Bistrograndmere Reviews 20

3-star
2-star
1-star

Meget Dårlig service

Meget Dårlig service, venter på service, mad og drikkevarer, som første kom efter 3 spørgerunde, nogle drikkevarer kom slet ikke, og regningen skulle der også spørges efter flere gange, så til sidst blev der sagt at vi går nu. Først der kome regningen.
Andre opgav at får deres mad.
Og nogle gik før de blev betjent.
Der var ikke styr på noget.

September 20, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kommer til frokost i dejligt vejr med…

Kommer til frokost i dejligt vejr med venner. 20 setp 2025. Vi sidder til en start længe inden der kommer een og tager bestilling. Efter lang tid kommer hun med brød, og ikke drikkevare som vi også bestilte. Da drikkevare kommer er der forkert antal, og vi mangler det halve af det, dette notere hun .. noget efter kommer maden som er ok, jeg rykker for min øl.. kommer stadig ikke . Da vi alle efter ca een time er færdige med at ha fået mad og drikke kommer hun så med min øl.. ( alle er reelt klar til at gå) jeg siger at den skal jeg nu ikke ha alligevel, men at jeg gerne vil ha en regning. Hun beklager og går.. der kommer ingen regning. Vi går ind efter lang tid og siger at vi går hvis vi ikke kan få lov at betale.. Da han så kommer ham chefen så vil er der al for meget på regningen, vi må stå og dokumentere med de flasker og glas der er på bordet.. .. vi sætter aldrig vores ben der igen . Andre gik også sure derfra uden at ha fået deres mad. Den var de blevet opkrævet for... andre kom og satte sig og gik igen.. og gik ind til nabolandet. .. så tager i derhen så skal i tjekke bonnen og rykke for mad og drikke mange gange.....

September 20, 2025

Mega fin service

Mega fin service

Vi fik vores mad forholdsvis hurtigt, der var ingen ting at penge fingre af ved maden,
Det smagte pragtfuldt
Servicen var i top
De kom flere gange og spurgte om noget vi manglede eller om maden var ok
Alt i alt en rigtig god middag på Grand mere

July 18, 2025

God betjening

Dette var vores første besøg i denne hyggelige restaurant, inden vi tog tilbage til Sjælland. Der var en hyggelig stemning. Maden blev serveret ret hurtigt. Det så meget indbydende ud og smagte fantastisk. Alt personalet var så imødekommende.
Vi kigger forbi næste gang vi kommer til Sønderborg

April 25, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ingen betjening

Kom til restauranten men blev ignoreret. Fik langt om længe fat i en tjener der ville Søren for spisekort og oprydning. Spisekortet kom men ingen oprydning ej heller mulighed for bestilling.
Gik derfra.
Hvis de ikke har personale nok, så luk borde af, så det passer sammen

July 23, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Pænt sted med god beliggenhed

Pænt sted med god beliggenhed , men, men maden ligger på et lavt neveau . Jeg valgte 3 retter til tilbudspris , og det skulle jeg bestemt ikke have gjort . Man får hvad man betaler for , måtte jeg endnun engang sande . Entrecoten var direkte ikke egnet til at blive serveret på en tallerken til menneskelig føde . Det er synd for stedet at de har valgt at servere dette , i stedet for at regulere prisen så kunden får en oplevelse , som han/hun kan give videre . Tvivler på , at stedet fremadrettet kan overleve på engangs kunder . Vi kommer ikke igen .
Mvh. Niels Nielsen

June 20, 2024

Entrecoten var forfærdelig

Entrecoten var forfærdelig - rene sener og fedt. Jeg efterlod 2/3 af steaken. Da jeg sagde det til tjeneren beklagede hun. Da hun kom tilbage med regningen (på det fulde beløb) spurgte jeg om hun havde givet feedback til køkkenet og hun sagde ja. Svaret fra køkkenet var “bare ærgeligt - der ingen andre kunder der har klaget”, hvortil jeg svarede at kød kommer jo fra forskellige udskæringer. Hun begyndte at diskutere med mig og efterlod mig med en stærk følelse af at jeg var en idiot. Ingen tilkendegivelser eller et plaster på såret om “kan vi give en kop kaffe på huset for at råde bod på din dårlige oplevelse”. Rullen med øjnene fra tjeneren (17 årig pige uden sans for service). Jeg er ellers vild med Bistro Grand Mere, men jeg trækker mig nok derfra de næste mange gange jeg skal ud at spise (inklusiv firmamiddage) - et stort desværre….

May 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Den med elwndige restaurant jeg har…

Den med elwndige restaurant jeg har været på.. Vi kom 17 mand for at spise og blev betjent at nogle søde piger men de forstår ikke dansk,det første problem, da vi så fik bestilt sad vi og ventede i 45 min hvor nogle af os fik vores mad. Aldrig mere og så var de en da så søde og spørge om vi gav drikke penge🙈

May 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kan Grand Mere klare presset fra sommer…

Kan Grand Mere klare presset fra sommer og turister?

Langsom betjening, vin kommer til nabobordet, vi havde bedt om vand med bobler, hvor der kommer vand uden. Vi gør ikke noget, da det ligner en travl aften. Intet brød eller smør mens vi venter, vi venter 45 minutter på maden (2 hovedretter), hvor bøffen er bestilt medium rare, kommer som well done. Vi spørger efter en ny bøf, der går endnu en halv time, denne ankommer med lidt god vilje som medium well done.

Vi beder om at betale uden at spise, da den anden hovedret nu også er kold. Den er ikke blevet tilbudt at blive udskiftet eller anden kompensation. Vi vurderer, at vi ikke får en medium rare bøf ud af en tredje forespørgsel. Ved betaling får vi kun slettet den ene hovedret på trods af ovenstående oplevelse. Nu er vi kede af vi ikke bare gik for vi fik retteligt kun 2 glas vin og lidt vand.

Vi bruger ikke en aften ude igen på Grand Mere.

May 11, 2024

Rigtig fransk bistro-stemning!

Mere fransk end en bistro i Frankrig! Få retter, som man så til gengæld gør rigtig, rigtig godt! Meget belevent og opmærksomt personale. Trænger man til en lille tur til Frankrig, men ikke har tiden, er dette næsten en fuldgod erstatning. Vi kommer igen, det er sikkert.

April 9, 2023

Fantastisk oplevelse

Vi var ind for og få en frokost. Alt var, ikke bare som forventet, men langt over. Vi bliver mødt af en smilende glad tjener. Vi fik en løgsuppe, som var en gastronomisk oplevelse. Frisk bagt brød. Alt i alt, en super oplevelse, og endda til meget rimelige priser. 5 stjerner herfra.. kommer gerne igen.

October 17, 2022

Is this your company?