En stor tak til Thomas værkfører som havde bestilt reservedele og booket en lånebil til mig. Det betød at min bil kunne blive lavet samme dag. Flot - flot service
See what reviewers are saying
Min Peugeot E3008 skulle have det første 25000 timers serviceeftersyn. i samme ombæring blev der udført nogle service kampagner. Ved servicet blev jeg gjort opmærksom på nogle dybe ridser i bremseskiv... See more
Et er at komme 1 eller 2 gange og få god service, men at samme tendens gentager sig igen igen og igen- år efter år vidner om dedikation og professionel indstilling. Det er den oplevelse jeg får gang... See more
Er så heldig at have haft Boesenbæk i over 10 år og grundet vores store tilfredshed handler hele familien biler her. Det er altid behageligt, trygt og med service i top. De optager små videoer af hva... See more
Company details
Written by the company
A. Boesenbæk A/S er en familieejet autoforretning med rødder tilbage til 1954, hvor Alfred Boesenbæk grundlagde virksomheden med salg og reparation af Lloyd og Hansa. I dag drives virksomheden af tredje generation, Alex Boesenbæk, og har til huse på Diagonalvejen i Give. Gennem årene har A. Boesenbæk A/S repræsenteret en række bilmærker og er i dag autoriseret forhandler og serviceværksted for Peugeot og Citroën, samt Alfa Romeo Studio siden 2024. Virksomheden bygger på mange års erfaring, stærke familieværdier og en kontinuerlig udvikling med fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed.
Diagonalvejen 77, 7323, Give, Denmark
- info@boesenbaek.dk
- boesenbaek.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Man får altid en fantastisk behandling…
Man får altid en fantastisk behandling hos jer
Vi har fået en helt ekstraordinær god…
Vi har fået en helt ekstraordinær god behandling hos A. BOESENBÆK i Give. På trods af udfordringer i forhold til udskiftning af dårlige bærekugler, har de gjort alt, hvad de kunne for at vi hurtigt kunne komme ud og køre i egen bil igen. Vi sætter meget stor pris på, at det er gået så stærkt, og er derfor meget taknemmelige.
Seriøs og behagelig bilsalg og værksted
Kører nu i min 3. Peugeot fra Boesenbæk. Er top tilfreds. Jeg skal ikke selv tænke på ret meget angående bilen, de tager hånd om bil og service m.m.
Ved akut opståede problemer er der hjælp, gerne samme dag.
Super oplevelse
Altid trygt at komme med bilen her
Det er altid en god oplevelse at komme der for ens problemer bliver løst dygtige og behagelige betjening.
super service
Faglig professionel og troværdigt…
Faglig professionel og troværdigt betjening
venlig og god service ved tjek ind
venlig og god service ved tjek ind, Værkfører gav god forklaring på fejlfinding
aftale overholdt
Arbejde udført som aftalt og til fuld tilfredshed
Hurtig tid😊
alt ialt godt
Altid rar og god stemning når jeg…
Altid rar og god stemning når jeg kommer forbi, venligt personale, al den kaffe jeg kan drikke og aftaler bliver holdt.
Fik god service ved indskrivning og
er tryg ved det arbejde værkstedet
udfører. Er vigtigt ved valg af værksted.
God information om hvad der skal laves…
God information om hvad der skal laves og hvad det kommer til at koste
Altid venlig personale
Altid venlig personale, dygtige mekanikere, og ved at min bil altid bliver tjekket, så jeg trygt kan køre ud fra værkstedet og vide at alt er i orden
Super service.
Min bil er altid i gode hænder hos Boesenbæk.
Super service. Har været kunde i mange år.
God og top service med et smil.