Brezo Textiel & Promotie Reviews 24

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Op het (te) laatst besloten een shirt te laten bedrukken voor afscheid directeur. Besteld via site foto toegevoegd top!! Toch volgende dag gebeld kan het nog optijd. Bestelling is aandacht aan... See more

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs heb ik kleding laten bedrukken bij Brezo / shirtje-bedrukken.nl, en ik ben ontzettend tevreden! De bedrukking was netjes (niks op aan te merken) en de kwaliteit van de sweaters en shi... See more

Company details

1. Printed Clothing Store
  2. Embroidery Service
  3. Promotional Products Supplier
  4. Screen Printer

Written by the company

🇳🇱 | Brezo is dé specialist in het bedrukken en borduren van textiel en promotieartikelen. Al ruim drie decennia voorzien wij particulieren en bedrijven van de mooiste bedrukte producten. Via diverse webshops bedienen wij zowel B2B- als B2C-klanten in Nederland, België en Duitsland. 🇩🇪 | Brezo Textilien & Werbeartikel ist der Spezialist für das bedrucken und besticken von Textilien und Werbeartikeln. Seit über drei Jahrzehnten beliefern wir Privatpersonen und Unternehmen mit den schönsten bedruckten Produkten. Über verschiedene Webshops bedienen wir sowohl B2B- als auch B2C-Kunden in Europa.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Snel en vlotte communicatie

Ik was een beetje laat met het bestellen van de T-Shirts, na telefonisch contact opgenomen te hebben de garantie gekregen dat de t-shirts binnen de 10 dagen geprint en geleverd gingen worden . Zeer goed opgevolgd en gemakkelijk bereikbare klantendienst . Het ontwerp team heeft ook een nuttige bijdrage geleverd. De t-shirts waren zelfs een dag voor de beloofde leverdatum aangekomen. Dank je wel voor de service. Volgens mijn ervaring zeker een aanrader .

May 19, 2026

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat de communicatie, opvolging en levering helemaal naar wens waren. We wensen je veel plezier met de T-shirts!

Wat een service!

Wat een service! Dat is vooral waar ik elke bestelling zo blij mee ben. De shirts zijn van zeer goede kwaliteit, de prijs is goed te noemen en de opdruk altijd perfect, maar vooral de service is iets wat ik niet bij veel andere bedrijven meer zie: persoonlijk, snel en Brezo houdt altijd hun woord. Deze laatste bestelling zat krap in de tijd, maar ik werd fijn geholpen, zelfs toen de leverancier een foutje maakte. Echt super!

July 2, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat een geweldige review om te lezen, dankjewel! We vinden het superfijn om te horen dat je zo tevreden bent, vooral over onze service. We doen altijd ons best om persoonlijk en snel te helpen, ook als het even spannend wordt met de planning. Heel fijn dat je dit zo waardeert. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling!

Toller Service

Toller Service, schnelle und hochqualitative Verarbeitung und das alles zu einem super Preis! Ich bin seit vielen Jahren mehr als zufrieden und bestelle gerne wieder.

June 2, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Vielen lieben Dank für dein langjähriges Vertrauen und die tolle Rückmeldung! Es freut uns riesig, dass du mit unserem Service, der Qualität und dem Preis-Leistungs-Verhältnis so zufrieden bist. Wir freuen uns jetzt schon auf deine nächste Bestellung!

Rated 5 out of 5 stars

Als je het niet begrijp conteren ze jou zelf

Goede kwaltiet niet zo duur mooi gedrukt hoe we het doorgestuurd hadden en ook snel met mailen te beantwoorden en terug te sturen en heel vriendelijk

May 12, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Dankjewel voor je enthousiaste review! 🎉 Fijn dat alles naar wens was – van de kwaliteit tot de service. We helpen je graag weer de volgende keer! ✨

Top service

super goed geholpen, denken met je mee en makkelijk bereikbaar

March 28, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat fijn om te horen! 😊 We doen het graag samen en staan altijd klaar om mee te denken.

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijk en kwaliteit was top!

De bedrukking was netjes (niks op aan te merken) en de kwaliteit van de sweaters en shirtjes was goed!

De afhandeling was niet alleen snel, maar ook heel persoonlijk, wat ik erg waardeer.

Ik kan Brezo van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Bedankt!

March 17, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat een prachtige review – dankjewel! 🙌 We vinden het super om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze persoonlijke service. Daar doen we het voor! 😊 Heel graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit T Shirts en mooie…

Goede kwaliteit T Shirts en mooie opdruk, en super snelle levering Dank je wel

March 14, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Dank je wel voor je mooie woorden! 😊 Fijn dat de kwaliteit, opdruk én snelheid zo goed bevielen. Graag tot een volgende bestelling!

The Dynamite Cookies

eerste keer bij u besteld, perfecte levering, zal zeker doorzeggen aan vrienden

April 28, 2024

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Dat horen we graag! Bedankt voor je review:)

Rated 5 out of 5 stars

prima product ligt fij in de hand en…

prima product ligt fij in de hand en schrijft lekker ben hier heel blij mee

March 4, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! We zijn blij dat het product goed bevalt en lekker schrijft. Bedankt voor je positieve feedback! 😊

Rated 5 out of 5 stars

het bedrijf denkt goed met je mee en…

het bedrijf denkt goed met je mee en houd je steeds goed op de hoogte.

January 17, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Super om te horen dat je onze service waardeert! We doen ons best om altijd met je mee te denken en je goed geïnformeerd te houden. Bedankt voor deze mooie review!

Rated 3 out of 5 stars

Goede helpdesk, langdurige verzending

Een maat was niet meer in stock, jammer, waardoor het lang heeft geduurd. Wel veel goede communicatie met de helpdesk, waarvoor dank aan Bianca. Ook voor de flexibiliteit voor het veranderen van het adres wanneer ze oorspronkelijk zouden leveren op 31/12. Van de verzendingsmaatschappij verwacht ik meer communicatie. Na een maand pas een track&trace en op de dag zelf pas iets van info. Vanuit België is geen enkel telefoon nummer bereikbaar, omdat het zogezegd niet bestaat.

January 16, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Bedankt voor je review en feedback. We begrijpen dat de vertraging bij de verzending erg vervelend is geweest en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Helaas hadden we te maken met omstandigheden bij de verzender die buiten onze macht lagen. We zijn blij te horen dat de communicatie met onze helpdesk, en in het bijzonder met Bianca, wel naar tevredenheid was.

Rated 1 out of 5 stars

Ik bestel balpennen niet is 1 keer…

Ik bestel balpennen niet is 1 keer opschrift fout maar 2 malig .

January 15, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Bedankt voor je bericht. We hebben inmiddels kosteloos een nieuwe levering verstuurd om dit recht te zetten. Laat ons gerust weten of we verder nog iets voor je kunnen betekenen!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle communicatie en kwalitatieve…

Snelle communicatie en kwalitatieve leveringen.

January 8, 2025

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze communicatie en kwaliteit. 😊 Graag tot de volgende keer!

Studio44Tattoos

Wij bestellen al jaren onze bedrijfskleding bij dit bedrijf altijd tevreden. Ook goede service als er door omstandigheden iets niet helemaal goed is gegaan, fijne en snelle communicatie.

November 22, 2024

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en jullie trouwe klandizie! Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn met zowel onze producten als onze service. Wij kijken ernaar uit om jullie nog vele jaren van dienst te zijn en zullen altijd klaarstaan om eventuele uitdagingen snel en naar tevredenheid op te lossen. Nogmaals dank voor het vertrouwen en de positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Op het (te) laatst besloten een shirt…

Besteld via site foto toegevoegd top!!
Toch volgende dag gebeld kan het nog optijd.
Bestelling is aandacht aan gegeven en het was optijd klaar.
Dus mijn ervaring wat betreft kwaliteit is top.
Maar de service is geweldig van verkoop tot finance.
Geef daarom 5 sterren dik verdient.
Gr Hendri Roessink

November 13, 2024

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat een fantastische review, Hendri! 😊Geweldig om te horen dat je last-minute bestelling niet alleen op tijd klaar was, maar ook helemaal aan je verwachtingen voldeed. Onze teams bij verkoop en finance zullen blij zijn te weten dat hun inspanningen zo gewaardeerd worden. Bedankt voor de 5 sterren, die waardering betekent heel veel voor ons! ⭐

Ja doet wat je verwacht

Ja doet wat je verwacht. Alles goed gewoon

September 3, 2024

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Bedankt voor deze mooie beoordeling:)!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en snelle levering

Super! Goede service en snelle levering. De T-shirts zijn precies bedrukt zoals wij het in gedachte hadden. Wij zijn er erg blij mee!

September 13, 2024

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! We zijn blij dat de T-shirts precies zijn zoals jullie voor ogen hadden. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en we hopen jullie in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Veel plezier met de bedrukte T-shirts!

Rated 4 out of 5 stars

Geslaagde Concerttour

Vanwege logistieke issues om merchandise uit de VS te krijgen zijn we uit de brand geholpen. We hebben met versnelde productietijd twee dagen voor aanvang van onze concerttour onze merchandise netjes mogen ontvangen. De t-shirts waren zeer.gewild bij onze fans.

July 24, 2024

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat leuk om te horen dat alles op tijd is gelukt voor je concerttour! Het klinkt als een flinke uitdaging om alles geregeld te krijgen met die logistieke issues, maar geweldig dat de T-shirts op tijd waren en in de smaak vielen bij je fans. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en het vertrouwen in ons team. We hopen dat de tour een groot succes was en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen! Veel succes met je volgende shows!

Snel geleverd en super kwaliteit

Snel geleverd en super kwaliteit

August 30, 2024

Reply from Brezo Textiel & Promotie

Wat fijn om te horen dat alles snel en naar tevredenheid is geleverd! We doen ons best om kwaliteit en snelheid te combineren, en het is altijd leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je positieve feedback en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look