Vi kontakte Bolig Udland, Simon Mosel på Costa del Sol. Vores kemi passede med det samme, og vi besluttede at sætte vores lejlighed i Torremolinos til salg, dette skete i oktober måned. Der blev ta... See more
Company replied
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Bolig Udland, hvor vores kontaktperson var Simon Mosel. Fra start til slut har processen været både professionel og tryg. Simon har været utrolig hjælpsom,... See more
Company replied
Simon fra bolig udland var uden tvivl den mest kompetente ejendoms mægler under vores søgning af en villa på costa del sol. Han agerede professionelt under forhandlingen og fuldte salget helt til d... See more
Company replied
Rigtig god hjælp fra Peter Nielsen til at få solgt min fars hus i Spanien, lige fra den indledende kontakt hvor vi overvejede salget, til salget nu er gennemført (hurtigere end forventet). Peter har a... See more
Written by the company
Calle Begona 24, 46183, Valencia, Spain
No recent history of asking for reviews
Respons på svar fra C.Bosen:
Købet af ejendommen skete d. 24 maj 2021 - Altså mindre end 2 år siden og ikke 3 år som du påstår. MEN uanset dette ændre det ikke på at jeg blev snydt for Ca. 40.000 kr. af Tine som du udmærket ved.Så kan ikke bruge dit svar til noget.
Vi hørte om Bolig-Udland.dk ved en tilfældighed og via en boligmasse i København. Vi tog straks kontakt til dem og har ALDRIG fortrudt det skridt.
Jesper har, meget professionelt, kyndigt, sagligt og ikke mindst uden at være anmassende, hjulpet os hele vejen gennem huskøb i Spanien. Vi har følt os i meget trygge hænder fra første møde og det har været helt fantastisk med en dansktalende mægler. Jesper anbefalede også en advokat, som vi valgte at benytte os af. Vi giver både Jesper samt Bolig-Udland.dk de BEDSTE og varmeste anbefalinger. TAK for jer - I gjorde drøm/huskøb i udlandet til virkelighed. Mvh Susanne og Henrik.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Har købt lejlighed i Spanien med hjælp fra Jesper i Bolig-udland og er super glade for den hjælp han har givet, tak for hjælpen med at lede efter det rigtige for os, du har været en stor hjælp, vi er utrolig glade for vi kom i mål og for købet 👍🏻 kan varmt anbefalede at bruge dem hvis i vil købe eller sælge bolig i Spanien

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Vi kan varmt anbefale Jesper Bejerholm hos Bolig Udland. Vi købte vores lejlighed i juli og er yderst tilfreds med Jespers indsats under handlen og efter handlen. Man får en udsøgt service så man er helt tryg. Tak for det Jesper.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Da vi skulle købe bolig i Spanien for første gang, kontaktede vi Jesper Bejerholm fra bolig-udland.dk, og han har været der for os hele vejen gennem før, under og efter købet. Samtidig anbefalede han os advokat Adam, der var super professionel og en kæmpe tryghed at have med i processen.
Handlen gik nemt igennem uden problemer og vi er virkelig glad for vores lejlighed i San Juan.
Vi vil med glæde anbefale bolig-udland.dk, hvis I overvejer at købe bolig i Spanien.
- Morten og Anne-Mette

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Bolig-udland og deres mægler Jesper Bejerholm har hjulpet os til at købe drømmeboligen og de hjalp os gennem de mange spørgsmål, overvejelser, processer mv. Som fulgte med så stor en beslutning om at købe bolig i udlandet :)
Med spænding tog vi ned i maj måned for at kigge på boliger med Jesper.
Det var en meget behagelig oplevelse - og proces - at besigtige boliger sammen med Jesper, og han var meget lyttende ift. Vores prioriteringer. Dette kom bl.a. til udtryk i at Jesper hurtigt fik rykket rundt på nogle fremvisninger så vi brugte tiden bedst muligt.
Jesper og bolig-udland har været støttende og vejledende hele vejen , lige fra fremvisning, til vi bød på en bolig og til det endelige køb.
Vi havde entreret med en dansk advokat på anbefaling fra bolig-udland, og da advokaten måtte rejse akut til DK,ringede Jesper til os og tilbød om han skulle tage med os til notaren ift. At bistå med evt. Tolkning.
Det blev ikke nødvendigt, men bare det at Jesper tænkte på os, var ikke bare ekstra god service, men efterlader os også med et indtryk af en mægler, der kerer sig om sine kunder - også selvom deres del af processen faktisk er slut!
Bedste anbefalinger her fra.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Vi kan give Lotte Kristiansen, Bolig-udland vores varmeste anbefalinger. Gennem 4 år har Lotte været på og sendt os løbende salgsopstillinger og nu er det så lykkedes at finde vores lejlighed i Fuengirola, Torreblanca.
Gennem hele købsforløbet har hun taget os i hånden, været yderst professionel, leveret god service, altid svaret på vores mail. mm. Lotte har arbejdet ihærdigt på vores vegne og anbefalet os en god advokat
Som vi også har været yderst tilfreds med så vi er meget taknemlig for hele samarbejdet igennem de 4 år. Vi vil ikke tøve med at gøre brug af Lotte Kristiansen (bolig-udland) en anden gang.
Hilsen Frank & Jane, Danmark

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Vi kan på det varmeste anbefale Jesper Bejerholm fra bolig-udland.dk.
Vi havde en helt igennem tryg & god oplevelse både med at finde frem til den helt rigtige bolig for os, hvor Jesper var en kæmpe hjælp med pros & cons. Dertil var Jesper ligeledes meget aktiv ved diverse fremvisninger samt skaffe os en god & sikker handel – rigtig rart.
Efterfølgende var der en god dialog med Jesper omkring alle de praktiske forhold vedrørende gennemførelsen af handlen.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Vi vil gerne udtrykke stor glæde ved at handle hus med Line Lutzow på costa Blanca.
Line har på perfekt vis guidet os igennem forløbet så vi hele tiden har følt os trygge.
Især den professionelle og alligevel jordnære tilgang er fantastisk.
Vi vil gerne anbefale Line lutzow og Bolig - Udland
Anny og Per Thomsen

En god oplevelse
Da vi begyndte at kigge på bolig i Spanien ( Gran Alacant ) valgt vi at kontakte Bolig-udland da vi ønskede en dansk mægler.
Vi er så glade for valget og at have Jesper med hele vejen
Han gjorde at vi havde en god og tryk oplevelse
Vi vil helt klart anbefale Bolig-udland og Jesper til andre der ønsker bolig i Spanien

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Har lige solgt min bolig i Riviera del sol, Malaga, det var Lotte der var mest indover, men de øvrige unge mennesker, virkelig søde og venligt ungt team. Solgt rimelig hurtig 2 gange den første gennemførte ikke, men få dage efter havde de en ny køber med et tilbud, kom løbende med en orientering for at nå en handel, begge parter kunne enes om. Jeg havde 2 mægler på, men Lotte var klart mest fremme med fremvisninger, hun er virkelig en sød og præsentabel ung kvinde som virker tillidsfuld også overfor evt. køber.
Tak for et godt samarbejde. Mvh Preben og Ritta

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Tak for hjælp til at finde den bolig som passer perfekt til os her i Malaga Benahavis😊Vi giver Vincent 5 stjerner for at være den sødeste mest behjælpelige unge mand. Tak for dig😎

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Fantastisk service er hvad vi har oplevet på Costa del Sol. Vincent fra Bolig-Udland har ydet en enestående service fra start til slut. Han har givet alle de svar vi har behøvet og været behjælpelig hele vejen igennem, ved køb af lejlighed i Benalmadena. Vi har følt os super trygge og meget overrasket over hvor let alt er gået. Næste gang vi køber bolig i Spanien, så er der ingen tvivl om, at det bliver igennem bolig-udland. Den varmeste anbefaling her fra.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Jeg havde en fantastisk og tryg oplevelse, da jeg ikke kan sproget og kender procedurerne i Spanien.
Takket være Jesper Bejerholm fra bolig-udland.dk og advokat Adam S. gik handlen hurtigt, nemt og professionelt.
Jeg vil med glæde anbefale bolig-udland.dk, hvis du overvejer at købe en ejendom i Spanien.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Bolig-udland i Valencia regionen / Sascha Rudkjøbing har hjulpet os med at finde det helt rigtige byhus i området. Arrangerede efter vores ønsker hurtigt en fin og interessant fremvisningsrunde midt i feriehøjsæsonen i samarbejde med lokale spanske mæglere. God kommunikation, rådgivning og hjælp til lidt af hvert. Alt i alt en nem og tryg handel. Kan klart anbefales!

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Kæmpe tak til Tine Villanueva for at finde vores drømmebolig i Árchez/Cómpeta ved Malaga.
Igennem en lang vinter hvor vi brugte rigtig mange timer, og et utal af søgninger på alverdens boligsites i Malagaområdet, var vi heldige at komme i kontakt med Tine – områdeansvarlig for Costa del Sol.
Med stor sans og indlevelse for vores ønsker, fandt Tine en stribe fine boliger af god kvalitet som vi skulle besigtige i starten af maj måned.
Hen over tre hektisk dage, lykkedes det os at finde drømmeboligen og underskrive handlen, og herefter gik det også hurtigt.
I boligprocessen blive vi hjulpet godt igennem på en let og gennemsigtig måde, hvor vi støttede os til Tines anbefalinger, også mht. til valg af advokat, og håndværker som vi er rigtige tilfredse med.
Tine har med stort smil og samt hendes positive tilgang, gjort bolighandlen til en super god oplevelse for os.
Vi vil gerne give vores bedste anbefalinger til Tine og teamet bag Bolig-Udland.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
Efter mange måneders søgen efter den rette bolig i Spanien, hvor mange mæglere gerne ville have at vi benyttede dem ekslusivt, mødte vi Line Lützow fra Bolig-Udland i Alicante.
Med Line oplevede vi at have en kompetent og lokal kendt mægler som ikke bare ville sælge en bolig men absolut vurdere boligerne med fuld integritet fra både vores og sælgernes side.
Dette resulterede i, at vi stolede på at Line kunne hjælpe os hele vejen og valgte derfor at benytte Line i hele søge processen. En lang historie kort, vi er idag de lykkelige ejere af det dejligste Hus i Altea området.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
En helt igennem professionel håndtering - jeg vil klart anbefale Bolig-udland.dk til andre, der overvejer at købe bolig i Spanien.
De er med hele vejen og vi fik yderst kompetent sparring og vejledning i hele købsprocessen.

Reply from Bolig Udland - Spanien Specialisten
God og venlig service. Jeg oplevede meget stor forståelse for mine behov, og var glad for, at der løbende blev fulgt op på, om jeg fik den hjælp jeg havde behov for.