Spiste frokost på Kaiser i Vanløse med fruen. Hun fik en udmærket Caeser's Sallad. Men kødet i min Pariserbøf var en katastrofe! En vindtør oplevelse, som om, at "kokken" havde glemt den på panden.... See more
Company replied
Havde jeg kunne give mere en 5 stjerner havde jeg gjort det. Jeg var uheldig at knække en tand i forbindelse med indtagelse af mad, på Kaiser i Helsingør. I løbet af en uge havde jeg fået betalt... See more
Company replied
Vi ventede på mad i 40 minutter trods vi var de eneste spisende kunder. Vi bestiller skysovs, men får sovs fra glas i stedet. Gennemstegte bøffer var helt hårde og helt sorte. Uspiselige. Ekstra kar... See more
Fin oplevelse. Vi ventede ret længe på vores brunch tallerkener, specielt taget i betragtning af, at der kun var halvfyldt hus. Det smagte godt, hvilket gør det ærgerligt at nogle af portionerne va... See more
Company replied
Vores målsætning har altid været at skabe en hyggelig og god stemning for vores gæster - med så meget af vores mad som muligt lavet fra bunden af gode råvarer, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du: - Brunch (byg selv brunch i hverdagene og brunchbuffet i weekenden) - Højt belagt smørrebrød, sandwich, salater og retter som Fish'N'Chips, Pariserbøf mm. - Lækre aftenretter som Stegt flæsk ad libitum, Oksemørbrad, Black Angus og Wienerschnitzel. I dag er Café Kaiser blevet en cafékæde i vækst med caféer i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Farum, Hørsholm og Vanløse.
Replied to 27% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Sødt og imødekommende personale i Vanløse.Fantastisk skøn buffet og smilende høflige serviceminded personale.Hyggelig indretning og stemning.Kun ros tilovers og ikke sidste gang jeg kommer.
Har i dag været på Cafe Kaiser i Vanløse med en veninde for at spise deres byg selv brunch. Servicen var fantastisk fra vi kom til vi gik. Meget venligt, behageligt, serviceminded og nærværende personale af alle de 3 søde unge mennesker der var inde over vores bestilling, servering og betaling.
Maden var meget visuelt lækkert anrettet og smagte ekstrem godt. Dette er absolut et sted vi kommer tilbage til, kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
tog familien på Kaiser og blev taget rigtig godt imod, af et super sødt og behageligt personale.
vi bestilte noget forskelligt og det var super godt og velsmagende.
vil enda sige. at deres signatur burger er en af de bedste burgere, jeg har fået i lang tid.
så kæmpe ros til personale og kokken herfra!
Der er god service og god mad men jeg håbede de kunne få bedre sange ligesom Sabrina Carpenter
Vi var fire personer der besøgte cafekaiser i vanløse
Vi blev mødt af et smilende og venligt personale bestilte 4 gange stegt flæsk det kan der ikke klages over der var rigeligt,betjeningen var super glæder os til at besøge stedet igen så tak for en god oplevelse
Café Kaiser Farum
Ventede 1 time på maden, som så var helt kold da den ankom:, sidste besøg her . Vi fik ikke engang kompensation for den dårlige service:
Rigtig positiv oplevelse med god betjening og virkelig god Fish and Chips. Også med gode Pommes Fritter.
Vi har idag været til frokost på cafe Kaiser (Vanløse)
Utroligt lækkert mad, samt en betjening som fortjener mere end 5 stjerner.
Var vores første besøg, men bliver ikke den sidste.:)
Super god oplevelse, overraskende lækker mad og rigtig sød betjening i Hørsholm.
Dagens besøg hos Café Kaiser i Farum levede desværre slet ikke op til den standard for mad og service, som jeg har oplevet der tidligere.
Bordene var ikke afryddet, da jeg ankom, men personalet havde tid til at kramme en besøgende veninde og tale privat.
Da det endelig lykkedes at bestille ankom min burger køleskabskold, men gennemstegt. Den var altså forstegt, hentet direkte fra køl eller frys og havde bare fået en lynhurtig tur på grillen.
Det er meget langt fra hjemmesidens løfte om mad "lavet fra bunden af gode råvarer, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten". Desværre. For jeg havde faktisk glædet mig til dagens middag og håbet, at den levede op til tidligere besøg.
Problemet kan ikke skyldes nyt serveringspersonale, for jeg har set begge tjenere i restauranten tidligere. Ærgerligt, ærgerligt.
Fik den lækreste brunch tallerken i Kronen, Vanløse. Vi kommer helt sikkert igen
Besøgte Café Kaiser - Vanløse…
Waw, ud af fem ⭐️ må jeg give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ perfekt service, super lækker mad. En positiv oplevelse af format.
Der var ret koldt da man kom ind på caféen ,så det var nødvendigt at have jakke/varmt og Hue på og fik kolde næsen pga kulde.
Maden”burgeren “ var ikke helt som den skal være, bollen var tør og kold” og lignede en der er købt i netto”.
Bøffen var tør og kold og manglede smag. “ det kunne godt være en fra frost fra Coop 365 og pomfritter var desværre ligeledes og bestemt ikke hjemmelave. Og smagen af restaurant var ikke det man blev efterladt med
Ginger beer smager af vand pga halve af glas var fyld med isterninger gør man ikke kunne smager ginger beer,
Så nok helsingør’s dårlig burger café når det smager af dybfrosne mad.
Alt var perfekt fra start til slut på brunch med en veninde.
Har længe ville prøve og de skuffede absolut ikke på kæmpe udvalg til laveste pris i området! Alt inkl, så lækkert jeg kommer helt sikkert igen med alle mine unger som vil elske udvalget. Tak.
Lørdag d. 9/11 24 inviterede min søn til fødselsdag på Café Kaiser i Hillerød.
Han havde bestilt bord til kl 9. Vi var 8 ialt.
Brunchen var god - intet at klage på. Vi hyggede og talte sammen, som man jo gør nå man holder fødselsdag.
Min søn bestilte øl vand og en lille en til kaffen, så det var ikke fordi vi sad og trak tiden ud.
Da kl blev 11 lagde jeg mærk til at personalet fik travlt med at rydde kopper og glas ud. Fin service……
Kl 11.20 kom en servitrice og sagde vi havde 10 min. Til at forlade bordet, da der var en ny booking. Vi kiggede på hinanden troede vi havde hørt forkert…. Men nej…. Tak for I dag.
Virkelig dårlig stil….
Ingen info om at vi kun måtte optage et bord 2 timer.
Husk det til jer der gerne vil sidde og hygge med familien, da det var en fødselsdag.
Vh Kirsten
Vi var på café Kaiser i Hillerød søndag 10 nov.
Jeg fik stegt flæsk og 1 portion var sindssyg god, den bedste jeg nogen sinde har fået på en café.
Det hele virkede som hjemmelavet og lavet fra bunden, både sovs og kartofler samt flæsk fra ovn.
De får 10 ud af 10 set bort fra at kokken havde glemt at varme sovse, så den kom helt kold og jeg nåede at hælde den over kartoflerne, men det gik....
2 portion var også fin, men flæsket var slet ikke det samme, virkede som om det havde fået en gang i frituren og ikke nok.
Men generelt topkarakter og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer.
Samlet karakter 8.8 ud af 10
Nok den mest skrabede og kedelige buffet jeg nogensinde har oplevet. Samtidig den dyreste. Ingen grøntsager og absolut ingen lækre vegetariske og veganske retter. Ingen småretter (hummus,oliven mv.)Nærmest ikke skyggen af en grøntsag ("men vi har frugt", sagde den søde tjener i et forsøg på at kompensere for manglen på noget sundt og sprødt).Kun en tomatsalat. Buffeten fremstod som værende i en tidslomme- fra dengang bacon,pølser og røræg var det eksotiske.
Kokken kan med fordel lade sig inspirere af steder som Riz Raz, der formår at lave spændende salater.
Sød tjener.
Dårligt stegt flæsk
Kommer der ikke mere
Kunne sku godt havde givet os drikkevarer gratis
Virkelig dårlig oplevelse. Vi fik ikke vores mad fordi der var gået “noget galt i systemet” selvom der var flere efter os der fik deres. Aldrig tag på cafe kaiser i Hillerød.