Company replied
Al 5 weken problemen met de buitenunit. 4x om de week langs geweest en steeds iets anders defect. Nog steeds niet gemaakt. Ondanks 5-7 x bellen met het bedrijf niet teruggebeld!!!! Volgens telefoniste... See more
Company replied
Hele attente monteurs, heel correct en kwamen met goede suggesties om het eindresultaat nog beter eruit te laten zien! Ze hadden wel rekening mogen houden met de kou buiten in januari en niet de voord... See more
Company replied
Dé klimaatexpert op het gebied van professionele klimaatsystemen.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Binnenklimaatexpert
Vriendelijke medewerkers, prima werk afgeleverd!
Vriendelijke medewerkers, keurig werk afgeleverd

Reply from Binnenklimaatexpert
Ik ben tevreden over de snelle en vakkundige plaatsing van een van uw medewerkers.
Prima gedaan.

Reply from Binnenklimaatexpert
Kundige en zeer aangename monteurs kwam de airco's plaatsen. Luisterden goed naar mijn wensen.

Reply from Binnenklimaatexpert
Vooraf adviseur langs gestuurd om situatie ter plekke te bekijken. Keurige en vriendelijke monteurs, hebben met 3 personen in 1 dag 3 nieuwe airconditioning units geplaatst en aangesloten. Na afloop de units getest en kamers netjes achtergelaten. Jaarlijks onderhoudscontract wordt wel erg veel voor gevraagd, lijkt ook wat overdreven om dit direct op te starten; om het jaar o.i.d lijkt ons realistischer.

Reply from Binnenklimaatexpert
Onze airco hangt! Nog niet nodig gehad maar tot nu toe heel tevreden.
Flink geboord in twee muren maar alles keurig opgeruimd en leidingen netjes weggewerkt. Grote van unit valt heel erg mee. Wij zijn heel erg tevreden met de service van Binnen Klimaatexpert.

Reply from Binnenklimaatexpert
Deskundig advies en snelle en accurate installatie.
Goede prijskwaliteit verhouding.

Reply from Binnenklimaatexpert
Fijn bedrijf. Komen afspraken na voor offerte, uitvoering exact volgens plan. Werken oplossingsgericht en vakkundig. Multisplit unit laten installeren op lastige hoge lokatie, maar mannen werken keurig, niet overhaast en veilig. Eindresultaat mag er zijn. Alles werkt zoals t moet.