See what reviewers are saying
Evan Møller var til stor hjælp ved min mands bisættelse. Sørgede for vi som ønsket fik gennemført bisættelse så hurtigt som muligt, da nærmeste familie ellers ikke ville kunne deltage. Alt gik som... See more
I forbindelse med min fars begravelse, valgte vi billigbegravelser.dk Vi stod for det meste selv, men fik en rigtig god vejledning fra Søren Seiersen, langt ud over det forventede, og der blev tyde... See more
Evan Møller gjorde at bisættelsen af vores far foregik roligt og uden sress , på trods af de kedelige omstændigheder utroligt dygtig til at tage vare på situationen og med stor omsorg at guide os... See more
Company details
Written by the company
Vi gør op med den traditionelle bedemand... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Amaliegade 6, 2. Sal København K, 1256, København K, Denmark
- info@billigbegravelser.dk
- billigbegravelser.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Dårlige opfølgning
Evan var i begyndelsen meget venlig og imødekommende. Efterfølgende ret sløv i betrækket. Som efterladt kan man godt forvente lidt hjælp i en helt uvant situation. Fx. stod der i aftalen at Billigbegravelser ville sørge for at indhente begravelseshjælp, hvilket de også ville men de skulle lige have en skifteretsattest. Jeg fremsender hvad jeg tror er det rette dokument og venter, venter, venter
Til sidst sender jeg en rykker for et svar, hvorefter jeg får oplyst igen at jeg skal fremsende en skifteretsattest. hvad med om han havde skrevet fra starten at det var det forkerte han havde modtaget og så kunne 3 ugers afventning havde været undgået. Han var noget hurtigere da betalingen skulle ske med 3 dages varsel, hvilket kom til at betyde at jeg som folkepensionist lige skulle finde en masse penge og have udestående pga. ventetid som til dels var foranlediget af en indforstået ligegyldighed.
forløbet startede 11. nov 2025 og er først afsluttet den 5. februar 2026
Tusind tak til Evan Møller
Tusind tak til Evan Møller. Fra første opkald til kisten blev kørt væk, var der super service. Evan stod også for at holde talen. Jeg kan overhovedet ikke sætte en finger på noget som helst. Så hvis i søger en prisbevidst bedemand hvor man ikke går på kompri med noget, vil jeg det varmeste anbefale Evan Møller
Fin information og opfølgning
Fin information og opfølgning. Gjorde dagen god trods alt.
Billig Begravelse ordnede det til ug
Billig Begravelse ordnede det til ug. En helt igennem fantastisk betjening af Evan Møller.
Professionel og medfølende
Evan har gjort en sørgelig begivenhed, til en nem proces for os som pårørende. Evan er et rigtig behageligt, empatisk og pålideligt menneske, som er netop de ting der gør en tryg, når man har mest brug for det.
Har brugt Evan de 2 gange jeg indtil videre har haft brug for det.
De varmeste anbefalinger herfra.

Reply from BilligBegravelser.dk
Evan er en rar fyr med et glimt i øjet.
Evan er en rar fyr med et glimt i øjet.
Jeg har netop igår afholdt bisættelse af min far og brugt billig begravelse.dk.
Selv om navnet afskrækkede mig en smule, så må jeg sige at servicen har været i top. Evan har lyttet til os, haft tålmodighed med mig og været tilgængelig under hele forløbet. Begravelsen forløb planmæssigt og Evan var synlig uden at være iøjnefaldende på dagen. Hans bil er flot, stilfuld og præsentabel (og der står ikke villig begravelse på den).
Vi takker mange gange for en professionel håndtering og vil ikke have en eneste betænkelighed ved at bruge ham igen.
Fantastisk service
Jeg er blevet støttet hele vejen igennem, lige til udleveringen.
Det eneste jeg gerne ville være oplyst om var hvordan man åbner urnen, når asken skal spredes over havet.
Hurtig venlig og god behandling
Hurtig venlig og god behandling
Ville klart bruge dem igen når den tid kommer
Bisættelse ved Evan
Evan er en meget behagelig person og meget kompetent til at varetage opgaver med bisættelse/begravelse.
Hurtig svar ved kontakt.
Kan varmt anbefales herfra 😊
Alt gik som planlagt og var meget professionelt håndteret. ingen klagepunkter herfra kun stor TAK til Evan Møller og hans personale.
bh Susse Bisgaard
Hvis i ikke aner hvor jeres urne er…
Hvis i ikke aner hvor jeres urne er henne, så er det bare bedemanden som har sat den af ved en forkert kirke, sådan er internet ´billige´ begravelses salgsfirmaer nemlig. Med mere.
Hvis i tror i har ringet til en lokal, så er det ligeså forkert. De kører ofte rundt for at lede efter deres ´ lokale´ kirke.
Meget engageret og god rådgivning.
I forbindelse med min fars begravelse, valgte vi billigbegravelser.dk
Vi stod for det meste selv, men fik en rigtig god vejledning fra Søren Seiersen, langt ud over det forventede, og der blev tydeligt gjort opmærksom på hvad der var inkluderet, og hvilke muligheder der var for ekstra.
Specielt god vejledning i vores gør-det-selv arrangement i kapellet.
Respektløs og sjusket
I dag var jeg deltager i en bisættelse, hvor Billig Begravelse var det bedemandsfirma, som stod for det praktiske. Udover at bedemanden ikke kom til tiden i kirken, til stor undren for kirkepersonalet, der måtte kontakte ham, oplevede vi - da bedemanden kom (rustvognschaufføren), at han ude foran kirken - mens afskeden fandt sted med kisten i vognen - forstyrrede enken ved at aflevere kuverten med blomsterkortene i, mens der blev lagt blomster på kisten i rustvognen. Hans påklædning lignede jeg ved ikke hvad! Ingen respektfuld mørk påklædning, men slidte bukser, kortærmet ternet skjorte etc. Punktum blev sat i en respektløs hurtig fart, da han kørte fra kirken med kisten.
Jeg har arbejdet 40 år i kirker - og har aldrig set lignende sjusk før. Nu er det da rigtigt spændende, hvad regningen kommer til at lyde på, kan jeg læse af de andre anmeldelser.
Kommentar: Desværre er svaret ikke korrekt. Chaufførens påklædning (og der er taget fotos) var som beskrevet. Bedemanden var ikke genkendelig af personalet, som var nervøs for, at han ikke kom, derfor måtte der ringes til ham. Og farten - da rustvognen kørte - var i næsten med speederen i bund.

Reply from BilligBegravelser.dk
Jeg føler jeg får al den støtte og…
Jeg føler jeg får al den støtte og hjælp jeg kan tilkomme.
professionel og engageret
utroligt dygtig til at tage vare på situationen og med stor omsorg at guide os i en svær tid , meget serviceorienteret og professionel
tak for hjælp
kærlig hilsen Susanne og Jesper Modin
Hold jer langt væk fra…
Hold jer langt væk fra BilligBegravelser! Det blev en meget dyr og dårlig oplevelse. Selv Skifteretten undrede sig over prisen og havde ‘ikke oplevet så dyr en bedemand’
Da min mor døde googlede jeg nærmeste bedemand i Vordingborg. Jeg tænkte at prisen på ca 10.000,- var fin. Evan var venlig i telefonen, men vi så ham aldrig!Chaufføren der hentede og senere bragte kisten var også flink nok, men han var alene, så det var godt der var pårørende til at bære. Vi undrede os over at kisten skulle køres til Glostrup - det er trods alt lang transport fra Møn.
Da fakturaen kom, var prisen det dobbelte! Og det var endda uden kistepynt og blomster/kranse. I alt gav vi 20.000,- for en service, som var så skrabet, uprofessionel og utilfredsstillende som overhovedet mulig. Kørsel til og fra Glostrup på 1.000,-kr blev også lagt til.
Efterfølgende fik jeg en mail om, at nu var urnen bare afleveret på kirkegården! Igen rigtig dårlig og upersonlig service.
Der er slet ikke tale om et lokalt bedemandsfirma, og servicen er samlet set minimal.
Vi har ved en anden bisættelse brugt et lokalt firma - Bedemand Berner - her mødte 2 bedemænd personligt op, de hjalp på en meget omsorgsfuld og professionel måde, sørgede for alt og gjorde hele den svære og sorgfuldte proces lettere at komme igennem. Prisen inkl. god og personlig service og inkl. kistepynt, kranse med bånd mm var en del billigere end den, vi betalte til dette gør-det-næsten-selv firma.
Jeg har ventet med at skrive anmeldelsen, da jeg tænkte, at jeg efter noget tid måske kunne tænke tilbage og sige, at trods den høje pris var det trods alt en okay oplevelse med BilligBegravelser. Det er desværre ikke tilfældet - jeg kan på ingen måde anbefale det foretagende, men kun advare mod vildledende pris, minimal service og bare usædvanlig, upersonlig og virkelig dårlig oplevelse.
Midt i sorgens stund har man brug for ærlig og professionel hjælp og ikke simpelt bondefangeri og optrækkeri som det, vi her oplevede. Føj!

Manglende Pynt
Kistepynt ankom 25 minutter efter begravelsen skulle finde sted. ( Magleby kirke) i Klippinge.
Jeg kommer ALDRIG til at bruge dem

Stol IKKE på Evan Møller
Min far er død, og familien kontakter Evan Møller.
Her gør vi straks opmærksom på, at betalingen vil komme fra boet...når det er opgjort.
Evan Møller er en flink mand, og forsikrer os, at det vil der ikke være noge problemer med.
Efter tre dage dukker der dog en regning op, og den skal være betalt inden tre dage, ellers kommer der også et rykkergebyr !!!
Da vi kontakter Evan Møller, for at høre, om vi ikke havde en aftale om betaliong fra boet, nægter manden den aftale.
I løbet af den næste uge modtager vi tre yderligere rykkere.
Vi henvender os derefter til advokaten i boet, og beder ham om at fortælle Evan Møller, at betalingen bliver ordnet når pengene bliver frigivet til boet.
Siden har vi ikke hørt fra Evan Møller.
Så....stol IKKE på mundtlige aftaler med Evan Møller.
Svar til Hr. Møller.
Jeg kan konstatere at Hr. Møller åbentbart lever i en parallelverden,
hvor det der bliver aftalt i telefonen, åbentbart IKKE gælder, når samtalen er slut.
Hr. Møller fik fra start at vide, at boet skulle stå for betalingen.
Jeg kan læse, at andre har en anden mening om firmaet end jeg har.
Det er jo fair nok, men jeg ændrer ikke min mening om Hr. Møller og hans firma.

Varm anbefaling.
Vi har aldrig stået for en begravelse før og vores far gik bort meget pludseligt.
Det er en jungle at finde rundt i alt det man skal, samtidig med der er en kæmpe sorg💔
Evan var yderst behagelig og professionel og vi følte os i fuldstændig trygge hænder.
Vi kan varmt anbefale BilligBegravelser, vi fik oplyst alle priser og gebyr fra start af, så der var ingen kedelige "overraskelser"🕊