Noordeindseweg, 204, 2651 LK Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, NL
Company replied
Staan altijd gelijk voor je klaar en kleine problemen worden direct aangepakt. Vriendelijk personeel en tijdens hun werkzaamheden bereidt tot een gesprek met de klant.
Written by the company
Noordeindseweg, 204, 2651 LK, Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dit bedrijf is vakkundig, zeer vriendelijk en behulpzaam op alle vlakken.

Reply from Bike Totaal - de Lange
De duur van de reparatie van mijn fatbike werd vooraf kenbaar gemaakt alsook de te verwachtte kosten hiervoor. Er werd voor de tussenliggende tijd een leenfiets beschikbaar gesteld. Keurig volgens afspraak werd ik gebelt dat de fatbike klaar stond om weer op te halen.

Reply from Bike Totaal - de Lange
Klantvriendelijk, verstand van zaken. Geen autoverkopers die opeens fietsen verkopen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Reply from Bike Totaal - de Lange
Staan altijd gelijk voor je klaar en kleine problemen worden direct aangepakt.

Reply from Bike Totaal - de Lange
Snelle reactie, goede prijs, en super fijn dat de fiets afgeleverd kon worden!
Top Service!

Reply from Bike Totaal - de Lange
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de Gazelle Chamonix C5. De service was uitstekend: vriendelijk personeel, veel productkennis en ze namen de tijd om mij goed te adviseren. De levering was bovendien snel, waardoor ik al snel van mijn nieuwe fiets kon genieten. De Gazelle Chamonix 5 fietst echt fantastisch en overtreft mijn verwachtingen. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen! A. van Houten

Reply from Bike Totaal - de Lange
Prima geholpen uiterst tevreden gemoedelijke sfeer een aanrader

Reply from Bike Totaal - de Lange
24.6.2026 doe maar gewoon......Vriendelijke mensen goed geholpen geen onzin recht door zee niks is te veel ik ben superblij met mijn fiets ze komen hem thuis brengen en nam de oude fiets mee daar kregen wij nog een leuk bedrag voor terug fiets kan je bij hun ook laten verzekeren reperatie aan de fiets ook altijd corekt geholpen Top zaak

Reply from Bike Totaal - de Lange
Fijne zaak, waar je nog ouderwets goed en eerlijk geadviseerd word.
Vader en zoon hebben kennis van zaken en helpen je op een prettige manier.
Er heerst een leuke sfeer wat bijdraagt aan het welkome gevoel
De offerte was duidelijk, er werd snel gereageerd, fiets was snel binnen, oplevering goed met een fijne uitleg
fantastische zaak met een super service.
Hier ben je geen nummer, maar echt een klant.
Van de week 2 fietsen gekocht en mijn ouders daarna ook en zij waren super tevreden met hun aankoop
Ik zal iedereen deze zaak aanraden. Dennis is een topper
Helemaal top alles keurig netjes geholpen door de eigenaar een wereld zaak echt een aanrader in een week alles geregeld van fiets kijken tot aflevering perfect Bedankt
Ze gaan hier heel erg meedenken naar de beste oplossing voor de klant.