Kun anbalinger herfra ❤️ Jeg har handlet hos Blog og shop i en årerække nu og er altid blevet mødt af nogle søde og yderst hjælpsomme piger, både når jeg har handlet online, via liveshopping (på Fa... See more
See what reviewers are saying
Da jeg mellem jul og nytår fik den idé at jeg skulle bruge 5-6 ens blazere i forskellige størrelser🫣 Var verdens bedste tøjbutik klar med hjælp, og da det så viste sig at størrelserne ikke va... See more
ALTID kæmpe flot service fra pigerne af, uanset i butikken, på webshoppen eller den super fine og sjove Live. Kan SÅ meget anbefale at handle hos dem. Super fine og flotte varer i rigtig god kvalitet... See more
Det er simpelthen en af de absolut bedste butikker at komme i 😍 Der er super god service og de sødeste damer, der med glæde hjælper med lige det du har brug for og gerne lidt ekstra ❤️ Og så har de... See more
Written by the company
Blog og shop er en tøj butik med unikt tøj til jordnære priser. Vi stræber efter en æstetisk hyggelig og en dejlig atmosfære i butikken. Vi har taget denne atmosfære videre til det næste niveau - vores webshop. www.blogogshop.com Tøjbutikken fik sin fysiske form og webshop i 2015 og er efterfølgende flyttet til et større lokale i centrum af gågaden i Nykøbing Falster. Vi tror på, at dette forretningskoncept med tæt og (k)ærlig kontakt til vores kunder i alle aldre. Velkommen til Blog and Shop
Østergågade 9, 4800, Nykøbing F., Denmark
- Blogandshop@outlook.dk
- blogogshop.com
Hasn’t replied to negative reviews
Super service og kvalitetstøj
Det er bare så flot tøjet man kan købe her. God kvalitet og super service af alle medarbejdere såvel ejer som ansatte 👏👏👍🌺🌺. Har kun godt at sige om den forretning.
Jeg kommer gerne igen - da det er en forretning nær på hvor jeg bor 🌻🌻🌻

Jeg ELSKER jeres tøj
Jeg ELSKER jeres tøj. ❤️ Jeg er stor fan af stilen, kvaliteten, farverne, mønstrene. Jeg ville elske at besøge jeres fysiske butik men bor desværre i Sønderjylland så må nøjes med jeres online butik. Tak for mega god service, hurtig levering og lækkert tøj.

Reply from Blog and Shop
En vare der passer på beskrivelse og…
En vare der passer på beskrivelse og kvalitet. Hurtig ekspedition.

Reply from Blog and Shop
De bedste sko jeg længe har haft på
De bedste sko jeg længe har haft på. Det er som at gå på smør.
Jeg er slet ikke til høje sko/ stiletter men de her er fantastiske.
Man bliver bare lige lidt mere lækker i de sko ❤️🌸
Kæmpe fan

Reply from Blog and Shop
Jeg bestilte tøj onsdag og modtog tøjet…
Jeg bestilte tøj onsdag og modtog tøjet fredag hurtigere kan det ikke gå. Tøjet er skøn kvalitet og prisen er rigtig god. Jeg handler gerne hos jer igen.

Reply from Blog and Shop
Bedste tøj butik i Nykøbing F!
Bedste tøj butik i Nykøbing F!
Sødt og imødekommende personale, som altid er klar til at hjælpe.
Derudover har butikken det fineste tøj!
Kan varmt anbefales.

Reply from Blog and Shop
Dejlig betjæning og så kan man bytte…
Dejlig betjæning og så kan man bytte tøjet der har været på tilbud hvis det ikke passer

Meget tilfreds med Blog and Shop
Min oplevelse med Blog and Shop er, at de altid reageret hurtigt på en forespørgsel via Facebook og så er det let at bestille varen hos dem.
Dette er min 2. gang og det er ikke sidste gang, jeg bestiller.
Når man åbner pakken følger der en tak for købet samt en vejledning i returnering af varen, hvis man af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med varen. Det er jo bare prima service.
Leveringen pr. GLS er helt i top - under 2 døgn til levering i den nærmeste afhentningssted, som for mit vedkommende er mindre end 500 meter

BLOG AND SHOP
Virksomhedsaktiviteter
Se alle
Ikke-tilegnet profil
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kunderne skriver anmeldelser på eget initiativ
Anmeldelser
4,5
18 i alt
94 %
6 %
Broberg
For 13 timer siden
Kære Blog and Shop
Kære Blog and Shop, kære Karen samt personale.
Hold nu op hvor er det bare en WOW oplevelse at handle hos jer . Absolut den bedste service EVER 😊🫶 selv for mig som bor 370km fra Blog and Shop så oplever jeg lige så god service som hvis jeg kunne være der fysisk.
Jeres live og fremvisning er 100 procent til UG både med fremvisning, kvaliteten og mål , og selv om jeg er 370 km væk formår i at fremvise den allerbedste kundeservice EVER .
Forsendelsen skal jeg heller ikke vente på , Max 2 dage så har jeg de købte vare . Yderst sjældent at finde så godt service og kundepleje som hos jer .
Hvis jeg skulle have noget at klage over , så kan det bestemt kun være at hvor ville jeg dog elske at Du Karen have en så dejlig butik midt i Jylland, I WILL LOVE IT . 😊❤️.
1000 1000 TAK FOR BLOG AND SHOP
MVH
Dorte Broberg Holmstoel .

Jeg føler mig heldig
Jeg føler mig heldig, at min veninde og jeg lige tog på shoppetur i Nykøbing Falster ( bor tæt på Kbh ) og faldt over denne lille perle af en butik.
Sikke masser af skønt tøj og venlig imødekommende og hjælpsom personale. Blev alt for fristet 😁og købte 2 lækre trøjer og en bluse, samt den bedste mest fantastiske læbepomade, der farver læberne i ens egen farve til både jeg selv og min datter. Det er virkelig et hit 💄👍og bedre end en læbestift.
Helt sikkert min nye favorit butik, har allerede været inde også at bestille i deres webshop, og glæder mig til at modtage min pakke. Tusinde tak for jer 😃🌸🌺

Reply from Blog and Shop
Super besøg i Blog og shop :-)
Helt fantastisk besøg i butikken idag, super god betjening og så er der et dejligt udvalg, i en masse smukke farver, og skønt at butikken er så overskuelig, og så har du bare de sødeste ansatte

Fantastisk butik
Fantastisk butik, servicen er helt i top og pigerne deltager gerne i valget ved forespørgsel, således sendt afsted med 2 skønheder i form af farverige skjorter i glade farver.
Jeg kommer altid igen og vil anbefale butikken for sin helt specielle atmosfære

Reply from Blog and Shop
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering.
Kjolen var perfekt og præcis som på billederne.
Kan virkelig anbefale blogogshop.com

Super Butik og Service...👍😃💃🏻
Det er en helt igennem fantastik butik, at handle hos,,,, chefen lever og ånder for hendes butik, så servicen er total i top...👍😃
Og man kan altid komme i kontakt med dem, og der får altid et positivt svar....👍😃

Reply from Blog and Shop
Varen levede fuldstændig op til…
Varen levede fuldstændig op til billederne på hjemmesiden, er vildt imponeret over varen samt hurtig leverance efter bestillingen. Top 5 stjerner herfra

Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service, og en suveræn oplevelse, har været der et par gange, og det er helt sikker min nye ynglings butik ♥️ så mange fede designs, og så fedt tøj. Der er ikke mange steder hvor man finder så mange forskellige farver, og jeg elsker simpelthen alle de forskellige farver. Igen helt fantastisk service, bedste service jeg har oplevet længe ♥️

Reply from Blog and Shop
Altid super imødekommende personale og…
Altid super imødekommende personale og god service 😍

Reply from Blog and Shop
Jeg følte mig rigtigt godt tilpas i butikken. Det var første gang jeg var der og der var en god og venlig service. Jeg fik en god vejledning og råd i forholdt til hvad der passer mig, både stil og størrelse.

Reply from Blog and Shop
Bliver altid mødt med store smil og…
Bliver altid mødt med store smil og hjælpsomhed og føler mig velkommen i butikken😊. Jeg kan få lov at gå rundt og kigge for mig selv uden at blive spurgt til hele tiden men har jeg brug for hjælp er de der med det samme🤗. Skøn butik der bare kan anbefales.

Reply from Blog and Shop
Absolut bedste tøjbutik i nyk F altid…
Absolut bedste tøjbutik i nyk F altid venlig personale som har tid til at hjælpe..