Brinckisenkram Reviews 48

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det var desværre en kedelig oplevelse med en kvindelig ekspedient der var kort for hovedet og talte ned. Meget påståelig og sur! Hun var afvisende og bebrejdede os at hun skulle tilbageføre et køb! Ub... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefales Brinck Isenkram er en butik, hvor man virkelig mærker, at kunden er i fokus. Betjeningen er professionel og venlig, og personalet tager sig altid tid til at hjælpe – uanse... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hjørring. Får af vide af ekspidienten, " At hende bekendt er der ikke andre slags krus". Efterfølgende finder jeg ud af at dette ikke er korrekt. Hun påstår så, at have udtalt, at hos Brinckisenkeram... See more

Rated 1 out of 5 stars

Brinckisenkram Blåvand Verdens mester i 0 service & forståelse. Havde købt en blæser som ikke virkede dagen før, desværre havde min søn taget kvitteringen med hjem… Tros alt var som købt i ka... See more

2.4

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 1 out of 5 stars

Vi har købt en brødrister hos Brink i…

Vi har købt en brødrister hos Brink i Ribe .
Efter 2 måneder var den defekt .
Vi var i Tønder for at bytte den med dankort kvittering . Personale afviste os .
Til sidst blev personale ved med at sige god dag til jer !

October 14, 2023

1 stjerne er gavmildt. Hold jer væk fra butikken i Sønderborg

Det her bliver en af de lange...

Undlad at handle her, med mindre I på intet tidspunkt ønsker at gøre brug af jeres reklamationsret. Ønsker I at returnere en defekt varer, så får du en tur i forfærdelig-service-møllen af chefen hende selv.

Jeg går ned til B. Isenkram i Sønderborg for at returnere en elkedel, som jeg tidligere på ugen har fået byttet til en ny af samme model. Den nye virker desværre heller ikke som den skal. Jeg pointerer fejlen, hvorefter medarbejderen går ud bagved og koger vand, for at se om jeg lyver. Hun kommer tilbage og fortæller mig, at den virker som den skal. Jeg insisterer på, at jeg selvfølgelig ikke er kommet herned med en elkedel som virker. Hun beder mig gå med ud bagved, så jeg kan se at den virker. Jeg går med ud første gang, hun sætter lidt vand over og da den koger og IKKE slår fra som den skal, da slukker hun den og fyldker vandet helt op til grænsen, fordi at "det er jo sådan I fylder vand i den". Her vælger jeg at gå ud i butikken, hvor hun efter nogle minutter kommer ud til mig og fortæller, at den virker som den skal. Jeg går hjem igen, filmer fejlen og går ned i butikken igen.

Denne gang henvender jeg mig til chefen dernede, i håb om mere forståelse. Denne gang har jeg min mor med, da hun var kommet på besøg hos mig. Vi henvender os som sagt til chefen og fortæller, at vi tidligere på dagen har snakket med hendes kollega, hvortil hun svarer "ja, det ved jeg godt.". Jeg fortæller hende at elkedlen ikke virker som den skal og at jeg denne gang har videomateriale, som kan underbygge min påstand. Til min overraskelse, så ønsker chefen ikke at se min video. Jeg kan i stedet gå med ud bagved, hvor chefen nu kan vise mig at min elkedel virker som den skal? Her beslutter min mor så at blande sig og vil fortælle chefen, at dampen fra vandet løfter låget, hvilket gør at elkedlen ikke kan finde ud af om vandet koger eller ej. Min mor når ikke engang at snakke færdig, før chefen respektløst TYSSER på min mor, som var hun et lille barn. "Hvem er det du tysser på?" får jeg spurgt. Hun peger på min mor og siger hun skal forlade butikken. Min mor, som selvfølgelig er forarget og fornærmet, fortæller hende at hun ikke skal tysse på hende. Chefen eskalerer situationen fuldstændig og hun kommer i et skænderi med min mor. Jeg får min mor snakket til ro og hun forlader butikken. Jeg vælger nu frivilligt at gå med chefen ud til baglokalet, hvor jeg undervejs fortæller hende, at hun yder en ualmindelig ringe service og at jeg aldrig har været med til magen. Hun fortæller mig, at det er os der er problemet? VI KLAGER OVER EN VARER SOM ER DEFEKT OG SOM DU HAR SOLGT OS. Det eneste vi ønsker, er at få en varer som virker. En bytter, ikke penge retur????
Da vi kommer ud i baglokalet sætter hun vand over. Jeg beder hende fortæller mig, hvornår vandet koger og hun mener elkedlen bør slå fra. Til det svarer hun, at jeg skal slappe af. Da vandet koger spørger jeg hende "er vi enige om, at vandet koger?". Også her fortæller hun mig, at jeg skal slappe af og vente. Da den ikke slår fra som den skal, insisterer jeg på at vise hende noget. Jeg går over til elkedlen og trykker på toppen, så låget lukker helt i. Indenfor 2-3 sekunder slår elkedlen fra som den skal. I stedet for at anerkende, at de har begået en fejl og snakket forbi hinanden, så giver hun endnu engang mig skylden for at have eskaleret situationen? Hun siger jeg er uforskammet og ubehøvlet. Jeg går herefter over til elkedlen for at vise hende, hvad det reele problem ved kedlen er - nemlig at låget ikke lukker ordentlig i og at dampen fra vandet LØFTER låget, som gør at elkedlen ikke kan finde ud af, om vandet er kogt færdig eller ej. Jeg stikker fingeren ned i åbningen hvor man hælder vandet ud og så vipper jeg med fingeren, for at vise hende at låget er utrolig løst. Her ser chefen simpelthen sit snit til at bebrejde mig for at elkedlen er i stykker. Hun siger: "Stop, hvad laver du! Du ødelægger jo elkedlen. Det er din skyld den ikke virker!". Jeg er i chok og fortæller hende, at hun skal stoppe med sine julelege og at jeg for da ikke kommer ned i hendes butik TO gange, med en elkedel som virker. Jeg er kommet for at få den byttet, ikke for at forlange at få penge retur.
Hun siger surt, at jeg får et tilgodehavende. På vej op til kassen ytrer jeg min holdning til hendes måde at servicere kunder på, snakke til kunder på og i det hele taget hendes opførsel. Hun fortæller mig at de har mange glade kunder. Jeg har også været glad for at komme der og har handlet der et utal af gange. Men hvad er det for noget, at så snart man ønsker at gøre brug af sin reklamationsret, fordi noget hun har solgt er defekt, så bryder helvedet løs og hun bliver uforskammet og modbydelig. Hun ender med at gå op til kassen og sige "selvfølgelig virker elkedlen ikke, når han går og hiver i den og ødelægger den". Højt nok til, at alle i butikken kunne høre det :). Politiet tilkaldes herefter

October 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vildledning af kunder i Brinck…

Vildledning af kunder i Brinck Isenkram i Sønderborg.
Min kone købte en kabinekuffert i butikken.
Da vi kommer hjem med varen, overholder den ikke flyselskabernes tilladte mål.
Vi spurgte i butikken om det var en kabinekuffert.
Da vi forsøger at aflevere for vi en ubehøvlet ekspedient som siger at de ikke udbetaler pengene igen.
DE har solgt et produkt på de forkerte forudsætninger og så skal man udbetale pengene 😡😡😡
Jeg forlangte at tale med chefen, men hun var ikke i butikken.

September 7, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Vildledende "før" priser

Jeg har før besøgt forretningen både i Blokhus og Nykøbing M. Man bør være opmærksom på, at priserne ikke altid er de bedste, og kan findes billigere andre steder, så se jer godt for - man IKKE kan få sine penge retur. Jeg købte i går (i Nykøbing Mors) 2 forme til airfryer kr. 99,95 - og efter 50% kostede de 50 kr. 2 butikker længere nede lå Kop og Kande. Her kostede formene kr. 39,95 (uden de var nedsat) - så fremover vil jeg have svært ved at føle troværdighed ift. Brinck Isenkrams prissætning.

August 11, 2023

Is this your company?