5 dages levering og fejl i den første opgave, jeg laver med mit barn. Måske blev jeg bare ramt af et par tilfældige fejl i træk, men det giver stadig ikke en god helhedsoplevelse.
Company replied
Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge pla... See more
Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... See more
Company replied
Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... See more
Company replied
Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk
Ormslevvej 287, 8260, Viby J, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Overskuelig hjemmeside.
Mange gratis opgaver.
Jeg kan altid finde noget, der kan bruges i min klasse. Eleverne kan godt lide opgaverne og får god læring og træning ud af at arbejde med opgaverne.
Min lillesøster og jeg tager skole og så fik hun dem og det blev mega sjovt ha ha ha ha ha vi grinte og hun fik lavet dem alle sammen der stod det var til tredje klasse
Jeg bruger Leg og Lektier til inspiration og da der er mange forløb/emner bruger jeg print jævnligt
Gør læring til en leg. Og det havde vi i den grad brug for, da det ikke altid var lige sjovt det der kom med hjem fra skolen.
Vi har gjort brug af Leg og lærings mange spændende muligheder flere gange, og er heldigvis ikke færdige med at nyde godt af produkterne.
Super overskuelig og brugbar hjemmeside i den daglige travlhed i skolearbejdet
Godt materiale til selvstændigt/ekstra arbejde.
God overskuelig hjemmeside. Nemt at finde og få gode ideér.
Fine skabeloner til undervisning
Virkelig fint site med mange gode og gratis opgaver og aktiviteter til børn. I er guld værd!
Købte cirklerne til dansk og matematik. De er super gode og robuste. Min datters lærer synes også de er geniale
Leg og lektier har super lækkert undervisningsmateriale som både er inspirerende og lærerigt for børn og forældre.
Mange, rigtig gode produkter. Inspiration til en struktureret hverdag både i daginstitutioner og hjemme.
Gode brugbare pictogrammer med relevante billeder.
God service.
Min datter har svært ved matematik men hos Leg og Lektie har jeg fundet mange gode og spændende opgaver, som har hjulpet hende med selvtillid og udvikling. Det har været meningsfuldt og hjulpet motivationen på vej.
Også oversigten med ordsprog er virkelig god. Den har jeg printet, lamineret og klippet ud, så vi bruger den som et memoryspil.
Hjemmesiden er overskueligt bygget op og nem at finde rundt i, så man får præcis det man leder efter.
Masser afarbejdshæfter og spil lige til at printe. Jeg har fået mange gode ideer på leg og lektie
Jeg har brugt opgaverne fra legoglektie i flere år med godt resultat når jeg har hjulpet børn i indskolingen. Det er en god måde at lave variation på. Det er også sjovt for børnene at lære ved at “spille”
Det er nemt at gå til. Materialet en godt gennemarbejdet og relevant.
Leg og lektie er et fantastisk sted for læring, opgaver og sjove aktiviteter. Hvad enten du er lærer eller forældre/bedsteforældre kan du altid finde opgaver til børn og nysgerrige sjæle.
Tusind tak for det gode arbejde👍
Leg og Lektie er en af de sider, jeg som lærer, bruger ekstremt meget. Den er let tilgængelig og der er materiale til de fleste niveauer. Super god.