Verdens bedste børne butik, Annie og Kirsten er så søde og dygtige til at hjælpe. Vi nyder at komme der, store som små ❤️
See what reviewers are saying
Anbefaler i den grad at handle i BørnLille til de små. Butikken er indbydende og servicen i top leveret af søde, venlige, imødekommende, smilende og hjælpsomme dejlige damer. Webshoppen er desud... See more
Jeg havde et spørgsmål omkring nogle mål til en sengerand. Det fik jeg hurtig svar på over mail. Fin hjemmeside.
Altid top service og den bedste vejledning og stort udvalgt af lækkert børnetøj og tilbehør. I butikken bliver man ALTID budt velkommen med et stort smil og man føler sig velkommen og set med de... See more
Company details
Written by the company
Børnlille er en lille hyggelig fysisk børnetøjsforretning i Grindsted, Midtjylland, som sælger børnetøj, barselsgaver samt ting og sager til børneværelset – til både piger og drenge i alderen 0 – 12 år. Her på www.boernlille.dk, finder du vores online shop, som afspejler butikken med en masse lækre mærker og et lige så lækkert udvalg. I butikken og på shoppen har vi samlet et flot udvalg af mærker som Konges Sløjd, Marmar Copenhagen, Pompom, Name It, Lil Atelier, Huttelihut, Wheat, Mads Nørgaard, Bibs, MP Denmark, Bisgaard, Petit By Sofie Schnoor og CeLaVi – som kan mixes og matches på tværs af mærkerne og de forskellige kollektioner, og stadig lave de perfekte sæt. Har du brug for hjælp til størrelser eller har andre spørgsmål, kan du ringe på telefonnummer 28 89 24 37. Som enemand i butikken når jeg ikke altid telefonen. Derfor kan du altid sende en SMS, som jeg svarer på hurtigst muligt – og ellers ringer jeg selvfølgelig tilbage når der er tid
Contact info
Vestergade 6, 7200, Grindsted, Denmark
- info@boernlille.dk
- boernlille.dk
Verdens bedste børne butik
Altid top service og den bedste…
I butikken bliver man ALTID budt velkommen med et stort smil og man føler sig velkommen og set med det samme man kommer ind.
De gange jeg har handlet online, er mine varer blevet sendt samme dag!
De får en kæmpe anbefaling fra os og de er klart vores ynglingssted 👌
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service!
Bestille fredag og fik pakken allerede lørdag!
FANTASTISK
Ikke andet en fantastisk oplevelse. Jeg bestilte i går kl 14.20. Allerede i dag kan jeg så hente min pakke i pakkeshoppen.
Det er simpelthen service i verdensklasse ❤️🥰 Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos børnlille.
Virkelig fin service
Virkelig fin service - fint tøj, nem bestilling, hurtig levering. Og så kom pakken med en fin hilsen.
Super service og altid smilende :-)
De har SÅ mange fine ting og sager og…
De har SÅ mange fine ting og sager og altid positive og smilende, vi handler gerne hos dem ! Især deres gode lives ❤️
Verdens sødeste mennesker og verdens…
Verdens sødeste mennesker og verdens bedste betjening. Jeg kan kun anbefale at tage turen ind fordi Annie og Kirsten. Mine skøre men søde øgleunger har også en fest når vi kommer derind - der er bare så meget hjertevarme og rum til alle aldre.
De varmeste anbefalinger herfra.
Sødeste Annie
Sødeste Annie! Der bare er klar til at hjælpe og rådgive dag og nat! Tak for dig! Jeg fast køber her og kan KUN anbefale andre det samme! ❤️
Fineste børnetøjsforretning
Simpelthen den fineste børnetøjsforretning jeg kender til 🥰 Enormt god service, flotte tilbud, lækre varer og altid hjælp at hente! Har både handlet online, via Instagram og i den fysiske butik - alle gange med upåklagelig service og enormt hurtig levering 😊
Og så er den fysiske butik simpelthen så flot og indbydende ⭐️🤗
Kæmpe anbefaling!
Yndlingsshop! Altid vildt hurtig levering, god service, lækkert udvalg og så elsker jeg de personlige håndskrevne kort i ens pakke.
Fineste lille børnebutik ✨
En dejlig lille butik med super flotte ting i det bedste kvalitet 😍 Det er de sødeste piger der står i butikken og er altid klar på at hjælpe og vejlede 🌸
Skøn shop
Skøn shop! De giver altid en fantastisk service og levere hurtigt 😍
Kundeservice udover det sædvanlige
Hurtig levering. Rigtig god kundeservice

Reply from Børnlille ApS
perfekt
Virkelig fine varer i den bedste kvalitet. Super hurtig levering. Alt er som det skal være 👍🏻
Super god oplevelse
Fine produkter, god service, skarpe priser og super hurtig levering. Absolut ikke sidste gang, at jeg shopper på boernlille.dk
Kan man andet end at elske børnlille?
Kan man andet end at elske børnlille?! Her får altid den personlige betjening i butikken og handler man på webshoppen er ens ordre hurtig skibet afsted. Annie og Kirsten har virkelig skabt det skønneste børneunivers. Kæmpe anbefaling herfra!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.