Netjes geholpen en goed uitgelegd door vriendelijk personeel. Ben tot nu toe heel tevreden over de hoorapparaten.
Torenstraat 11A, 4901 EE Oosterhout, Noord-Brabant, NL
Company replied
Uitstekend geholpen door twee medewerkers. Alle vragen en wensen zijn gehonoreerd op een uiterst vriendelijke manier. Ondanks dat ik nauwelijks gehoorverlies heb, blijkt de geboden oplossing het soc... See more
Company replied
In eerste instantie ging het mis met de afspraak maken via een call center. Goed opgepakt door medewerkers van Beter Horen in Breda/Oosterhout! Contact en afspraak gemaakt en Wendy nam telkens alle ti... See more
Torenstraat 11A, 4901 EE, Oosterhout, Noord-Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer goed geholpen totdat er betaald is. Volgens medewerker van Beter horen zou ik €250.00 terug ontvangen via ziekenfonds. Steeds over en weer gebeld. De medewerker zou het voor me uitzoeken en terug bellen maar dat was na 2 wkn nog niet gebeurd.
Ik weer gebeld en medewerker zou weer terug bellen
Maar helaas niets. Zelf weer contact opgenomen maar helaas medewerker weigerde om mij te spreken via de telefoon. Het komt er op neer dat ik het zelf maar uit moet zoeken.
Ik vind het te gek dat hij dat mij belooft dat ik dat geld terug zou krijgen en nu er problemen zijn wil hij me niet spreken.
Zo heb ik ook al enkele keren aangegeven dat het kastje dat ik er bij gekocht heb voor de tv nog niet aangesloten is om dat mij dat niet lukt.
Hij heeft al 2x als antwoord gegeven dat daar wel iemand voor langs komt.
Ook dat is nog niet gebeurd.
Na veel over en weer bellen is alles opgelost. Het kastje van de tv is door Berer Horen goed geïnstalleerd.
De € 250.00 die ik tegoed had heb ik ondertussen ook ontvangen. Dit was uiteindelijk GEEN fout van Beter Horen maar van de VGZ.
Ben blij dat alles nu goed is.

Reply from Beter Horen - Oosterhout
Klant vriendelijk, goede uitleg over de toestellen en bij de twee herhalingsbezoeken ook steeds klant gericht met vragen en adviezen. professioneel.
Nieuw hoortoestellen in september bij beter horen in Oosterhout. Heel erg tevreden over aanmeten, service e.d. goed en helder is alles uitgelegd. Na een paar maanden bleek dat er iets niet goed was met de apparaten, opgestuurd voor reparatie, na ruim een week kwam het terug, niet gerepareerd, maar wel nieuwe toestellen! Wat een service, klasse!
Goede ervaringen geweldig service
Ik vindt alleen vreemd dat een hoortoestel wat vergoed wordt goedkoper is als ik zelf moet betalen
De bestelling van twee stekkers voor de dry-cap wacht ik al heel lang op en de ideale afstelling hoorapparaat is er nog niet!

Reply from Beter Horen - Oosterhout
Aangegeven dat gehoorapparaat makkelijk uit oor valt , na paar weken helaas apparaat verloren bij nieuw apparaat werden nu extra draad bevestigd tegen verlies zodat hij in oorschelp blijft hangen als hij eruit schiet .
Jammer dat dit niet eerder gedaan is toen ik melding heb gemaakt dit ook als klacht gemeld maar excuses of gesprek wordt geen moeite voor genomen jammer voor mij in de toekomst bij aanschaf nieuwe gehoorapparaat geen Beter Horen meer als je zo met je klanten omgaat oogstte dat.

Reply from Beter Horen - Oosterhout
Je wordt er heel vriendelijk en goed geholpen.
Mooie winkel en fijn personeel.
customer service laat te wensen over. Thema: vriendelijkheid en technisch advies is slechts 1 ster waard

Reply from Beter Horen - Oosterhout
Geduldige medewerkers! Ik ben niet meer zo jong en er was heel veel geduld om bepaalde dingen uit te leggen.
Ik ben prima geholpen.
Slechte service hoortoestellen na 2 weken al kapot nu al 3 weken aan het wachten totdat ik ze terug krijg verder rommelig geholpen hopelijk gaat na dit alles wel goed....

Reply from Beter Horen - Oosterhout
Uitstekende hoortoestellen en zeer gezellige en deskundige medewerkster
Bij Beter horen begrijpen ze niet ,dat ik een boortoestel
Heb aangeschaft,om beter te kunnen horen.
Deze toestellen heb ik +- een half jaar geleden aan geschaft.6 weken ben ik naar filiaal in Oosterhout gegaan , omdat er een niet goed werkte. Deze bleek stuk te zijn, en moest op gestuurd worden. Ik ben nu 6 weken verder, en heb het nog steeds niet terug. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik vind dit niet normaal. Ik heb nooit klachten gehad ,en dit zijn tog al mijn derde exemplaren. Ik had liever wat pozetiver geweest. Maar geen reclames voor Beter Horen , jammer

Reply from Beter Horen - Oosterhout
Ik ben op een zeer vriendelijke manier geholpen en ben zeer tevreden over mijn nieuwe hoortoestel.
Ik ben goed geholpen. Had in het begin nog wat problemen, maar is opgelost.
De medewerkster die mij begeleidde was rustig, vriendelijk en kwam deskundig over. Ik voelde mij zeer op mijn gemak en werd goed geholpen naar mijn nieuwe oplaadbare hoortoestellen toe.
Ik ben van 1 naar 2 toestellen gegaan.

Reply from Beter Horen - Oosterhout
Ben ontzettend goed geholpen. Maar daarna was drama. Heb keurig de rekening betaald. Kreeg nog een rekening van €600. Na telefonisch contact waar mijn zoon afgesnauwd werd moesten we het afwachten. Ik hoef de rekening gelukkig niet te betalen. Het was allemaal al betaald. Snap niet dat er zulke mensen werken. Die niet om kunnen gaan met slechthorenden.