Wát een schoften zijn dit!
Wát een schoften zijn dit! Jaren geleden, toen ik nog gewoon huisje, boompje, beestje had, het leven mij toe lachte en er geen vuiltje aan de lucht leek, heb ik twee arbeidongeschiktheidsverzekeringen en hypotheekopvangverzekering afgesloten te samen met de hypotheek. De verzekeringen kostte duizenden euro's, maar je kunt maar beter verzekerd zijn was het advies.
Een scenario waar ik nooit rekening mee gehouden had, werd helaas werkelijkheid. Ik werd 100% afgekeurd. Uiteindelijk strandde mede hierdoor ook mijn relatie en moesten we ons huis, helaas in slechte tijd met verlies verkopen. Ik deed een beroep op de verzekeringen. Cardif vond echter een reden om niet uit te hoeven keren, maar uit "coulance" kreeg ik eenmalig €300,- uitgekeerd. Wát een schande! Je verzekerd je tegen arbeidsongeschiktheid, je verzekerd je in geval je je hypotheek niet meer kunt betalen, maar áls je wereld werkelijk instort en je denkt goed verzekerd te zijn, dan weigeren ze uit te keren. Ik heb er tot de dag van vandaag, geen woorden voor!
Het is dit jaar voor mij 10 jaar geleden dat ik in deze ellende terecht kwam en pas sinds dit jaar heb ik de totale restschuld van het huis afgelost. Bravo Cardif! Dankzij jullie heb ik 10 jaar lang krom moeten liggen om de restschuld af te lossen, terwijl ik hier gewoon voor verzekerd was! Dat jullie jezelf recht in de spiegel aan kunnen kijken, dat kan ik mij niet voorstellen!
December 20, 2020
Unprompted review