Company replied
Prima service en flexibele opstelling t.a.v afspraak maken voor 2 fietsen.
Company replied
Naast het vervangen van het voorspatbord hebben ze ook een onderdeel van de fietscomputer vervangen dat pas bij de aflevering van de fiets voor reparatie was gemeld.
Alle tijd om mij te woord te staan, reparatie te plekke gerealiseerd echt top hoor.
Written by the company
Triasgracht, 12, 3845 DZ, Harderwijk, Gelderland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prima service en flexibele opstelling t.a.v afspraak maken voor 2 fietsen.

Reply from Bike Totaal - Schraverus Drielanden
Fiets netjes gemaakt. Communicatie ging mis over wanneer die klaar zou zijn, kreeg digitaal bericht dat die al klaar zou zijn wat niet het geval was.
Leenfiets was klaar voor de sloop die ik mee kreeg.

Reply from Bike Totaal - Schraverus Drielanden
Vriendelijke medewerkers, goede adviezen, denken actief mee, snelle en adequate afhandeling servicebeurt e-bike.
Het is fijn geholpen te worden, als er een probleem is, niet een paar weken te hoeven wachten.
Op de vroege maandag ochtend snel en deskundig geholpen
Ze zijn echt klant vriendelijke en heel behulpzaam en ze leveren een goeie service af aan de klant .
Goed advies gekregen over een fietsstoeltje voor op elektrische fiets.
Vandaag onze e bike's weer gebracht voor een onderhoudsbeurt. Zeer vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen door Marijn en Thomas. Dit zijn enthousiaste en bevlogen medewerkers met passie voor hun vak! Luisteren, meedenken en tekst en uitleg geven! Dat zie je niet zoveel meer tegenwoordig....mannen: blijf jullie gezellige zelf! Chapeau!!

Reply from Bike Totaal - Schraverus Drielanden
Hele vriendelijke mensen en elke keer zeer behulpzaam. Toppers!!!