See what reviewers are saying
Bil til Reparation if med en forsikrings skade , samt der skulle laves et stenslag i forruden De havde bilen i 5 dage + at den skulle der ind igen da de ikke laver kvalitets kontrol på deres arbejd... See more
Company replied
Tusind tak til Henrik i Kolding 👏 Jeg ringede om en bekymring ang. udstødningens 'nye' ophæng. (lavet hos lokal mekaniker, ik hos bil og Co.) Henrik sagde: bare gik forbi, så kigger vi på det.. Det... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Bil & Co er autoriseret Toyota forhandler og værksted. Vi har bilhuse og værksted i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg.
Denmark
- bilogco.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Anmeldte en parkeringsskade hos mit…
Anmeldte en parkeringsskade hos mit forsikringsselskab, og meget hurtigt derefter blev jeg kontaktet af Haderslev afdelingen. Tid blev aftalt, havde tilsvarende lånebil som vores egen, og skaden blev udbedret. Fik en ren og fin bil tilbage.
Vi har oplevet exceptionel god service…
Vi har oplevet exceptionel god service hos Bil&co i forbindelse med vores bilkøb. Vi er meget tilfredse og føler os trygge i deres hænder og trygge ved fremtidige serviceeftersyn og reparationer hos dem. Efter afslutning af købet kontaktede salgschef Michael os, for at høre om det hele gik som det skulle eller om der var noget han kunne hjælpe os med. Jeg kan kun anbefale Bil&co.
lav pris og høj pris
Høj pris og lav kvalitet
Har haft flere negative oplevelser hos Bil og Co. Aabenraa.
Reparation
Når bilen går i stykker, ringer jeg gerne rundt til flere mekanikere. Den ene gang fik jeg bilen undersøgt hos Bil og Co., hvor de fandt mange forskellige fejl, som de mente ville koste over 25.000 kr. Da jeg senere samme uge fik bilen undersøgt hos to andre lokale mekanikere, fandt de kun fejl for omkring 5.000 kr. Dette skaber en stor usikkerhed hos mig som forbruger, da man begynder at tænke, om værkstedet blot “finder” ekstra fejl for at kunne give en højere pris.
Skift af MAP-sensor
Jeg har ligeledes oplevet at blive lovet en bestemt pris hos Bil og Co., hvorefter jeg modtog en højere pris på fakturaen. Her var der tale om en misforståelse mellem værksted og salg, hvor de fastholdte at jeg skulle betale differencen. Godt nok var der kun tale om 700-800 kr. men jeg synes, det er urimeligt, at kunden skal betale for virksomhedens fejl, når man har fået oplyst en pris, inden bilen afleveres til reparation.
"Skift af map-sensor"
Et år efter reparationen er min MAP-sensor gået i stykker igen, hvilket normalt sjældent sker. Det får mig til at tvivle på, om den overhovedet er blevet skiftet i henhold til fakturaen, eller om den blot er blevet nulstillet. Min nuværende mekaniker har oplyst, at MAP-sensoren på ingen måde fremstår som ny, men derimod som én, der har været brugt gennem længere tid.
Jeg vil ikke anbefale Bil og Co., da jeg ikke oplever dem som troværdige. Jeg vil i stedet anbefale, at man finder en lille, lokalt forankret mekaniker, som man i højere grad kan stole på, når det gælder pris, kvalitet og udført arbejde.

Reply from Bil & Co A/S
Fantastisk service og venligt personale
Vi har din Toyota Aygo. Air conditioner kompressor er gået i stykker, og den laver en lyd.
Jeg tog til Bil & Co, selv uden at bestille tid. De tjekkede problemet og gav mig derefter en tid to dage senere for at få udskiftet kompressoren, hvilket var under garanti.
Mange tak til Bil & Co-teamet i Kolding og også for Toyota Car.

Reply from Bil & Co A/S
Tusind tak for hurtigt og super…
Tusind tak for hurtigt og super service, det kan ikke gøres bedre
Mvh Preben Lorentzen

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse, skulle ha fikset et par buler efter uheld. Fik bilen en dag før og så var den endda totalt rengjort tak til Bil og co i Sønderborg.
Kommer 112 procent tilbage

Reply from Bil & Co A/S
Atter en gang en helt igennem fantastisk service hos Bil og Co. I Kolding.
Super venligt og imødekommende personale, kaffe, frugt og vand medens du venter.
De lever mere end op til der motto om at yde 112 procent i service.
De bedste anbefalinger fra mig

Reply from Bil & Co A/S
Reel og seriøs bilforhandler.
Her lige skiftet vores Toyota Yaris X ud med en Toyota BZ4X og som altid blev vi behandlet godt i Haderslev. Tak for handlen og vi kommer helt sikkert igen en anden gang.

Leje af minibus
God kontakt/imødekommenhed fra bil og co i Kolding. God plads i bussen og det var behageligt for alle at køre i den.
Helt klart en anbefaling herfra og vi vil gerne leje derfra igen.

Reply from Bil & Co A/S
Jeg har altid fået en god behandling
Jeg har altid fået en god behandling, men det stoppede efter de ikke vil indrømme at der er blevet lavet ridser i mit rat.
Jeg har haft bilen til en del reperationer ved dem, de har altid været venlige og ordentlige, men den ene gang hvor jeg henter bilen, og jeg når at køre 1-2 meter maks for at bakke tilbage, der opdager jjeg at der er kommet nye ridser som ikke har været der før.
De påstår at de ikke har lavet dem, og det er bare sådan det er og at de ikke dækker det.
Jeg kunne bedre have fostået det hvis jeg var kørt længere væk, men jeg nåede ikke engang at forlade p båsen som bilen holdte i.
Bilen havde ikke de ridser i rattet da jeg parkerede bilen, dagen inden.

Reply from Bil & Co A/S
Bil til Reparation if med en…
De havde bilen i 5 dage + at den skulle der ind igen da de ikke laver kvalitets kontrol på deres arbejde ,nu er bilen sendt på et andet værksted grundet de ikke magter at lave opgave
Bilogco Haderslev

Reply from Bil & Co A/S
Bil og co er fantastiske til altid at…
Bil og co er fantastiske til altid at hjælpe. Især Claus i teamet i Kolding!!
Stod med et ødelagt dæk til morgen og 30min senere er jeg kørende igen!

Reply from Bil & Co A/S
Jeg kan kun anbefale at leje minibussen…
Jeg kan kun anbefale at leje minibussen ved Bil & Co i Kolding.
Vi havde lejet minibussen til skiferie og det super at vi alle kunne køre sammen.
Bilen havde massere af plads og godt med udstyr, så turen var behagelig.
Det gør vi helt klart igen

Reply from Bil & Co A/S
Super rejseoplevelse og god service fra Bil&Co.
Det var en god oplevelse at benytte minibussen på vores ferie, så vi ikke behøvede at køre i flere biler.
Bil & Co. gav os en fantastisk service og det var ukompliceret ved afhentning og aflevering af bilen.
Klar anbefaling herfra.

Tusind tak til Henrik i Kolding 👏
Tusind tak til Henrik i Kolding 👏
Henrik sagde: bare gik forbi, så kigger vi på det.. Det gjorde han, rettede lidt på ophæng og gav info om yderligere eftersyn hos egen mekaniker (garanti). Fortalte at jeg trygt ku køre videre nu.. Og det hele uden beregning.. Jeg er dybt taknemmelig for den imødekommende og hurtige hjælp. Tak til Henrik 💪

Bil og Co Kolding
Bil og Co. Kolding
April 2023 punktere min kæreste og får dækket lappet med en nødlapning med besked fra Vejhjælp på, at den skal have en ordentlig lapning på værkstedet.
Min kæreste kører selvfølgelig til værkstedet og bede dem fikse problemet. Løsningen for dem er åbenbart bare at skiftenover til sommerdæk og intet andet.
Ham kom så tilbage på sine vinterdæk i slut november. Vi skal ud på en længere køretur (600km) fra vores hjem (et sted i Tyskland). Vi overnatter der og dagen efter kommer vi ud til et dæk som igen er punkteret.
Udover vi venter 4 timer på at kunne kører videre finder vi ud af, at Bil og Co. Kolding IKKE har fikset dækket som var aftalt.
Vi klager selvfølge til dem, men får blot svaret “Sådan fikser vi altid dækket”…dvs. med en nødlapning som har været ulovlig siden 2018.. De påstår hårdnakket, at den er lovlig… jeg har siden da haft fat i en myndighed som bekræfter den IKKE er lovlig at kører med i længden, kun til nærmeste værksted…
Pas derfor på med at stole på mekanikerne der.. de springer åbenbart over hvor gærdet er lavest og er ligeglad med, at andre potentiel kan komme alvorligt til skade

Reply from Bil & Co A/S
Yderst venlig og hjælpsom sælger
Yderst venlig og hjælpsom sælger, tålmodig vejledning, hurtig klargøring af bil, gnidningsfri handel og en - indtil videre - velkørende bil. Jeg er meget tilfreds med at have handlet med dem.

bil og co kolding adf.
bil og co. kolding afd.
tusind tak for et fantastisk og super hurtigt sevice ved montering af ny rude på en sidedør, efter knus rude. samt pænt oprydning efter de sidste glas der lå tilbage endnu en tak der.
jeg regnede ikke det ville gå så hurtig men med et kæmpe held fik de ruden hjem samme dag og jeg fik bilen retur ved lukketid..
tusinde tak og kæmpe ros med 5 stjerner her..

Reply from Bil & Co A/S
Jeg havde min chr.til stort service fik…
Jeg havde min chr.til stort service fik en lånebil som aftalt men der var kun benzin på bilen til ca 30 km kunne lige komme hjem og ud til værkstedet i sønderborg igen måtte så tanke for at komme ned i byen jeg har en service aftale på næsten 800kr pr måned kunne man ikke bare fylde 2liter mere på men i sønderborg sagde de Ayman selv skal fylde benzin på siden er det sagde den (venlige mand ironi kan forekomme) 2 gange er den ikke støvsuget en gang har man ikke efterfyldt sprinklervæske det kalder jeg dårlig service jeg skriver til jer da jeg ikke kunne snakke med medarbejderen i sønderborg åbenrå får et stort 10 tal sønderborg får et 5 tal med pil ned
Mvh.Finn Schrøder

Bil & smil :)
Jeg har kun haft gode oplevelser med Bil & Co - jeg vil uden tvivl købe min næste bil hos bil og co igen.
Deres brugte biler er i god stand, og de lyver ikke med garanti - alle problemer jeg har oplevet blev hurtigt ordnet