Cafesolvogn Reviews 9

3-star
2-star
1-star

En dejligt frokost

Vi ankommer og bliver hurtigt taget imod af en sød ung tjener.
Vi får en skønt bord ved vinduet og får bestilt. Maden ankommer og er et dejligt syn. Jeg ligger mærke til de forskellige små grønne toppings.
Maden var yderst velsmagende og veltillavet, vi kommer meget gerne igen.

April 4, 2026

Perfekt frokost oplevelse

Vi var to personer og fik meget velsmagende og fint anrettet frokostplanke, og lige tilpas mængde. Udsigten er meget flot og betjeningen venlig og hjælpsom udover det sædvanlige. Vores hund var også velkommen ude på terrassen og fik straks serveret vand. Det var første gang vi var der, men bestemt ikke den sidste. De allerbedste anbefalinger herfra.

July 17, 2025

Dejlig oplevelse

Vi var en familie på 10 afsted, og fik alle rigtig dejlig mad og super god betjening. Der var ikke en finger at sætte på oplevelsen og samtidig til en virkelig fin pris, vi alle blev overrasket over positivt.

July 9, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Plads til forbedring

Bestilte to retter, Æggekage og en Pariserbøf. Æggekagen var velsmagende men det tilhørende flæsk var en kende for tørt. Pariserbøffen var lidt sølle anrettet, selve bøffen smagte fint men den var anlagt på et billigt stykke hvidt toastbrød. Til den pris bør man forvente noget lækkert smørstegt brød. Venlig og smilende betjening.

October 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

God mad, rimelige priser og en fantastisk udsigt.

God mad, lidt tradionelt noget af det, men vel tilberedt og fint arrangeret og serveret. Venligt og kompetent personale, rimelige priser synes jeg. Check selv deres menukort på deres hjemmeside. Og så er der en fantastisk udsigt fra terrassen med udendørs servering. Vi spiste kun en let frokost. Næste gang prøver vi aftenmenuen eller noget fra deres aften a la carte. Husk at bestille bord. Stedet er godt besøgt i sæsonen.

June 10, 2023

Vildt lækkert 😍

Bestilte mad til rund fødselsdag 🤗 alt smagte virkeligt lækkert og vildt friske skønne sommersalater ☀️ alle gæster nød det og I har fået flere kunder 😉 tak for skøn mad 😋😋😋

June 3, 2023

Skøn og velsmagende oplevelse

Super fin oplevelse. Vi fik en tease burger og en moules frites. Trods en del mennesker i restauranten og travlhed, så var betjeningen nærværende og i mødekommende. Vores datter (2 år) fik tilbudt flere typer stole og vi kunne selv sammen sætte en menu til hende (Rugbrød med smør, lidt friteret løg ringe og kapers med sky)
Moules frites Var et helt særlig kapitel, den smagte helt fantastisk! Kommer gerne forbi igen.

May 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en Stjernekaster på ristet…

Cafe Solvogn, Odsherred Golfklub
Bestilte en Stjernekaster på ristet brød med rejer og kaviar. Pris 85 kr.
En’ mellemstørelse fiskefilet, en klat mayonnaise, 8 gummirejer uden smag, ingen kaviar og brød som bare smuldrede.
Under al kritik den burde højest koste 25 kr. kunne jeg give en halv eller en kvart stjerne havde de fået det.
En af mine venner havde købt et stk. smørrebrød med fiskefilet til 35 kr. hendes fiskefilet var næsten lige så stor som min og hun slap for smagsløse gummirejer.
Flere venner ved bordet sagde at maden var under al kritik. Jeg håber de tager denne anmeldelse til sig og retter op på kvaliteten. 👎🏻
Gitte Rynning

June 4, 2022