Leg og Lektie Reviews 113

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

5 dages levering og fejl i den første opgave, jeg laver med mit barn. Måske blev jeg bare ramt af et par tilfældige fejl i træk, men det giver stadig ikke en god helhedsoplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge pla... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... See more

1. Children's Store
  2. Childrens Book Store

Written by the company

Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk

4.5

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefales

Besværlig reklamationsproces, manglende mulighed for telefonisk kontakt, manglende forståelse for frustration ifm. omstændige mangler ved tilsendt vare.

Da der sendes en anmodning om tilsendelse af manglende dele eller købet ønskes ophævet, svares følgende:
“Sjældent har jeg da modtaget, så aggressiv en besked! Jeg tænker heller ikke, det er rart for dig, at jeg skriver sådan retur.” Mærkværdigt serviceniveau. Kan ikke anbefales.

February 2, 2023

Hej Trine

Vi ser til vores ærgrelse, at du føler dig nødsaget til at give os 1 stjerne på Trustpilot, selvom vi mente at have løst dette direkte med dig, hvor du har fået returneret alle dine penge og lov til at beholde de bestilte varer til en samlet værdi af 698 DKK.

Derfor vil vi gerne give et retvisende svar på tiltale, så andre potentielle kunder kan se den bagvedliggende årsag til den anmeldelse.

Der manglede beklageligvis en velcropakke i din ordre, hvilket du i den første henvendelse valgte at beskrive således:

Trine Nørgaard Christensen:
”Sjældent har jeg oplevet så dum en fejl ifm. en online ordre.
Omend disse ikke leveres inden for 48 timer, bedes ordren i stedet annulleret.”

Hertil svarer vi:
"Tak for din besked!
Sjældent har jeg da modtaget, så aggressiv en besked! Jeg tænker heller ikke, det er rart for dig, at jeg skriver sådan retur - så nu vil jeg ændre det følgende;-)

Jeg beklager virkelig, at du mangler de velcrodutter, men fejl sker desværre, når det er mennesker, der står bag;-) Jeg skal vide, om det er de bløde eller hårde velcro, som du mangler?

Også skal jeg have opklaret, om du har fået sat dem korrekt på? Uanset skal jeg selvfølgelig nok være behjælpelig med de manglende velcro. "

Herefter skriver du, at du finder vores returpolitik besværlig og det ikke er muligt at kontakte os på telefon. Telefonnummer står på forsiden ligesom det er muligt at bruge chat-funktionen, hvis man foretrækker det.

Herefter returnerer vi straks pengene tilbage til Trine Nørgaard Christensen inden for tre timer efter første e-mail, som det ses af nedenstående svar:

"Hej Trine

Jeg er ærgerlig over, at du har fået den oplevelse af Leg og Lektie, da vi ønsker at hjælpe børn og forældre i hverdagen på trods af vores fejl i den fremsendte ordre.

For at der ikke skal være yderligere besvær for dig, så returnerer vi pengene til din konto og du kan beholde varerne som de er eller kassere dem."

Efter at have modtaget både penge og kunne beholde varerne valgte du at give os en 1-stjerne anmeldelse, hvilket vi er uforstående overfor og ikke finder retvisende af den service vi har givet dig.

God weekend.

Dejlig shop

Fair priser, hurtig levering, god kvalitet. Vi bruger dagligt bogstavskortene herhjemme :-)

March 20, 2022

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Skønt at høre bogstavkortene bliver brugt dagligt - så må de være et hit!

Elsker produkterne

Elsker produkterne som vi købte til adventsgave til vores datter.
I super kvalitet og meget fair pris. Kom hurtigt med posten. Min varmeste anbefaling.

March 20, 2022

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Og dejligt du synes pris og kvalitet hænger sammen :-) Vi gør os meget umage!

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse og rigtig fine…

Super god oplevelse og rigtig fine produkter! Meget inspirerende side; også med gratis opgaver.

March 19, 2022

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Fedt du bliver inspireret både af den gratis del og af produkterne :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super god kundeservice og jeg glæder…

Super god kundeservice og jeg glæder mig til at handle der igen.
Produkterne er så inspirerende og lækre.

Lyn hurtigt svar tilbage da jeg henvendte mig til ejer.
6 stjerner herfra

March 19, 2022

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Vi gør vores bedste for at være hurtige med hjælp og et svar :-)

Rated 5 out of 5 stars

Den sejeste læring - købt eller gratis

Helt fantastisk webshop. Har købt flere produkter, og vi kommer helt sikkert tilbage. Vildt kompetent og idérige gratis opgaver, etc. I gør det vildt godt.

February 7, 2021

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse! Det er virkelig pænt skrevet og varmer :-)

Rated 5 out of 5 stars

Du kan trygt handle her :)

Virkelig god oplevelse! Havde et spørgsmål til produkterne og fik svar med det samme. Hurtig levering og god kvalitet på produkterne (børnehaveopgaver, tavle, tælle-dinoer og timeteacker), som vi har stor glæde af allerede.

January 5, 2021

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse! Fedt at høre I får brugt tingene og har glæde af dem - det varmer et lærerhjerte ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter, og fantastisk kundeservice!

Wauw! Virkelig lækre produkter i fantastisk kvalitet. Skrev til damen der ejer firmaet, da jeg havde nogle spørgsmål omkring fragt, og fik svar med det samme. Generelt, hele vejen igennem, helt fantastisk kundeservice! Kan kun anbefale at handle her.

December 20, 2020

Reply from Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Og dejligt at høre du fik den hjælp, du havde brug for - vi elsker at kunne guide og hjælpe :-)

Take a closer look