Leg og Lektie Reviews 113

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

5 dages levering og fejl i den første opgave, jeg laver med mit barn. Måske blev jeg bare ramt af et par tilfældige fejl i træk, men det giver stadig ikke en god helhedsoplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge pla... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... See more

Company details

1. Children's Store
  2. Childrens Book Store

Written by the company

Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk

4.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

228 kr for tyndt papir

228 kr. for papircirkler. Kvaliteten af papiret er vildt dårlig og tænker at de, i en skoletaske, er gået i stykker om en uges tid. Jeg forventede mere til den pris.

September 27, 2025

Hej Anna

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse. For en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at skolecirklerne ikke er trykt på papir, men på plast, netop for at de kan holde til at blive brugt i skoletasken. Skolecirklerne bliver medbragt i skole af mange elever uden problemer.

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, er du selvfølgelig meget velkommen til at returnere dem og få dine penge retur. Skriv til os på kundeservice@legoglektie.dk, så finder vi en løsning med det samme.

Rated 2 out of 5 stars

Jeg havde bestilt en ugeplan

Jeg havde bestilt en ugeplan, efter at vi sidste år havde prøvet piktogrammer fra et andet firma hvor planen var lamineret, men under flytningen mistede vi den. Så vi prøvede noget nyt.
Piktogrammerne er super fine, og skåret rigtig flot.
Men 407 kr inkl. fragt, for et selvklæbende stykke papir, som krøller hvis du prøver at rette det efter at have forsøgt at hænge det fast og selv skulle proppe velcro på.. det ville jeg ikke gøre igen. Så papiret er lige til at smide ud. Og nu står jeg tilbage med piktogrammerne. Øv. Det virker for mig som billigere kvalitet, til dyre penge. Små beskidte børnehænder eller nysgerrige tuscher der lige rammer, vil ikke være til at få af efter noget rum tid.
Mange af tingene derinde fungerer sikkert rigtig godt. Men løsningen med selvklæbende plakat giver ikke mening. Plakaten kan ikke tages af uden at der vil ske buk, folder eller andet. Det ville klart være en forbedring med en bedre løsning på montering af sådan en.

August 1, 2025

Hej Cecilie

Vi er ærgelige over, at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores produkter.

Plakterne fungerer godt for mange, hvorfor vi gerne tilbyder at sende en ny selvklæbende plakat til dig, så du forhåbenligt kan blive helt tilfreds.

Hvis du tager fat i os på kundeservice@legoglektie.dk kan vi sammen finde en løsning herfra.

Vi ser frem til at høre fra dig og god weekend.

Mvh
Leg og Lektie

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Man er ikke i tvivl om at de vil deres kunder. Jeg købte i oktober nogle af deres produkter og her noget tid efter er der kommet en defekt på den time timer vi bl.a. havde købt.
Der var ingen problemer med reklamationen, de sendte en ny med det samme.
Så vil til hver en tid anbefale at handle her, både selve købsprocessen og reklamation har været rigtig god kundeservice og levering.

June 12, 2025
Rated 3 out of 5 stars

lBæropmærksom på at læringcirklerne i pakken til 329 kr. fra o-10 klasse ikke er dækkende for udskolingen i engelsk, Øv

Hej, jeg har netop modtaget læringscirklerne fra 0-10 klasse, et sæt til 329,-
Men synes at læringscirklerne i forhold til engelsk er noget misvisende, da cirklerne i sættet kun går op til 4-6 klasse...min datter går i udskolingen 8 kl. Synes de markedsføres i overskriften til pakken som værende dækkende fra 0-10 klasse...øv, det er de ikke!

April 1, 2025

Hej "Kunde"
Vi sætter pris på din feedback og beklager at der er sket en misforståelse.
Indholdet i ”Læringcirklerne fra 0.-10. klasse” er beskrevet varebeskrivelsen herunder hvilke cirkler og indhold der medfølger. Her kan man læse om cirklernes indhold passer til dine forventningen og dit barns niveau.
Pakkens læringscirkler passer bredt til 0.-10. klasse, hvorfor der være nogle af cirklerne, som kun kan bruges på få klassetrin. Cirklen med bogstaver er fx. ikke relevant i mere end 0.-1. klasse.
Læringscirklerne er udviklet som et dynamisk værktøj, hvor du løbende sætter de relevante cirkler i en nøglering, så de passer dit barns faglige niveau.
Et alternativt kunne have været varianten med læringscirkler til 5. - 10. klasse, hvis du kun har det ene barn i 8. klasse: https://butik.legoglektie.dk/vare/5-10-klasse-faerdigtrykte-leglektie-cirkler/

Du har jo selvfølgelig 30 dages returret, som du kan benytte dig af.

Rigtig god dag!

Fantastisk service og fin levering

Fantastisk service og fin levering

Jeg havde sidste uge bestilt en uge kalender, men grundet personlige udfordringer, fik jeg ideen til vi også manglede en ugeplan.
Sidste uge fik fik 5 stjerner og denne uge, samme.
Fik dog en ugeplan der ikke var pakket helt optimalt. Men en skriv til leg og lektie medførte de skrev de vil sende en ny uden yderlige omsvøb
Så kan man jo ikke bede om andet 🤩

Jeg er i hvert fald fuldt ud tilfreds og har sagt jeg vender tilbage om en månedstid ☺️

March 10, 2025

Hej Karina

Mange tak for din feedback :-)

Vi erstatter selvfølgelig vores produkt, når det er blevet skadet under transport.
Men det er jo altid dejligt, når en kunde sætter pris på vores kundeservice - vi gør nemlig vores allerbedste for at imødekomme og hjælpe, hvis der opstår problemer!

Ha´en dejlig dag!

Gode og pædagogiske produkter

Gode og pædagogiske produkter, og total god kundeservice til at hjælpe med spørgsmål og retning!

March 6, 2025

Reply from Leg og Lektie

Tak for den dejlige anmeldelse, Helene.

Det sætter vi sror pris på og håber du får lyst til at komme tilbage til os en anden gang.

/Leg og lektie

Rated 3 out of 5 stars

Læringscirkler

Købte læringscirkler for 300,-mange af dem er meget brugbare. Men synes prisen er meget høj. En passende pris ville være Max 100 kr. Det er blot nogle trykte cirkler papir, kvaliteten af papiret er ikke for god - havde forventet mere til den pris, måske nogle tynde plastik ark, som ikke kan gå i stykker i tasken.

January 17, 2025

Hej Simone Blaabjerg

Tak for din feedback!
Jeg kunne have ønsket mig, at du havde kontaktet mig via kundeservice først :-). Så kunne jeg have opklaret misforståelsen, da cirklerne faktisk er lavet af plastik og er meget holdbare! Du kan fx ikke rive dem over, hvis du prøver, og de er selvsagt vandtætte, så en åben drikkedunk i tasken er heller ingen hindring!

Prisen er svært for mig at gøre noget ved - desværre, da min trykkeripris for tryk på plastik er høj! Jeg ville sådan set gerne give alle børn i Danmark en gratis skolecirkel, men det går jo heller ikke ;-D.

Jeg håber alligevel, du bliver glad for de 60 skolecirkler med fagligt indhold, der helt sikkert vil hjælpe dit barn med at huske nogle vigtige faglige områder og mere selvhjulpenhed.

Rated 1 out of 5 stars

Ugeplan

Vi bestilte 2 * ugeplan for ialt 700kr og forventede noget mere end hvad der fulgte med. Papir og dutter som man selv skal sætte på. De klæber ikke godt og der mangler flere billeder såsom rutiner om morgenen og aftenen. Hurtig levering men produktet lever slet ikke op til det forventede.

May 30, 2024

Hej Signe

Jeg er ked af at høre, at vores produkt ikke er, som du forventede, og at du har valgt at give os en 1-stjerne anmeldelse på Trustpilot, uden vi har haft muligheden for at hjælpe dig.

Det produkt du har bestilt er ikke beregnet til aften- og morgenrutine, så der mangler ingen piktogrammer. Ugeplanen skal bruges som et overblik over ugen. Måske du har bestilt det forkerte produkt? Vi ombytter selvfølgelig gerne.

På varen i webshoppen står der, at man selv skal sætte velcro. Varen er heldigvis også bedre end blot papir ;-) Det er lavet af vandsikkert folie, og karton med en plastikkachering.

Hvis du er interesseret, vil vi forsat gerne hjælpe dig videre - enten med et andet produkt, der passer til dine behov eller ved at du kan returnere varen til os uden beregning.

Da vi er en lille familievirksomhed betyder anmeldelserne meget. Vi ønsker altid at vores kunder får en god oplevelse uanset anmeldelser eller ej.

God dag!
Bedste hilsener

Rated 5 out of 5 stars

God service efter en menneskelig fejl!

God service efter en menneskelig fejl!

Jeg modtog desværre det andet produkt end det jeg bestilte.
Men som undskyld fik jeg lov at beholde produktet og de sendte mine penge retur.
Det er en fantastisk service.

Fejlleveringen har vi doneret til en kommunal institution som ville have mere gavn af den end vi selv ville.
Så alt I alt, faldt alt i god jord, til trods for at min datter måtte vente lidt ekstra på son fødselsdagsgave.

April 11, 2024

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse! Det er jeg virkelig glad for at høre :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vil varmt anbefale “morgenrutiner”

Vi købte “morgenrutiner”
af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt blev det godt nok 118kr, hvilket vi synes var mange penge, og man kunne nok lave noget selv- men i betragnting af vores før-situation og efter-situation, vil jeg sige det var alle pengene værd! ⭐️

December 1, 2023

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse!
Fedt det er brugbart derhjemme :-D.
Ift prisen, så betaler vi desværre 40 kr i fragten, så din egentlige pris er faktisk kun 78kr for produktet. Jeg ville ønske, at fragten var lavere, men det er desværre fragtfirmaernes priser.

Rated 1 out of 5 stars

Skuffende

Jeg bestilte piktogrammer, morgen/aften rutiner og det fortryder jeg da virkelig.
89kr for en lille lamineret side, som ikke er lavet til at kunne hænges op og
Velcro skal man selv sætte på. Jeg fik en gave til en værdi af 299kr med i pakken.
En lille printet lamineret a5 plakat med tegninger af børn. 299?! Det kan det umuligt være værd.
Virkelig skuffende oplevelse. Oplevelsen er sendt på mail til leg og lektie, men de er ikke vendt tilbage.

September 4, 2023

Hej Kristina

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores ordresystem under dit navn angivet her på Trustpilot.

Vi er meget ærgerlige over dine kritikpunkter, som vi mener, tydeligt fremgår af hjemmesiden og varerne.

Herunder svar på dine kritikpunkter, der skyldes misforståelser, som vi selvfølgelig gerne vil hjælpe med at løse sammen med dig.

1) Vi har desværre ikke modtaget en e-mail fra dig, da vi i det tilfælde selvfølgelig straks havde kontaktet dig og løst disse misforståelser.

2) Det fremgår tydeligt af salgsteksten på varene, at de 14 små velkro skal sættes små på efter køb. Dette er for at holde prisen nede. Konkurrenter der sælger ligende produkter, hvor de allerede er påsat, har en væsentlig højere pris.

3) Den medfølgende gave har ikke værdi af 299 kr., men der kan opnås en mindre gave ved køb for mininum 299 kr.

Vi er som lille virksomhed selvfølgelig meget ærgelig over din 1-stjernede anmeldelse - især ud fra ovenstående punkter.

Jeg håber, du vil kontakte os pr. e-mail eller telefon, så vi kan give dig en bedre oplevelse og få dette udredt. Ligeledes er det også muligt for dig at returnere varene.

I det vi ikke har modtaget din tidligere e-mail, så vil jeg gerne sikre mig, at du kontakter os på kontakt@legoglektie.dk eller ring til os på 22912255.

Søren

Super fede produkter

Der findes desuden masser af gratis materiale med opgaver og læring på hjemmesiden, som min søn kan bruge timer på at løse.
Vi kommer helt sikkert igen i takt med at vores børn bliver ældre. Kan kun anbefales herfra.

August 28, 2023

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse🥰.
Skønt at høre du kan bruge vores produkter, og du har lyst til fortsat at bruge dem til dine børn.

Skøn og kreativ butik

Fantastisk service og virkelig gode produkter! Vi har købt flere produkter hos jer, f.eks. læringscirkler samt bogstav- og talkort og vores børn er flittige brugere af det. Derudover er det fantastisk at I også bruger tid og kræfter på gratis produkter til alles fornøjelse. Jeg synes de produkter jeg var købt og har set på jeres side har en yderst fornuftig pris ift. det store stykke arbejde i gør.

August 30, 2023

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse🥰. Dejligt at høre vores produkter lever op til forventningerne, og at priserne afspejler det arbejde, der lægges i at udvikle det. Tak for din tid til at lave anmeldelsen.

Super fine produkter!

Super fine produkter!
Jeg er meget tilfreds med både produkter og kundeservice..
Klar anbefaling her fra :)

August 30, 2023

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling🥰. Vi prøver altid at gøre vores bedste, når det kommer til kundeservice og vejledning.

Glad kunde

Købte bl.a. en førskole-bog og en begyndersaks til hver af mine drenge. Dejligt at blive inspireret på Instagram og få mulighed for at købe nogle gode værktøjer til læring. Super nemt og hurtig levering. Tak for en god handel, jeg kommer igen 😀

August 21, 2023

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse🥰. Fedt du har lyst til at komme igen, og at varerne har bragt glæde.

Take a closer look