Vorige week zaterdag een gravel bike gekocht en perfect geadviseerd door een jonge ervaren wielrenner. Zijn advies deed me besluiten de gravelbike met carbon, elektrische schakeling te kopen. Ook bij... See more
Company replied
De jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Flyer Pluto vouwfiets. Deze fiets heeft 15 duizend kilometer gereden . Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima... See more
Company replied
Betrouwbaar adres om nieuwe of gebruikte fiets te komen. Vriendelijk denkt mee met de client, goede advisering, goed op de hoogte van bv leaseplan. Duidelijke communicatie en komt afspraken (snel!) na... See more
Written by the company
Kerkstraat, 1, 4328 LH, Burgh-Haamstede, Zeeland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hoge mate van service, mogelijkheid tot testen van de fietsen en na aankoop en fiets klaar maken keurig thuis afgeleverd.

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Zeer deskundig en vriendelijke uitleg, wat de beste keuze zou zijn. Wij hadden al positieve ervaringen, dus het was wederom een zeer positieve dienstverlening. Alles verliep volgens afspraak en ook vragen nadien werden prompt en op plezierige wijze opgevolgd.

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Super freundliche und kompetente Beratung. Jederzeit wieder!!
Vielen herzlichen Dank!!

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Echt heel fijn geholpen ondanks dat ze het heel druk hadden, super blij mee

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Wederom prima geholpen in de keus voor een nieuwe elektrische fiets. De oude moest na 8 jaar ingeruild worden en gezien het advies toen en vooral de service al die jaren van het bedrijf en in combinatie met de vriendelijkheid van al het personeel, was de keuze om opnieuw met Biketotaal jan de Jonge in zee te gaan, niet meer dan logisch.

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Sehr guter Kundendienst, ist auf alle Kundenwünsche aufmerksam eingegangen und wurde Zeitnah erledigt. Jederzeit wieder.

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
zeer vriendelijke en duidelijke uitleg van diverse modellen. Geniet van mijn nieuwe fiets!

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Uneingeschränkte Empfehlung, hier wurde ich von einer äußert kompetenten, erfahrenen und freundlichen Frau beraten und habe mein Traum Hollandrad gefunden. Auf den traumhaften Routen in Zeeland das Rad erprobt und so vergebe ich 6 ✨

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Gistermiddag contact met Floris over storing in fiets gehad. Hij gaf heel vriendelijk aan om vandaag even langs te rijden om de Bosch motor aan de computer te hangen. Vanmorgen (zaterdag) klokslag 09.00 uur werd mijn fiets aan de computer gehangen inclusief de extra batterij van Bosch. Met name de extra batterij bleek het probleem te zijn en werd zeer adequaat door Floris van dit bike-totaal filiaal van Jan de Jonge in Haamstede door een update verholpen. Dit alles “als service”!!!!! Een en al hulp en meedenken. Gewoonweg top, bedankt Rijwielhandel Jan de Jonge en natuurlijk heel speciaal Floris!!!
Met vriendelijke groet, Jan Keller

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Heel prettig geholpen door mevr. daarna door zoon fiets thuisbezorgd met info. Alleen maar positief!

Nieuwe fiets besteld na 3 weken nog geen bericht
Bij navraag in de winkel was het antwoord komt goed mevrouw, door de Pinksterdagen is alles vertraagd. Er werd nuet in de computer gekeken of gebeld naar het filiaal waar hij besteld was. Bij navrasg in dat filiaal bleek dat de fiets allang in de afleverwinjel stond. Bizar voor woorden. Een nieuwe fiets in je winkel en de klant niet inlichten.....????

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Immer sehr freundlich, kompetent und immer Zeit. Wir kommen seid Jahren und sind noch nie enttäuscht worden.
Weiter so👍

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede
Fietsen vorig jaar tijdens vakantie gekocht en afgelopen maand gebracht voor een onderhoudsbeurt (100 euro). Na de beurt problemen met doortrappen en een rem die je helemaal moet inknijpen en dan nog niet optimaal remt. Erg slordig. Om klachten op te lossen moet ik de fietsen brengen met mijn auto (200 km heen en terug). Spijt van de aankoop in Burgh-Haamstede.