carsfreaks.pl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Totalne oszustwo ,zamówiony towar przyszedł jakby był wyciągnięty ,, psu z gardła" , bez oryginalnego opakowania, całość klocków wrzucona do do jednego pudła bez instrukcji ,nawet nie wiem czy jest ws... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ten sklep z zabawkami to oszuści , kupiłam klocki za 350 zł , piszę do nich kiedy będą,a oni nie mają produktu,a na sklepie widnieje duża ilość.Pozniej przeczytałam opinie i okazało się że jest więcej... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nie kupujcie niczego z tej zakłamanej strony. Po pierwsze, zamówienia rzadko kiedy pojawiają się na zamawiany adres. Kiedy już jakkolwiek uda się nawiązać kontakt przez maila, to wymiana wiadomości je... See more

Rated 1 out of 5 stars

Klocki zamówione na początku grudnia. Nigdzie nie ma informacji o tym, że towar idzie 25 dni. Dopiero w mailu potwierdzającym złożenie zamówienia jest taka informacja. Początek stycznia i paczki nadal... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

117 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Najgorszy sklep

Najgorszy sklep, przyszło zamówienie po 3 miesiącach, a przyszło nie to co zamawiałem, zamówiłem pełny zestaw z frezem, frez przyszedł, lampa nie jest taka sama, nie można śledzić zamówienia, odpowiedzi nie od razu, a potem piszą jedną frazę paczka bezpieczeństwa.

October 9, 2024

Beznadzieja!!!

Beznadzieja!!!! Czekam na towar 2 m-ce, jeszcze nie doszedł, mimo upomnień. Oszuści, złodzieje! Szerokim łukiem omijać tą firmę.

October 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Produkt przyszedł tylko podobny do zamówionego.

Produkt przyszedł tylko podobny do zamówionego i do tego zostało doliczone cło przy odbiorze więc wyszło drożej jak wszędzie i po miesiącu (4xdłużej niż wszędzie, przesyłka 2xdroższa niż wszędzie).
Niestety koszt cła przerzucany jest na kupującego, o czym nigdzie nie ma informacji. Jedyny in plus, że odpowiadają na email.
Nie chcę zwrotu, szkoda czasu pieniędzy i zdrowia.
NIE POLECAM!!! NAJGORSZY SKLEP, W JAKIM PRZYSZŁO MI COKOLWIEK KUPIĆ

April 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dno i trzy warstwy mułu...

Firma niby wszystko robi zgodnie z regulaminem, ale.. pod przedmiotem była informacja, że wysyłka w 24h (co jest nieprawdą, przedmiot został wysłany dopiero po wielu moich mailach..), a dopiero po wyjściu w regulamin napisane jest że przesyłka może dojść w 55 dni. Moja dotarła po dwóch miesiącach. Całe szczęście, że przynajmniej to co zamawiałam.
Niestety cena cła przerzucana jest na kupującego, o czym nigdzie nie ma informacji.
NIE POLECAM!! NAJGORSZY SKLEP, W JAKIM PRZYSZŁO MI COKOLWIEK ZAMÓWIĆ. Gdybym mogła dałabym 0 gwiazdek

June 7, 2024

Odradzam

Odradzam! Oszuści!!! Klocki bez pudełka jakieś chińskie podróbki. Na poczcie dodatkowo musiałam zapłacić cło!

June 6, 2024

NIE POLECAM

NIE POLECAM. Firma jest pośrednikiem, towar idzie zza Uni Europejskiej, przez co czas oczekiwania jest bardzo długi. Koszt cła ponosi klient. Procedura zwrotu mocno zniechęcająca do zwrotu. Wszystko zgodnie z regulaminem ze strony internetowej, ale transakcja pozostawia niesmak.

June 3, 2024

Inny towar niż zamawiałem brak zwrotu hajsu po 4 miesiącach

Inny towar niż zamawiałem, dotarło po terminie w którym miało dotrzeć trzy tygodnie później. Towar jaki do mnie dotarł o wartości na ich stronie był o połowę tańszy niż ten co zapłaciłem od 4 miesięcy domagam się zwrotu chociażby tej różnicy pieniędzy, ciągle tylko zlewają odp mi na maile po 3 tygodniach lekceważąco np. Ok już to ogarniamy po kilku tyg jak się upomniałem nadal ok już to ogarniamy.
Nie polecam żadnych zakupów z tej strony . Nie dość że china to zero kontaktu z nimi a chcieć odzyskać co moje to chyba graniczy z cudem albo woguke się nie da.

February 1, 2024

Przesyłka ekspresowa

Przesyłka ekspresowa, która dotarła do mnie po 7 tygodniach. Brak opakowania na klocki tylko jakiś plastikowy worek. Dodatkowo musiałam ponieść koszty 17,50zl ( opłata cło)
Kpina i brak szacunku do klienta. Nigdy więc nic od nich nie zamówię i przestrzegam też innych...

May 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Po 34 dniach czekania dostaje…

Po 34 dniach czekania dostaje odpowiedź, że paczka jest już prawie u mnie. Na stronie śledzenia okazuje się, że nie została nawet wysłana.
Przewidywana dostawa po 70 dniach?
Odpowiedzi wydają się automatyczne.
Jak dla mnie jest to strona internetowa chińska nastawiona na oszukiwanie klienta.
NIE ZAMAWIAJCIE NIC!!!

March 28, 2024

Złodziejstwo

Firma nie dostarcza zamówionego towaru, na ponaglenia reaguje zdziwieniem, że 'ojejku, nie wiemy, czemu nie doszło'.
Czekam na zwrot pieniędzy, zgłoszenie do UOKiK wysyłam z nieopisaną przyjemnością.
Zamówienie złożone w maju 2023.
Nie zasługują nawet na tę jedna gwiazdkę.

May 17, 2023

Ta firma to dramat

Ta firma to dramat. Zamawiałam klocki przyszły pogniec, zalane czymś, i nie to co zanawiałam do końca po za tym miało przyjść na konkretny adres a przyszlo na poczte co oznacza że trzeba jeszcze po to chodzic mimo że płaci sie za dostawe na miejscu dodatkowo opłata jest na poczce cłowa czy jakas tam inna. Masakra do tego czas oczekiwania z kosmosu a niby firma jest tez w Polsce. Odradzam zakupy u nich. Jak by ktos chciał zabawki z chin to by kupił sobie na alliexpres i na to samo wychodzi

March 19, 2024

Dramat

Ludzie, nigdy nie zamawiajcie z tej firmy, przesyłka nie dość że szła dwa miesiące pomimo dodatkowej opłaty za "przesyłkę expresową", to jeszcze beż żadnych wcześniej informacji dodatkowo opłata celna 20 zł, dramat.
A najgorsze jest to że przyszło coś czego nie zamawiałam, zamiast bluzy róż. 160, przyszła jakaś sz * mata 3xl.
Odradzam w 100%, chyba że chcecie nabawić się wrzodów żołądka.

March 13, 2024

Oszuści

Oszuści , zamówiona bluza w grudniu 2023 . Mamy marzec 2024 i nadal nie ma przesyłki. W odpowiedzi na maile piszą tylko paczka będzie za kilka dni, już została wysłana itp. Zdecydowanie nie polecam

March 9, 2024

Oszuści

Uważajcie na ten sklep to są oszuści.Reklamacje rozpatrują w nieskończoność i obiecują tak zwane,,Gruszki na wierzbie,,.Nie polecam!!!!!!!!!

February 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Z całego serca nie polecam ani tego…

Z całego serca nie polecam ani tego sklepu ani zakupu tych bluz... tandet totalna, ale co się dziwić - szła z Chin jakiś miesiąc (zamówiłam przed świętami a doszła kilka dni temu po kilku moich zapytaniach - oczywiście kontaktu telefonicznego nie znajdziecie - tylko e-mail). Dodtkowo jeszcze musiałam dopłacić 20 zł opłaty celnej...jakaś masakra...za tą cenę kupiłabym jakąś markową bluzę a nie chińską szmatę...nie dziwi mnie że na sklepie nie ma żadnej opinii bo pewnie nikt nic pozytywnego nie pisze a cała reszta jest usówana.

February 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam, przesyłka dotarła po prawie 2 miesiącach (zamówienie z 13.12.2023, dostarczona 6.02.2024), dodatkowa opłata przy odbiorze przesyłki, o czym sklep nie informuje, na maila z pytaniem kiedy przesyłka dotrze, odpowiedzieli, ze mam się nie martwć i moja przesyłka jest bezpieczna oraz, że dotrze we wskazanym terminie podanym w regulaminie sklepu (co j.w. nie nastąpiło). Bardzo nie polecam.

February 6, 2024

UWAGA ! Oszustwo

Zamówiłam w listopadzie zestaw lego...do dnia dzisiejszego nie otrzymałam swojego zamówienia! Stanowczo odradzam kupowania czegokolwiek z tego sklepu.

January 25, 2024

Oszustwo i naciągacze.

Oszustwo i naciągacze.
Nie informują o cłach.
Nie są sklepem, tylko pośrednikiem.
Klocki przychodzą po 2 miesiącach bez pudełka (kradzione?)
Na prezent się nie nadają.
Uciekać!

December 8, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look