BilligBegravelser.dk Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Evan var i begyndelsen meget venlig og imødekommende. Efterfølgende ret sløv i betrækket. Som efterladt kan man godt forvente lidt hjælp i en helt uvant situation. Fx. stod der i aftalen at Billigbe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Evan Møller var til stor hjælp ved min mands bisættelse. Sørgede for vi som ønsket fik gennemført bisættelse så hurtigt som muligt, da nærmeste familie ellers ikke ville kunne deltage. Alt gik som... See more

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med min fars begravelse, valgte vi billigbegravelser.dk Vi stod for det meste selv, men fik en rigtig god vejledning fra Søren Seiersen, langt ud over det forventede, og der blev tyde... See more

Rated 5 out of 5 stars

Evan Møller gjorde at bisættelsen af vores far foregik roligt og uden sress , på trods af de kedelige omstændigheder utroligt dygtig til at tage vare på situationen og med stor omsorg at guide os... See more

1. Funeral Director
  2. Funeral Home

Written by the company

Vi gør op med den traditionelle bedemand... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Tryg hele vejen 🙏🏻❤️

Kan kun anbefale Evan Møller fra Billigbegravelser.dk.
Tålmodighed,høflig,rar,hjælpsom.
Han gjorde jeg var tryg hele vejen igennem, da vi skulle holde bisættelse for min mor. Og forstående, og hjælpsom,når jeg ringede, og havde en masse spørgsmål . Han gjorde vi habde en smuk og flot bisættelse for vores mor ❤️🙏🏻 Kan kun takke ham. Og er glad for vi valgte Evan Møller

October 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Højere priser og dårlig efterservice

Evan Møller`s, der var vagthavende bedemand for billigbegravelser.dk, fremtoning og anstændighed var god og professionel ved afhentning af afdøde i dennes hjem.

Vi er efterfølgende blevet bevidst om at ikke alt vedr. omkostningerne blev præsenteret.
Vi bestilte "bål pakke - ingen ceremoni" til 11.495,- set på hjemmesiden. Vi var i den tro at når man lister ydelser op under hinanden og sætter et sumbeløb under, så er det de ting du køber i pakken. Men NEJ!
Krematoriets pris "på dagen" kr. 3.500,- er lagt til pakkeprisen.
Omkostningerne til Kirkegården er ikke med - der kommer en selvstændig regning her også på 6.000,-.
Der er et vareforbrug på regningen, som billigbegravelse ikke kan/vil fortælles os hvad er for. Bedemanden iklædte ikke afdøde og vi hentede selv urnen ved krematoriet
Der er moms på regningen selv om der på hjemmesiden står at alle priser er inkl. moms. Og vi får ikke svar på vores spørgsmål vedr. moms. Der sendes blot rykkere imens vi forsøger at få svar.
Vi har bestilt en dødsannonce der selvfølgelig er med i regningen på 2.845- kr. som blev printet i 1 "gratisavis" og den skal efterladte selvfølgelig selv betalt af egne midler ud over begravelseshjælpen på 12.100,-.

STATUS 14 dage efter bisættelse
Efterladte datter står med bedemandsregning på 18.500,- kr. (inkl. annoncen) og en kirkegårdsregning på 6.000,- ingen svar og nu rykkere med gebyr på.
Samtidig kommer begravelseshjælpen ikke til udbetaling, før der er lavet skifteretsattest - så husk I skal stå klar med pengene af egen lomme/opsparing til bedemanden, fordi de har 3 dages betalingsfrist efter de har lavet ydelsen.

BRUG DEM IKKE!!!

Gå hen et sted, hvor I kan se folk i øjnene, trykke deres hånd og banke på hvis eftersalget svigter som her."

Tilføjelse efter trustpilot har sendt Billigbegravelse.dk svar på min anmeldelse:
Vi har stadig ikke modtaget svar på vores private mail til billigbegravelse, hvor vi anfægter regingen og stille spørgsmål til nogle af posterne på regningen. Det er kun i offentligt rum de svar, med et "ikke svar".

July 4, 2023

Reply from BilligBegravelser.dk

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for at have delt din oplevelse med os.

Vi sætter pris på din ærlige feedback, selvom det er beklageligt at høre om dine frustrationer.

Vi vil endnu engang præcisere nogle af de punkter, du har nævnt i din anmeldelse for at give et fyldestgørende svar i forhold til vores udbud af tjenester.

Vores pakke "Ingen ceremoni" er fuldstændig gennemsigtig. Det fremgår af hjemmesiden, hvilke ydelser der er inkluderet i de forskellige ”pakker” vi tilbyder. Det fremgår også, hvilke ydelser, der ikke er den del af pakkeprisen og dermed afregnes særskilt. Disse vilkår blev du/I informeret om ved aftalens indgåelse.

Udgifter til krematorie, dødsannoncer er ikke en del af den ”blå pakke”, som du/I har valgt. Derfor er udgifter til dette tillagt prisen til den ”blå pakke”. Kirkegårds udgifter afregnes direkte med kirkegården.

For god ordens skyld skal vi informere dig om, at vi afviser dine indsigelser på vores regning samt rykkere.

Endnu en gang tak for din feedback.

Vagthavende bedemand Evan Møller

Rated 5 out of 5 stars

De gjorde min kære Mors bisættelse så…

De gjorde min kære Mors bisættelse så smuk og fredfyldt.

June 13, 2023

Reply from BilligBegravelser.dk

Tak for din fine anmeldelse, vi er taknemmelige for, at du valgte vores tjenester til din kære Mors bisættelse. Det er hjertevarmende at høre, at du fandt ceremonien smuk og fredfyldt.
Vi ønsker dig og din familie alt det bedste og håber, at minderne om den smukke og fredfyldte bisættelse af din Mor vil være en kilde til trøst og styrke i fremtiden.

Respektfuld og anstændig behandling

Respektfuld og anstændig behandling fra start til slut, intet merkøbs-pres og en særdeles venlig bedemand.

March 7, 2023

Reply from BilligBegravelser.dk

Tak for din feedback og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at høre, at du har modtaget en respektfuld og anstændig behandling fra vores bedemand. Det er vores mål at sikre, at familierne, vi betjener, føler sig trygge og værdsatte under hele processen.

Vi sætter stor pris på din bemærkning om, at der ikke var noget merkøbs-pres. Vi forstår, at det er vigtigt for familier at kunne træffe beslutninger i deres eget tempo og i overensstemmelse med deres behov og ønsker. Vi bestræber os altid på at være gennemsigtige med hensyn til priser og ydelser, så familierne kan træffe informerede valg uden følelsen af pres.

Det glæder os også at høre, at bedemanden var særligt venlig. Vi mener, at det er afgørende at udvise empati og støtte over for de pårørende, der står over for en svær tid. Vores team er dedikeret til at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor familier kan dele deres ønsker og få den nødvendige vejledning.

Vi vil gerne takke dig for at vælge vores tjenester og for at tage dig tid til at dele dine positive oplevelser. Din feedback er meget værdifuld for os, da den hjælper os med at opretholde vores standarder og forbedre vores service

Stor hjælp!

Stor hjælp!

Min far døde pludseligt & der var mange ting at tage stilling til.
Evan Møller er en fantastisk bedemand, som uden at blinke hjalp med at fixe det hele.
Han var meget imødekommende og hjælpsom, & tilbød en virkelig god pris da pengene var små.

5 kæmpe store stjerner herfra
🌟🌟🌟🌟🌟

April 19, 2023

Kære Helle
Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner! Det betyder virkelig meget for os at få bekræftet, at vores indsats har gjort en positiv forskel for dig.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og at vi har levet op til dine forventninger. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedst mulige oplevelse for vores kunder i en svær stund, og det er altid dejligt at få bekræftet, at vi gør et godt stykke arbejde.

Endnu engang, tak fordi du valgte os.

Tak til Evan Møller

Tak til Evan Møller
Bedemand hos billigbegravelser .
Vi har være utrolig glad for Evan Møller hjælp til vores fars bisættelse.
Er meget nærværende og behagelig.
Mvh Jette Svendsen-Tune

January 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Er de billige eller dyrere hos billigbegravelser.dk?

Krematoriet sender en regning til bedemanden på deres del af udgifterne til bisættelsen.
Bedemanden tillægger ca. 2000kr i fortjeneste ovenpå krematoriets udgifter på 3 ydelser og sender regningen videre til afdødes slægtninge. Denne fortjeneste fremgår ikke, som en del af den pris bedemanden tager for en standard bisættelse på hjemmesiden. Er det ordentligt?. Det er ihvertfald dyrere end annonceret!

November 14, 2022
Rated 5 out of 5 stars

10 stjerner hvis man kunne.

Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.

February 6, 2022

Kan absolut anbefales

Kan absolut anbefales ! Man studser lidt over navnet "billig begravelse", men når man har talt med andre og derefter talt med "billig begravelser" finder man ud af, at nogen bedemænd "slisker for en høj pris" med ringe nærvær og dårlig tid til at svare, men det er ikke tilfældet med Evan og co. !

Billig begravelser var lyttende, hurtige og nærværende og vi snakkede tingene hurtigt og godt igennem. Alt blev som aftalt og jeg fik det som jeg ville have det. Det er jo ikke en ydelse man køber hver måned, men jeg kan trygt anbefale Evan, som var der i baggrunden under hele bisættelsen - tydeligt at se at Evan er "på den rette hylde" i sit job !

September 29, 2021

Kære Hans Jørgen Jensen
Mange tak for din flotte anmeldelse af os.
Det er dejligt at høre, at I har været glade for vores hjælp, i en svær tid. Vi takker mange gange for, at I vil anbefale os.

Nemt

Nemt, enkelt og god service - Dejligt at være i gode hænder, under en presset situation. Godt arbejde

June 8, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Min familie og jeg er kun blevet mødt…

Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak
Venligst
Tina Johansen, på vegne af familien

May 30, 2021

Til Tina Johansen og familie

Mange tak for de 5 stjerner og jeres anmeldelse af os.
Vi er glade for, at i har været tilfreds med vores hjælp.
Det sætter vi meget stor pris på.

BilligBegravelser.dk

Meget professionel

Meget professionel, god service.

May 27, 2021

Kære Jon.
Mange tak for din anmeldelse af os. Vi er meget glade for at du har lyst til at anbefale os og været tilfreds med vores service.

Rated 3 out of 5 stars

BilligBegravelser.dk er ikke billig

BilligBegravelser.dk lever ikke op til sit navn. Der reklameres med priser, som jeg ikke kan forestille mig, at der er nogen, der kan nøjes med at betale. Selv med alle de billigste standardvalg, blev prisen nærmere det dobbelte af de 'fra-priser', der reklameres med.
Da begravelsen foregik med corona-restriktioner, er det svært at udtale sig helt om servicen, som, bortset fra den overraskende pris, var ok.

May 25, 2021

Kære Birgit.
Tak fordi du har givet os 3 stjerner.
Vi har fuld gennemsigtighed på vores priser på hjemmesiden, og du har ikke betalt det dobbelte af de priser vi har på en bisættelse.
Vi er glade for du var tilfreds med vores service i disse corona tider.

BilligBegravelser.dk

Take a closer look