Boon Repair & Telecom (Eerbeek)  Reviews 65

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mijn zoon zijn display was gebarsten en was zelf op zoek naar een andere telefoon . Wij zijn perfect geholpen en geadviseerd , Gelukkig hebben zij alle originele I-phone delen op voorraad en kon mijn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bij binnenkomst gelijk een grote glimlach, goed sfeertje, dat merk je direct. Goede uitleg en na aankoop, dacht ik thuis dat het andere model lader toch handiger voor me was. Zeker als je zo leuk... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prima, snelle service. Batterij vervangen van telefoon zou volgende dag klaar zijn, was het echter al binnen 2 uur.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisch geholpen door Duncan en de andere medewerkers. Uiterst correct, vriendelijk en behulpzaam bij het probleem dat ik had met het mobieltje. Probeerden ook niet om me een heel duur toestel t... See more

Company details

1. Cell Phone Store
  2. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Boon Repair & Telecom is gevestigd midden in het dorp van Eerbeek. Bij Boon Repair & Telecom kan je terecht voor alle denkbare reparaties aan je Smartphone, Tablet of moederbord. Wij nemen graag de tijd voor je en zullen je voorzien van eerlijk en professioneel advies. Eerlijkheid en vertrouwen staat bij ons voorop. Wil jij je abonnement verlengen met of zonder nieuw toestel? Dat kan ook bij ons! Wij zijn namelijk officieel dealer van Ben, Odido, KPN, Vodafone en Lebara. Wist je dat wij exact dezelfde prijzen hebben als bij de Telecomproviders online? Wij verkopen naast nieuwe ook Refurbished telefoons en laptops. Boon Repair & Telecom beschikt over een expert wat betreft moederbord reparaties. Maar ook voor reguliere reparaties, de verkoop van telefoons en abonnementen ben jij bij ons aan het juiste adres. Als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Kom eens langs bij ons in de winkel voor vragen of uiteraard voor vrijblijvend advies.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Snelle correcte service

Nieuw abonnement afgesloten.. Perfecte service.. Kon het nergens beter, sneller en goedkoper regelen...

March 28, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dat is goed om te horen Frank, bedankt voor je review:)

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met mijn iPhone en abonnement

Ik ben heel blij met mijn iPhone die ik hier heb gekocht en ben ook goed geholpen bij het afsluiten van mijn abonnement. Bedankt!

February 26, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Goed om te horen, dankjewel voor de review :)

Rated 5 out of 5 stars

Snelle service en een hele mooie winkel

Ik ben bij Boon Repair geweest voor een schermreparatie en met problemen met mijn oplaadpunt. Vriendelijk personeel met kennis van zaken, snelle service en een hele mooie winkel.

March 26, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Sander, Thx voor de 5-sterren review!

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe telefoon gekocht in combinatie…

Nieuwe telefoon gekocht in combinatie met een abonnement en zeer tevreden over de service en is ook nog scherp geprijsd!

September 30, 2022

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dag Pam , bedankt voor je positieve feedback :)

Rated 5 out of 5 stars

Colin en Marvin nemen echt de tijd voor…

Colin en Marvin nemen echt de tijd voor mensen. Boon telecom ontzorgt verder in alles, abonnementen, accessoires, telefoon(reperatie). Geweldige zaak! Ga zo door mannen.

March 25, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Meneer de Jonge, bedankt voor je review!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden met het werk van Marvin en Coli.

Ik ben zeer tevreden met het werk van deze twee heren met hun bedrijf. Ze hebben me geholpen bij het kopen van mijn nieuwe telefoon en van mijn nieuwe iPad. Ook hebben ze vroeger mijn oude telefoon gerepareerd. Hun expertise en vriendelijke service zijn uitstekend. Ik zou ze zeker aanbevelen

March 25, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Goed om te horen Yannick! Thx voor je review:)

Rated 5 out of 5 stars

Wij komen al jaren bij Boon repair

Wij komen al jaren bij Boon repair. Net als de rest van de familie. Het advies is altijd oprecht en heel deskundig. Met de nieuwe winkel laten ze zien dat ze mooie hoogwaardige producten en uitgebreide service leveren voor een goede prijs.

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dag Bianca, dat is goed om te horen. Bedankt voor het schrijven van je review :)

Rated 5 out of 5 stars

De winkel voor repair en telecom

Bij Boonrepair kan je tegenwoordig niet alleen terecht voor reparaties maar ook voor (telefoon) abonnementen. Ook kan je tijdens het wachten genieten van de lekkere koffie. Het personeel is vriendelijk, betrouwbaar, kundig en behulpzaam. Bij Boonrepair ben je aan het juiste adres!

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Goed om te horen! Bedankt voor de 5-sterren review.

Rated 5 out of 5 stars

Boonrepair.nl is een hele fijne winkel…

Boonrepair.nl is een hele fijne winkel als je problemen hebt met je iPhone. Ze kunnen je helpen met reparaties en gebruiken daarbij altijd goede spullen. Ook zijn ze heel aardig en willen ze je altijd helpen als je vragen hebt. Dus als je een probleem hebt met je Apple-apparaat, dan is Boonrepair.nl een hele goede keuze!

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Jeremy, bedankt voor de 5-sterren review!

Top in Eerbeek

Al enige jaren hoor je positieve geluiden over Boon Repair. Maar ze waren altijd een beetje onzichtbaar.

Maar dat is sinds kort veranderd. Nu te vinden in het centrum van Eerbeek in een prachtig nieuw pand. De mannen van Boon helpen je vlot, vriendelijk en vakkundig. Aanrader!

March 22, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dag Frits, bedankt voor de positieve Feedback :)

goede kwaliteit

goede kwaliteit
snel gedaan
goede prijs
het komt er op neer dat het gewoon top is.

October 26, 2022

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Thx voor de 5-sterren review!

Rated 5 out of 5 stars

Ik was onlangs in de nieuwe winkel en…

Ik was onlangs in de nieuwe winkel en was blij verrast met de ambiance die deze winkel uitstraalt, terwijl je even zit met een goede kop koffie, zag ik de vakkundigheid van beide jongens!
Goede service en een fijne manier van klantenbinding

March 16, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Gerardo, de volgende keer staat de koffie weer voor je klaar! Thx voor de review.

Rated 5 out of 5 stars

Boon repair is niet alleen een hele…

Boon repair is niet alleen een hele mooie vernieuwde zaak, maar de service is hartstikke goed. Toen ik een telefoon kwam uitzoeken, gaf ik aan wat mijn wensen waren. Ik kreeg diverse opties voorgeschoteld en de meneer die mij geholpen heeft wist duidelijk uit te leggen wat de voor en nadelen waren hiervan. Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon en kijk terug op een goede ervaring met Boon repair telecom.

March 16, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dennis, goed om te horen. Bedankt voor het schrijven van je review :)

Goede ervaring

Ik heb het scherm van mijn iPhone XS Max laten maken bij boon repair en een beschermlaag bijgekocht. De telefoon kon na 2 dagen al worden opgehaald dus dat was heel fijn en snel!

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Roos, goed om te horen. Bedankt voor het schrijven van je review.

Rated 5 out of 5 stars

Boon Repair daar kom ik terug

Waarom was Boon Repair een erg plezierige ervaring? Ten eerste, wil ik benadrukken dat dit twee erg vriendelijke jongemannen zijn. Zij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ik zelf heb vrij weinig verstand van elektronische apparaten, maar zij namen alle tijd voor mij totdat ik het begreep. Daarnaast ben ik erg te spreken over de prijs-kwaliteit verhouding, want vandaag de dag is alles al duur genoeg. Al met al een zeer goede ervaring.

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Meneer Plattel , bedankt voor het delen van je positieve Feedback :)

Rated 5 out of 5 stars

Zo fijn om goed geadviseerd te worden

Zo fijn om goed geadviseerd te worden. Naast de reparatie van mijn GSM, heb ik hier een super advies gekregen voor een abonnement. Vol tevreden over het afsluiten van een nieuw abonnement voor het gehele gezin. Top adres!

January 9, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Goed om te horen Joost, bedankt voor je review!

Perfecte service

Snelle service, goede prijzen, aardig en behulpzaam personeel die weten waar ze het over hebben. Het liefst kom ik elke dag langs om taart te eten.

March 15, 2023

Reply from Boon Repair & Telecom (Eerbeek)

Dag Telos, de volgende keer hebben we weer taart voor je , thx voor je review!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look