap om een gehoorapparaat te laten aanmeten. Door Renee op mijn gemak gesteld en kundig geholpen, ze luistert wat jij wilt en nodig hebt, 1,5 uur en een kopje koffie verder, er wordt met mij overlegd wat de evt kosten zijn, ik mag mijn gehoorapparaat eerst thuis uitproberen, dat is heel fijn.

June 25, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Commercieel belang boven welzijn patiënt

Samen met mijn ouders naar beter horen gegaan. Zij zijn respectievelijk 75 en 77 jaar. Mijn moeder is slechthorend. Gehoortest gedaan, hier kwam naar voren dat mijn moeder 50 decibel gehoorverlies had. Duidelijk naar voren gebracht dat ze graag een categorie 1 t/m 5 wilde gehoorapparaat wilden hebben. Na gehoortest nieuwe afspraak gemaakt; hier kon ik als zoon niet bijzijn. Mijn vader ingelicht; vriend van me had 60 decibel gehoorverlies en die had categorie 5; eigen bijdrage 25%. Kostte hem 350 euro eigen bijdrage. Beter horen kwam aanzetten met een oplossing van 6000 euro gaat korting van 500 af. Hoe verzin je dit? Oude mensen oplichten. Schandalig! Gewoon geen alternatief aanbieden. Jullie moesten je schamen. Gaan binnenkort naar een andere keten. Zeker dat het mogelijk is dat mijn moeder een gehoorapparaat krijgt binnen categorie 5. Het commercieel belang gaat boven het helpen van mensen. Immers categorie 5 en daaronder verdienen jullie minder. Heel slecht! Beraad me nog op vervolgstappen.

June 24, 2025

Beste Jeroen Slusser,

Bedankt voor uw bericht.

Onze oprechte excuses voor uw ervaring bij ons in de winkel wij vinden het zeer spijtig om te horen dat het zo ervaren is en dat is zeker niet de bedoeling geweest.

Inmiddels is er contact opgenomen met uw vader. En is de situatie uitgelegd. De klant mag natuurlijk altijd zelf zijn of haar keuze maken wat hij of zij wilt uitproberen. Maar het advies van de audicien is gebasseerd op de hoordoelen van de klant en daarnaast ook eventueel de bijkomende lichamelijke en cognitieve beperkingen waarmee een klant of omgeving te maken heeft.

Ook hebben wij aangegeven dat wij graag in contact zouden willen komen met u om de situatie zelf persoonlijk nog even goed uit te leggen en te bespreken.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look