Beter Horen - Eindhoven Woensel Reviews 84

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Winkelcentrum Woensel 83, 5625 AE Eindhoven, Noord Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijk en deskundige hulp tijdens aanschaf hoortoestellen. ( oorstukjes) Grote verbetering met de vorige die waren achteraf niet geschikt voor mijn oren (paraplu) i.v.m. natte exeem en smalle g... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg van medewerker David en nam contact op met fabrikant voor mijn specifiek probleem. Amplifon top segment. Voorheen links schelpje ivm nauwe gehoorgang en gehoorverlies van 73 tot 85%. R... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed geholpen door medewerker. Wachten was niet nodig, alles mooi op tijd. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en daarna zijn er diverse opties voorbij gekomen. Na twee proefperiodes heb... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wordt ontzettend goed en vriendelijk…

Wordt ontzettend goed en vriendelijk geholpen en afspraak is zo gemaakt.

March 17, 2026
Unprompted review

Beste Consumer,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij te horen dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen en dat een afspraak snel gemaakt kon worden. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijk en deskundige hulp tijdens…

Vriendelijk en deskundige hulp tijdens aanschaf hoortoestellen. ( oorstukjes) Grote verbetering met de vorige die waren achteraf niet geschikt voor mijn oren (paraplu) i.v.m. natte exeem en smalle gehoorgang.

March 3, 2026

Beste meneer Janssen,

Bedankt voor uw feedback!
Fijn dat u vriendelijke en deskundige hulp heeft ervaren, bij de aanschaf van uw nieuwe hoortoestellen. We zijn blij te horen dat de nieuwe oorstukjes een grote verbetering zijn, gezien de eerdere problemen met uw oren. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Professionele behandeling

Het onderzoek was zeer nauwkeurig.
De audicien Judith was zeer bekwaam en kundig. Het advies voor Amplifon is tot nu toe een enorme verbetering .

February 12, 2026

Beste meneer Diederiks,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Woensel, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

25 jaar jubileum

Diverse keren andere audiciens afgesproken, maar iedere keer springen jullie met ervaring er boven uit. De klantenservice en technische handelingen zijn zeer kundig. Al 25 jaar klant.

February 10, 2026

Beste meneer van Poeijer,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u nog steeds goed wordt geholpen door onze collega's, bij de Beter Horen winkel in Eindhoven woensel. En dat u nog altijd tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u nog lang optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Top!

Goede service er word naar je geluisterd nemen de tijd en zijn vooral ook eerlijk

January 27, 2026

Beste mevrouw Hoogen - Timmers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Woensel, en dat u tevreden bent met onze eerlijke service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

eerlijk en behulpzaam

January 13, 2026

Beste Wilbert,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Woensel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Een woord geweldig goed

December 9, 2025

Beste meneer de Ronde,

zeer behulpzaam

zeer behulpzaam, goede adviezen

November 18, 2025

Beste mevrouw Bollen- Gilsing,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Woensel en dat u tevreden bent met onze service en goede adviezen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste F.J. Hueben,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Eindhoven Woensel en dat u tevreden bent met onze service en advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Geachte meneer van Huijgevoort,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 5 out of 5 stars

De presentatie was duidelijk en…

De presentatie was duidelijk en vriendelijk !

July 8, 2025

Geachte meneer/mevrouw Heemstra,

Bedankt voor uw reactie.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn weg naar een zeer goed hoorapparaat

Het intakegesprek, onderzoek, goede uitleg, goede adviezen+ begeleiding, oog hebben voor mijn leerweg naar een gehoortoestel is voor mij zeer helpend geweest. Er was gewoon alle tijd, aandacht. De hulpverlening kon gewoon niet beter

May 6, 2025

Beste H.H.G.M. Mulder,

Bedankt voor uw positieve review.

Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service van onze collega's in de winkel in Woensel. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te begeleiden. Wij hopen dat u met uw nieuwe hoortoestel weer optimaal kunt genieten van de geluiden om u heen.

U kunt altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft.

Wat een topbedrijf BeterHoren Eindhoven W.C Woensel

In december terug gekomen van Egypte , alwaar ik ziek ben geworden, uiteindelijk tinitus aan de antibiotica overgehouden .
Kno arts adviseerde een hoorapparaat en terecht gekomen bij Beter horen.

Uitstekende uitleg gekregen en eerlijk over alles.
3 weken geprobeerd en vandaag 30 april moest ik terug en mijn verhaal vertelt en zo gebleken dat een gehoor apparaat niet voor bestemd is.

We zijn er voor en we snappen dat een gehoorapparaat er voor u moet. En als dat er niet is dan kun verder kijken, maar het bleek niet voor mij te zijn.

Helaas , maar zoals Beter horen met mij is omgegaan
Is grote klasse.
Het ging toch om een duur apparaat , onze klanten zijn belangrijker voor ons kreeg ik te horen.

April 30, 2025
Unprompted review

Beste Jack De Kroon,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de service van onze collega's in de winkel in Eindhoven Woensel. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te begeleiden. Wij zijn dan ook altijd eerlijk tegen de klant en verkopen geen producten die geen oplossing bieden voor het hoorprobleem. Bedankt voor het vertrouwen! Wij hebben uw bericht gedeeld met de winkel.

Mocht u nog een vraag hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Deskundige audiciens, uitstekende service

Ben al meer dan 15 jaar klant. Heb bij 3 verschillende winkels 4 toestellen getest en kom toch weer uit bij Beter Horen. Deskundig advies en prima service. Geen verplicht servicepakket van € 400 zoals bij sommige andere winkels!

April 22, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look