Vi har fået det dejligste kød leveret og endda til tiden de gange vi har bestilt fra Bjerre kød Kødet er både bedre og billigere end det, man kan købe fra supermarkedet og vi kan varmt anbefale 7-dag... See more
See what reviewers are saying
Service og kvalitet i top! I lidt over 5 år har jeg handlet kød online hos Bjerrekød. Det bliver til 3-4 gange om året. Og vi bestiller store mængder af gangen til 3 måneders forbrug til 2 fa... See more
De varmeste anbefalinger herfra. Varer af god kvalitet og super søde mennesker bag disken og så det blevet en tradition at uanset hvad man køber skal der købes en enkelt pølse til at spise på vejen...... See more
Venlig betjening. Kød af høj kvalitet. Deres varer er altid lagt i disken på en meget indbydende måde. Altid super rent i butikken.
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Fantastisk kød
Har bestilt ved dem 2 gange det er kvalitets kød så jeg vil klart anbefale dem
Nemt af bestille på website
Nemt af bestille på website, gode priser og gode produkter. Og så kan det blive leveret til døren.
Vi havde bestilt en familiepakke og kom…
Vi havde bestilt en familiepakke og kom en dag for tidlig. De var fleksible og fixede hurtigt en pakke til os. God service. De sparede os for at skulle køre frem og tilbage, hvilket er et godt stykke.
Tak for god service.
Fin 14 dags pakke og pakket i gode…
Fin 14 dags pakke og pakket i gode størrelser rigtig godt kød og hurtig betjening i butikken trods mange kunder
Lækker kød som altid og et fantastisk…
Lækker kød som altid og et fantastisk personale
Helstegt pattegris
Havde fornøjelsen af at få helstegt pattegris og pålægsfade til vores konfirmation.
Det var super go mad og service, og alle gæster syntes det var godt.
Danmarks bedste rullepølse
God kvalitet hurtig levering kan…
God kvalitet hurtig levering kan anbefales
Modtog en halv gris
Modtog en halv gris. Pakken var kold indvendig. Den var flot parteret og lige til at gå til. Jeg var nødt til at halvere nogle af de flotte stege. Kniven gik lige igennem det flotteste kød. Jysk kvalitet når det bedst. De bedste ønsker om fremtidig handel fra Søren i Køge ps.god dunse fars
Altid frisk kød mm
100% tilfreds med Bjerre kød derfor giver jeg altid 5 stjerner
Gode varer og super service.
Fantastisk forretning
Fantastisk forretning
Lækkert kød og super betjening 🤗
altid godt kød til en rimelig pris
God til frest
Altid god kød og frisk
Altid god kød og frisk
Har nu bestilt nogle gange
Og kan kun varmt anbefale dem til andre