carsfreaks.pl Reviews 116

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

1.4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Piszę opinie poraz kolejny.

Piszę opinie poraz kolejny.
Zdecydowanie odradzam.
Obiecani cacanki. Towar wysyłany to podróbka, brak możliwości zwrotu. Po wysłaniu kilku maili obiecali rekompenate w ciągu 14 dni roboczych. Brak wpływu.pizniej do 48h brak wplywu. Dramat

March 1, 2026

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje. Złożyłam u nich zamówienie na 159zl. Po trzech tygodniach otrzymałam wiadomość że moja przesyłka zaginęła. Zażądałam zwrotu pieniędzy i od tamtej pory cisza. Dział reklamacji to jakaś farsa!!! Złodzieje i tyle

December 20, 2025

Nie realizują zamówień

Klocki zamówione na początku grudnia. Nigdzie nie ma informacji o tym, że towar idzie 25 dni. Dopiero w mailu potwierdzającym złożenie zamówienia jest taka informacja. Początek stycznia i paczki nadal nie ma. Sklep odpisuje, że nie mają już tego towaru i nie wyślą paczki. Co ciekawe na stronie produkt nadal można zamówić

December 6, 2025

UWAGA OSZUŚCI !!!!!!!!!!!

Totalne oszustwo ,zamówiony towar przyszedł jakby był wyciągnięty ,, psu z gardła" , bez oryginalnego opakowania, całość klocków wrzucona do do jednego pudła bez instrukcji ,nawet nie wiem czy jest wszystko. Żałuję że nie sprawdziłem tych oszustów wcześniej. Mam nadzieję że chociaż tą opinią ustrzegę innych potencjalnych klientów TYCH OSZUSTÓW!!!! Jedyny plusik za czas dostawy i NIC WIĘCEJ.

December 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ten sklep z zabawkami to oszuści

Ten sklep z zabawkami to oszuści , kupiłam klocki za 350 zł , piszę do nich kiedy będą,a oni nie mają produktu,a na sklepie widnieje duża ilość.Pozniej przeczytałam opinie i okazało się że jest więcej ludzi oszukanych .Mają zwrócić kasę ,ale widzę ,że nie spieszy im się.Zostałam bez prezentu na święta i pieniędzy na prezent.Jak można tak oszukiwać.Proszę nic nie kupowavyz tej strony.Muszę zgłosić gdzieś,że to fikcyjny sklep.

December 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

LEGO fontanna do trevi

Klocki przyszły stosunkowo szybko. Wygladają na te same , które w Empiku kosztują 3 razy tyle. Zapakowane w folię ,bez pudełka, ale została dołączana książeczka że szczegółowym schematem obsługi. Nie jestem w stanie ocenić na tym etapie kompletności i spasowania elementów. Trochę się obawiam tak niskiej ceny, ale na razie wygląda to dobrze i mam nadzieję , że wszystko będzie ok.

December 10, 2025

UWAGA ZŁODZIEJE

UWAGA - ZŁODZIEJE - nie wysyłają zamówionych przesyłek -NIE ODPOWIADAJĄ NA KORESPONDENCJĘ.

December 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nie kupujcie niczego z tej zakłamanej…

Nie kupujcie niczego z tej zakłamanej strony. Po pierwsze, zamówienia rzadko kiedy pojawiają się na zamawiany adres. Kiedy już jakkolwiek uda się nawiązać kontakt przez maila, to wymiana wiadomości jest żmudna i trwa kilka tygodni, jakby liczyli na rezygnację ze strony klienta. Finalnie po kilku miesiącach udało się odzyskać tylko część pieniędzy. NIE POLECAM!! ODRADZAM!!!

November 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nie kupujcie w tym sklepie

Nie kupujcie w tym sklepie.
Produkty są wysyłane z Chin, a czas dostawy jest bardzo długi — informacja o tym znajduje się tylko na mało widocznej podstronie.
Towar nie odpowiada zdjęciom w ofercie.
Zamiast oryginalnych produktów przysłano podróbki – np. klocki podobne do LEGO, ale z napisem „Disnap” zamiast „Disney” i „Stitech” zamiast „Stitch”.
Proces zwrotu pieniędzy trwał prawie miesiąc, a kontakt ze sklepem ograniczał się do ogólnych odpowiedzi, że „sprawa jest w trakcie realizacji”.

July 2, 2025

Dramat

Nie przyszło oryginalne pudełko. Zwrot pieniędzy bardzo długo trwał. Pisali że wysłali nie było to prawdą, prosili kolejny raz o podanie danych do zwrotu ...
Proszę nauczyć się załączać całą konwersacje a nie po 3 razy pytać o to samo. Nie polecam

March 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam, firma krzak, oszuści, zakupiony plecak nie przyszedł, czekam na paczkę 2 mc i już napewno nie dojdzie, dziadostwo, omijać szerokim łukiem, złodzieje

January 27, 2025

Złodzieje!!

Złodzieje!!! Przesyłka miała dojść DO 25 dni roboczych, minęło już ponad 70, ani pieniędzy ani przesyłki! Odpisują tylko: paczka jest w drodze. Unikać jak ognia. OSZUŚCI!!!!

March 17, 2024

Bardzo źle

Bardzo źle. Wodoodporny zegarek dziecięcy z Chin „przyszedł” w miękkiej kopercie. Bez paragonu. Bardzo wodoodporny, woda nie chciała z niego wypłynąć. Czas użytkowania bubla ok. 30 min. Koszt oszustwa 130 PLN

February 28, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look