Bloemetjebezorgen Reviews 6

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Het formaat viel mij erg tegen.

Het formaat van de bos bloemen viel enorm tegen. Er was in het bestelproces keus tussen: klein, normaal en groot.
Ik koos voor groot en betaalde ongeveer €35,- voor de bos tulpen.
De bos die geleverd werd was alles behalve groot. Het was nét aan een normale grote bos.
Ik begrijp dat formaattermen door iedereen anders geïnterpreteerd kunnen worden. Deze interpretatie vond ik erg teleurstellend en gênant.

Voor mij geen bloemen meer via bloemetjebezorgen.

January 31, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Bedrijf stuurt ongevraagd spam omdat ze me 'gemist' hebben. Daar heb ik niet om gevraagd en dat vind ik irritant.

January 25, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bloemetjebezorgen.nl is echt een topper.

Bloemetjebezorgen.nl is echt een aanrader! De boeketten zijn prachtig en altijd precies het juiste om iemand op te vrolijken. Ik heb ze zelfs laten bezorgen op een heel moeilijk moment, na een nare diagnose, en het maakte echt verschil.
De service is fantastisch: razendsnel, supervriendelijk en ze lossen alles op, zelfs als ik zelf iets in de war heb gebracht. Een keer werd een boeket verkeerd bezorgd door een feestdag-chaos, en ze zorgden meteen voor een nieuwe. De bezorgers zijn altijd aardig en je merkt dat ze écht willen helpen, niet zomaar iets afleveren. Sinds ik hier bestel, ga ik niet meer naar een andere firma.

January 8, 2026

Rest afval

sorry maar nee
je besteld iets van de website maar krijgt iets wat er totaal niet op lijkt €30 euro betaald voor iets wat lijkt op restbloemen. na contact met de eigenaar krijg je te horen dat de order klopt en dat t zowieso afwijkt van de foto en danhoren dat de bloemist de vrijheid heeft zelf iets samen te stellen.

December 16, 2025

Misleiding

Ik had op Google Maps gezocht naar een bloemist in de straat waar het afgeleverd moest worden. Dus klik ik op Bloemisterij Amersflora in Amersfoort en maak een keuze en reken af. Totaal onverwacht krijg ik een bevestiging van Bloemetje Bezorgen met de opmerking dat het door een lokale bloemist geleverd zal worden. Dat was nou net niet wat ik wilde. Nog eens nagekeken hoe dat kon. Op Google Maps staan bij de locatie van die bloemist twee rode pinnetjes. Beide laten de foto's zien van Bloemisterij Amersflora. Ik heb blijkbaar op het pinnetje van Bloemetje Bezorgen geklikt. Op Webwinkelkeur heb ik daarover een slechte review geschreven en prompt krijg ik via een privebericht notabene een pittige reactie van Jeroen Kuiper van Bloemetje Bezorgen. Ongehoord zoiets, een privé bericht. Waarschijnlijk door toeval zijn de bloemen toch door Amersflora geleverd en die waren prachtig.

June 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een weer een bloembezorger gevonden die…

Een weer een bloembezorger gevonden die niet levert.
op 18 oktober besteld, op 9 november van de lokale bloemist gehoord dat tussen 17.00 en 18.00 geleverd
zou worden. Om 18.30 mailtje gehad dat bezorgd was op opgegeven adres.
Niets ontvangen en ook op camera niemand gezien.
Weer een teleurgestelde jarige.
Inmiddels bericht van Alckmaria Bloemen, die de bloemen bezorgd zouden hebben dat het door drukte toch niet bezorgd was. Waarom dan wel mailtje bij de besteller dat er bezorgd was?????

November 9, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look