Centrum Biler Køge Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige haft købt en Hyundai ix20 hos Centrum biler, og sjældent har vi fået så god service. Da vi køber bilen, er han super rar at snakke med og forklare os hvordan alle tingene fungere i... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte en Ford Fiesta hos Centrum Biler. Kort efter var en mislyd over bump, brosten o. lign. Jeg kontaktede Yunus der hurtigt fandt en dato i kalenderen. Afleverede bilen 10:30 og hentede den blo... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en bil hos Centrum biler i Køge, vi fik svar på alle vores spørgsmål og handlen gik yderst professionelt med kyndig vejledning og information. Bilen blev leveret helt ny serviceret. Kobl... See more

Rated 5 out of 5 stars

I slutningen af juni, lige før sommerferien, købte jeg bil hos Centrum Biler i Køge ved Yunus Karabulut. Jeg har været meget tilfreds med købet og hele processen. Jeg købte en Kia Picanto til en fornu... See more

Company replied

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Velkommen til Centrum Biler. Vi er en brugtvognsforhandler, som har beliggenhed på Tangmosevej 85F i Køge. Her sælger vi udelukkende velklargjorte, brugte biler i fornuftig stand. Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde din næste bil.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en flot og velholdt brugt bil…

Jeg købte en flot og velholdt brugt bil hos Centrum Biler den 10.4 -2019 hvor jeg samtidig gav min gamle bil i bytte. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Jeg har fået en super professionel, tillidsfuld og venlig service af Yunus. Jeg kan klart anbefale at handle hos Centrum Biler.

April 12, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig Forhandler!

Jeg købte en bil hos Centrum biler i oktober 2018 til 40.000 kr.

Jeg køre i den i en måned og pludselig kan den ikke køre mere.

Det viser sig, det er nogle dyser, en plejlstang og tandrem, der alle er defekte.

Jeg ringer til YUNUS, som ikke kan gøre noget, da der jo ingen garanti er, når man køber bil hos ham.

Så jeg står nu med en bil, jeg gav 40,000 kr for, som ikke kan køre.

Vil aldrig handle der ingen og vil ikke råde nogle til at gøre det!

March 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en bil hos Centrum biler i…

Bilen blev leveret helt ny serviceret.
Koblingen begyndte efter en uge at pive lidt.
Vi ringede til centrum biler og skulle komme dagen efter så han kunne se på den.
Det viste sig den bare skulle smøres :)
Yderst behagelig service, og vi handler gerne der en anden gang.

September 18, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Sælger biler som de ikke ejer endnu og …

Sælger biler som de ikke ejer endnu og blockere ens nummer når man har ringet for mange gange for at rykke på dem virkelig amatør arbejde vi ventet 4 måneder på og få mine reg papir så jeg kan få bilen i mit navn og sradig ikke lykkes mig at få kontakt

August 24, 2017

Take a closer look