Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Kerkstraat, 1, 4328 LH Burgh-Haamstede, Zeeland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week zaterdag een gravel bike gekocht en perfect geadviseerd door een jonge ervaren wielrenner. Zijn advies deed me besluiten de gravelbike met carbon, elektrische schakeling te kopen. Ook bij... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gistermiddag contact met Floris over storing in fiets gehad. Hij gaf heel vriendelijk aan om vandaag even langs te rijden om de Bosch motor aan de computer te hangen. Vanmorgen (zaterdag) klokslag 0... See more

Rated 5 out of 5 stars

De jaarlijkse onderhoudsbeurt van mijn Flyer Pluto vouwfiets. Deze fiets heeft 15 duizend kilometer gereden . Fa de Jonge heeft 6 jr geleden deze fiets aan mij verkocht en het onderhoud steeds prima... See more

Company details

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store
  4. Used Bicycle Shop

About Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Written by the company

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13,997 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Gebrekkige onderhoudsbeurt …

Fietsen vorig jaar tijdens vakantie gekocht en afgelopen maand gebracht voor een onderhoudsbeurt (100 euro). Na de beurt problemen met doortrappen en een rem die je helemaal moet inknijpen en dan nog niet optimaal remt. Erg slordig. Om klachten op te lossen moet ik de fietsen brengen met mijn auto (200 km heen en terug). Spijt van de aankoop in Burgh-Haamstede.

May 2, 2026

Goedemiddag,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde beurt van uw fiets, deze kostte overigens €49,50 per fiets en en geen €100,- per fiets. (Zoals afgesproken 50% korting op de 2e beurt.) Waarom bent u niet naar de winkel teruggekomen zodat we het probleem kunnen oplossen? U verblijft immers in het voorseizoen in Burgh-Haamstede. Via een review is het euvel niet te repareren. We zien u graag binnenkort verschijnen zodat we het kunnen oplossen.

Volop keus en goede uitleg

Volop keus en goede uitleg

May 14, 2026

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Hartelijk dank voor de 5 sterren. Veel fietsplezier!

Super service!

Op 20 mei 2026 hadden we E-choppers gehuurd via Fletcher Duinhotel Haamstede. Ongeveer 9 km vóór terugkomst bij het hotel bleek de accu leeg te zijn. Het hotel kon of wilde ons niet helpen. Toen ben ik naar de fietsenwinkel Jan de Jonge gelopen, met het verzoek om tegen betaling mij en de E-chopper terug te brengen naar het hotel. Na onderling overleg werd besloten mijn verzoek te honoreren. Super service! Ik was en ben hen erg dankbaar! Chapeau!

May 20, 2026
Unprompted review

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Hartelijk dank voor de 5 sterren.

Gazelle Herrenfahrrad

- sehr guter Service
- sehr schnelle Lieferung

May 17, 2026

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Rated 5 out of 5 stars

Komen er nu al een aantal jaar en…

Komen er nu al een aantal jaar en steeds weer met hetzelfde enthousiasme geholpen

May 15, 2026

Beste meneer Bakker,

Fijn om te horen dat u al jaren met plezier bij ons komt. Laten wij het maar zo houden!

Aanschaf nieuwe E-bikes

Wij gingen kijken om nieuwe E-bikes aan te schaffen. We hebben prima uitleg gehad over de verschillen en ook ten opzichte van de verschillende merken. We hebben ook op een aantal fietsen proef gereden om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken.
Services en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf, wij raden dit bedrijf zeker aan!

May 2, 2026

Beste meneer Broek,

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij de keuze van uw e-bikes. We zijn blij te horen dat u de uitleg en proefritten prettig vond en onze klantvriendelijkheid waardeert.
Bedankt voor uw aanbeveling!

Beste mevrouw Muilwijk,

Fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn met onze vriendelijke en deskundige hulp! We waarderen uw feedback enorm.

Prima advies

Prima advies , hele fijne service en alles snel geïnstalleerd. Goede afterservice

May 3, 2026

Arno,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met ons advies en de snelle installatie! We waarderen uw feedback over onze service zeer.

Heel vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel, alle tijd werd er genomen en alles duidelijk uitgelegd.
Top!

April 17, 2026

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Wat fijn dat onze vriendelijkheid en uitleg zo gewaardeerd worden. We zijn blij dat we de tijd konden nemen. Bedankt voor de top beoordeling!

aardige verkoper

aardige verkoper, garantie, deskundig

April 19, 2026

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Fijn dat onze service en expertise u bevallen zijn. Dank voor uw vriendelijke woorden!

Top service en klantvriendelijk 👍🏻

Mijn fiets heeft weer een grote beurt gehad en rijd weer als een zonnetje.

Top service en klantvriendelijk.

En nog een keertje extra meegekeken of ikzelf me achterwiel weer recht erin heb gezet, vanwege dat me wiel los was gegaan en scheef stond door het gewicht van mijn Stafford.

Vriendelijke groeten.
Ben en me Stafford Kay.

April 10, 2026

Hi Ben,

Wat fijn dat je fiets weer soepel rijdt na de servicebeurt! We zijn blij met je positieve ervaring en de vriendelijke woorden over onze klantvriendelijkheid en extra service. Bedankt voor de mooie review!

Team Bike Totaal Burgh-Haamstede

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk, conform afspraak. Goede uitleg.

April 11, 2026

Beste meneer Heijster,

Fijn dat alles naar wens was en bedankt voor uw vriendelijke woorden over onze uitleg en service!

Rem afstellen

Tijdens onze vakantie had ik een probleem met mijn remmen. Zonder afspraak langsgegaan. Ik werd direct geholpen door de remmen opnieuw af te stellen. Gratis.
Top service

April 9, 2026
Unprompted review

Reply from Bike Totaal - Jan de Jonge Burgh Haamstede

Wat fijn dat we u tijdens uw vakantie direct konden helpen met uw remmen! We zijn blij dat u onze service waardeert. Bedankt voor de positieve feedback!

Bike Totaal Jan de Jonge

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar adres om nieuwe of…

Betrouwbaar adres om nieuwe of gebruikte fiets te komen. Vriendelijk denkt mee met de client, goede advisering, goed op de hoogte van bv leaseplan. Duidelijke communicatie en komt afspraken (snel!) na. Specifiek in onze situatie maatwerk geleverd door via netwerk andere maat fiets te regelen in zelfde model als mijn man. Hoe fijn is dat! En ook na sluiten van de verkoop voel je je net zo welkom in de zaak. Persoonlijke aanpak.

March 26, 2026

Hoi,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen adviseren en dat we een passende fietsen voor jullie hebben kunnen vinden. We waarderen het enorm dat u de persoonlijke aanpak en snelle service waardeert. Dank voor uw feedback!

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Geweldige service.

April 4, 2026

Beste meneer Ouwenbroek,

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben geholpen. Dank voor uw geweldige feedback over onze service!

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijk en duidelijk in…

Klantvriendelijk en duidelijk in contact.
Denken mee in de voorwaarden die ik stelde.
Levering van de fiets binnen 2 dagen geregeld

Praktisch, want er zijn 2 fietsenwinkels in het dorp.

March 21, 2026

Beste mevrouw Holtman,

Wat fijn dat we zo klantvriendelijk en duidelijk voor u waren! We zijn blij dat we aan uw voorwaarden konden voldoen en de fiets snel konden leveren. Bedankt voor de positieve feedback!

The Trustpilot Experience

Take a closer look