Ikke mindre end fantastisk.Hele vejen igennem har vi følt os trygge og meget professionelt service hele vejen igennem forløbet. Netop hjemvendt fra Mauritius. Tak fra os til jer.
Company replied
Vi sad i påskedagene og søgte på en rejse til Mauritius. Vores valg faldt på BLIXEN Tours. På trods af helligdage blev vores forespørgsel behandlet både effektivt og professionelt, og hele turen svare... See more
En helt fantastisk tur som Blixen Tours har skabt ud fra vores ønsker. Hele vejen igennem har vi fået informationer og svar på vores spørgsmål undervejs. Blev budt velkommen i lufthavnen og ønsket go... See more
Company replied
Vi har nu rejst 3 gange med Blixen Tours til hhv Maldiverne og Mauritius, og hver gang har forløbet været præget af et meget højt serviceniveau samt kompetente og fyldestgørende svar. De er altid hurt... See more
Company replied
Blixen Tours er et familieejet rejsebureau, og vi ejer ingen af de hoteller, lodges eller camps, som vi tilbyder rejser til. På den måde er vi uafhængige, og vi anbefaler således ikke et bestemt hotel på grund af profit, men udelukkende fordi vi mener, at netop det sted kan opfylde dine ønsker og drømme. Vi kender de bedste spisesteder og de smukkeste gemmesteder, og deler dem med glæde. Vi har besøgt eksklusive hoteller og små intime camps, og tilbyder kun de allerbedste til vores kunder.
Helge Nielsens Allé 7, 1C, 8723, Løsning, Denmark
Lige fra vores første møde har vi haft en god dialog med Henriette og hun har i den grad lyttet og forstået vores ønsker til turen.
Vi har været trygge ved at hun arrangerede turen. Programmet, rejsebeskrivelse har været perfekt så vi har været godt klædt på, da vi startede rejsen.
Hele vejen rundt var hoteller, guider og chauffører klar til at tage imod os. Alle, hver og een har været utrolig venlige, opmærksomme og hjælpsomme. Mange steder fik vi faktisk mere end vi forventede.
Så stor ros til Henriette og hendes team.
Vi vil gerne gøre turen om igen en anden gang men vi skal lige fordøje indtrykkene . Når vi er klar til endnu en rejse vil vi helt sikkert benytte os af Blixen Tours.
Vi kan på det varmeste anbefale Blixen Tours.

Reply from Blixen Tours
Vi er meget modvillige kommet hjem fra Heritage Awali på Mauritius – ikke fordi der var noget galt med rejsen eller hotellet, men fordi man bare ikke har lyst til at tage hjem fra paradisøen.
Hotellet er bestemt alle pengene værd med super venlige medarbejdere og fantastisk service. Omgivelserne og faciliteterne er dejlige – ikke mindst hvis man spiller golf, eller holder af at ligge med en vis legemsdel i havoverfladen og et rør i munden og se på fisk.
Vi rejste med børn og børnebørn, 8 i alt, arrangeret af Blixen Tours og vi oplevede en helt fantastisk service fra Jeanet og teamet hos Blixen Tours. Vi har tidligere rejst med bureauer som arrangerer individuelle ture og selvom det også fungerede godt, må jeg bare sige at Blixen Tours lige får en ekstra stjerne.
Vi fik super rådgivning og service fra start til slut, svar på alle vores spørgsmål og de sørgede endda for bordreservation på de restauranter vi ville besøge (en service Jeanet uopfordret foreslog efter vi havde købt og betalt rejsen). Kort efter ankomst blev vi kontaktet af Blixen Tours lokale samarbejdspartner der meget professionelt (læs: ikke anmassende) og trygt arrangerede individuelle ture for os som bare klappede.
Kort sagt:
ALT var fantastisk, både i forbindelse med bestilling og selve rejsen, og vi har ikke en eneste negativ oplevelse at se tilbage på, hvilket selvfølgelig er forventningen når man køber en dyr rejse…….men desværre er det jo ikke altid den oplevelse man i realiteten får.
Tak for oplevelsen Blixen Tours – vi kommer helt sikkert tilbage til jer 😊
Allan Boe Petersen

Reply from Blixen Tours
Vores anden tur til Atmosphere Kanifusi Maldiverne, var en fantastisk ferie og levede helt op til vores forventning, vild god og varieret mad som opfylder vores ønsker, venlig og imødekommende personale. Stor ros til Blixen Tours for hurtig svar ved vores henvendelser.

Reply from Blixen Tours
Min mand og jeg har været på Hideaway Island Maldiverne, sammen med vores 17 årige datter. Alt spillede fra vi tog kontakt til Blixen Tours første gang til vi er hjemme igen, fantastisk rejse tilrettelagt af Jeanet, kæmpe oplevelse for os alle 3! Det eneste vi kunne have ønsket anderledes, var den romantiske middag på stranden, det var lidt kikset at sidde til romantisk middag sammen med sin teenager datter, den kunne evt have været byttet ud med en 1/2 time på jetski.Men alt i alt en uforglemmelig tur, det er første gang at vi rejste med Blixen Tours, men helt bestemt ikke sidste!

Vi har for 2. Gang været på Seyshellerne med Blixen
tours. Denne gang kun på Praslin. Det et fantastisk sted. Servicen er helt i top maden ligeså på de 3 restauranter. Vi glæder os til næste år igen da vi tager en del af familien med.

Reply from Blixen Tours
Kan varmt anbefale Blixen Tours!
Vi har nu rejst med BT tre gange og vi kan kun sige, at der er taget hånd om det hele. Super flot service af Jeanet, som selv har været mange af stederne og vi kan derfor nemt skræddersy en rejse, som nøjagtig passer til os. Vi kan klart anbefale Safari i Kenya (Masai Mara) og bo på Karen Blixen Camp (Vi så alt, hvad man skal se) Maldiverne på Hide Away og Kanafuchi, alt spiller med Spa, oplevelses pakker og ren forkælelse. Det er total luksus.

Reply from Blixen Tours
Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk luksusferie arrangeret af Blixen Tours. Vi oplevede en virkelig imponerende service både før, under og efter rejsen, som vi aldrig har fået med andre rejsebureauer. Der var styr på selv de mindste detaljer, og de gjorde alt hvad de kunne for at skræddersy ferien efter vores ønsker. De varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Blixen Tours
Super service før ferien til Maldiverne. De gode råd, vi fik inden, viste sig at være helt rigtige, da vi realiserede dem. Fantastisk ferie 😎✌️

Reply from Blixen Tours
Den topprofessionelle vejledning og den gode service fra første kontakt og hele vejen ind til hjemkomst

Reply from Blixen Tours
Vi oplevede desværre at der ikke var styr på visum og var utrolig tæt på ikke at komme afsted på safari. Det var kun med vores egen ihærdighed at vi kom med i sidste øjeblik. Dette betød at vi kom afsted meget stressede og i stor uro. Da vi så oplevede samme problem, da vi skulle videre, blev turen bare en anden. Vi regnede med at når man booker med et bureau og betaler relativt mange penge, så er der bare styr på det.
Tilføjelse: Det er ikke korrekt, at vi først henvendte os til Blixen Tours 7 måneder, som nedenfor beskrevet. Vi skrev en email til dem ca. 3 uger efter hjemkomst og hørte desværre intet tilbage fra dem. Det var faktisk først, da vi skrev herinde på Trust Pilot, at de reagerede.

Reply from Blixen Tours
Venlige og kompetente folk, som gør liiiiige lidt ekstra for at alt er velkoordineret og planlagt med fokus på alle detaljer.
Jeg har rejst to gange med BlixenTours som rejsearrangør og begge gange har der ikke været noget at sætte en finger på.
Jeg bruger dem gerne igen.

Reply from Blixen Tours
Første gang vi rejste med Blixen men bestemt ikke sidste! Super god behandling og service fra dag 1. Da der blev knas med vores oprindelige villa indlogering, kæmpede Blixen for en super aftale på Heritage Le Telfair, Mauritius, for os og en forrygende All Inclusive pakke. Da vores fly til hjemrejsen så blev aflyst, var der dagen efter nye flybilletter og alt klappede. Vi booker meget ofte alt selv, men vi er ikke færdige med Blixen. Kæmpe anbefaling!

Reply from Blixen Tours
Vi har lige været på Maldiverne arrangeret af Blixen tours. Rejsen og stedet levede til fulde op til vores forventning (som var høje), med afsæt i en sølvbryllupsrejse.
Alt som var beskrevet og fortalt var matchet fuldstændigt af oplevelsen, så intet "oversalg" af sit produkt.
En så god oplevelse at det ikke er sidste gang at Blixen Tours bliver spurgt når det drejer sig om specialrejser, hvilket er stort for os at sige da vi normalt booker alle rejser alle vegne selv.

Reply from Blixen Tours
Vi er netop,hele familien på 8 personer,hjemvendt fra en helt fantastisk tur til Mauritius.
Vores rejse var arrangeret af Blixen Tours.
Og gennemtænkt til mindste detalje.Alt klappede.
Vi boede på Heritage Le Telfair.Dette sted kan også varmt anbefales.
Tusind tak til Blixen Tours.Og,forhåbentligt,på gensyn på Mauritius .

Reply from Blixen Tours
Vi er netop returneret fra en rejse til Maldiverne med Blixen Tours, som vi her vil medgive vores absolut bedste anbefalinger! Vi havde selv fået anbefalet Blixen Tours af familie, der for et år siden var på en lignende tur til Maldiverne, og som også var yderst tilfredse.
Fra første kontakt med Blixen Tours har der været styr på sagerne. Vi har oplevet os kyndigt vejledt, og vores mange spørgsmål om rejsemålet, praktiske detaljer mv. er blevet tålmodigt besvaret. Der er blevet vendt prompte tilbage på vores opkald og mails. Vi har primært haft kontakt med Henriette B. Sørensen, men vi har følt os vel mødt, uanset hvem der har besvaret vores henvendelser.
Vores særlige ønsker til turen blev alle opfyldte. F.eks. fik vi en pool villa med spa og ”sunset view” som vi havde ønsket os. En rigtig fin aftale om behandlinger i Spaen faldt også på plads. Alt klappede…..
Vores tur til Hideaway Beach Resort & Spa har været den vildeste oplevelse, og alle pengene værd 😊
Vi vil med glæde rejse igen med Blixen Tours.
Trine og Rikke

Reply from Blixen Tours
Vel hjemme fra en helt fantastisk 3-generations ferie på Mauritius. ALT var vel tilrettelagt og fungerede perfekt. Stor tak til personalet hos Blixen Tours.
Nem og behagelig rejse, transport fra lufthavn og indtjekning på resortet fungerede perfekt. Super dejligt resort, børnevenligt, lækre restauranter, diverse aktiviteter, imødekommen personale - Vi havde ALLE en uforglemmelig uge.

Reply from Blixen Tours
Det er så første gang vi rejser med rejsebureau, vi plejer selv at arrangere, og vi var blæst tilbage over Blixen Tours! Professionelle, huskede at vi gerne ville have ekstra benplads og tilbød os straks dette, da det blev muligt. Fin modtagelse i lufthavnen, hurtig check og direkte fly med en flyvetur på 11 timer og 45 minutter. Diskrete på opholdsstedet, ingen larmende plakater eller tvungne sammenkomster. Skal vi på arrangeret rejse igen, bliver det med Blixen

Reply from Blixen Tours
Fantastisk tur til Maldiverne med direkte fly. Alt spillede.

Reply from Blixen Tours
Vi har haft den bedste ferie nogensinde her i efterårsferien 2022 på Maldiverne. Vores tur var fra start til slut perfekt planlagt, arrangeret og taget hånd om fra Blixen. Professionel kommunikation med relevante dokumenter tilsendt både pr post og mail, rådgivning om valg af det perfekte resort Hideaway for vores familie og der var styr på logistik og personlig hjælp under hele rejseprocessen under hvert stop osv. Vi kan kun anbefale Blixen og vil helt klart vælge dem som arrangør igen til lignende rejser.

Reply from Blixen Tours
Fuldstændig fantastisk tur, hvor Blixen virkelig har styr på detaljerne, og hvor deres partnere leverer. God kommunikation hele vejen igennem og et virkelig følt personligt ejerskab for at skræddersy rejsen.
Detaljerne med kuffertmærker, udprintede rejsedokumenter og velkomst i lufthavnen kan måske lyde som lir, men det viser bare, at der er totalt styr på alle detaljer.
Vi skal HELT sikkert rejse med Blixen igen!