Ontzettend vriendelijk personeel waarbij je je meteen gehoord voelt, goed overleg en advies in een zaak waar ze de tijd voor je nemen. Voor mij een heel aangename ervaring en inmiddels een tevreden k... See more
Europaweg 9, 7772 BN Hardenberg, Overijssel, NL
Company replied
klantvriendelijk en rust en ruimte voor een gesprek. Nav een gehoortest kwam het nieuwe apparaat als beste er uit en ben er heel tevreden mee. Voor gedaan hoe ik mijn gehoor apparaten kon scho... See more
Company replied
Het bedrijf is ontzettend goed! Maar uitleg en specificaties zouden veel beter kunnen. Heb dit ook benoemd. Ja maar daar weet u niets van. Ehm ik wil dat toch graag weten. je schotelt me een apparaat... See more
Europaweg 9, 7772 BN, Hardenberg, Overijssel, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Voor mij een heel aangename ervaring en inmiddels een tevreden klant

Reply from Beter Horen - Hardenberg
klantvriendelijk en rust en ruimte voor een gesprek.
Voor gedaan hoe ik mijn gehoor apparaten kon schoonmaken.
Voel me letterlijk gezien en gehoord

Reply from Beter Horen - Hardenberg
Omdat de service en aandacht altijd top is bij beter horen Hardenberg
Goede en attente service. Vriendelijke personeel. Lossen problemen op.
Fijne winkel en de audiciens een dikke pluim ze informeren en luisteren goed naar de klanten en vinden zo de oplossingen Alleen jammer dat jullie niet in Coevorden zitten zou ook mooi geweest zijn dicht bij huis Maar ga zo door
Erik en zijn medewerkster zorgen in de eerste plaats dat jij je op je gemak voelt ,en dat ze je gaan helpen met de beste oplossing. Ze kennen inmiddels mijn probleem en hebben daar een oplossing voor gevonden. Ook hebben ze geluisterd naar wat ik ondervonden heb en ook dit opgelost. Ben zeer tevreden.
Er wordt goed geluisterd naar mijn vragen en die worden correct beantwoord. Je weet waar je aan toe bent of iets wel of niet kan.
Behulpzaam, alle informatie over apparaat en financiën werd rustig en duidelijk uitgelegd. Had er goed gevoel bij.
Omdat de persoon eerlijk,-behulpzaam en bruikbare adviesen gaf
ik werd erg goed en vriendelijk ontvangen en alles was erg duidelijk utgelecht.
de medewerker was zeer vriendelijk en heel duidelijk met alles.
ik raad iedereen beter horen aan .
Ik ben erg goed geholpen. Er werd uitgebreid getest en er werd veel tijd genomen voor de afstelling. Het resultaat is prima.
Prima advies, goede begeleiding en prettige medewerkers. Mijn man is ook heel blij met mijn hoorapparaat. In het orkest waar ik in speel kan ik me beter oriënteren.
Goede hoortest, uitleg gehoorapparaat, afstelling
Learn more about other kinds of reviews.