Goede keuze en fijn dat er een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd. Ontvanger was erg blij met het cadeau; een hele doos bonbons in haar favoriete smaak
See what reviewers are saying
Hele lekkere bonbons, intens lekkere smaken zo krijg je ze niet bij andere winkels/sites. Ga hier zeker vaker bestellen!
In vindt de bonbons veelste klein waar je voor hebt betaald.
Company details
Written by the company
Chocolaterie Steenvoorden maakt elke gelegenheid bijzonder met onze heerlijke handgemaakte chocolade. Verwen jezelf met bonbons, truffels en bars, bereid met verse ingrediënten zonder conserveringsmiddelen. Bestel vandaag online en ontdek de verfijnde smaken!
Contact info
Erg lekker en mooi
Zo lekker! En ziet er ook nog is mooi uit. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Voor Valentijn weer een bestelling…
Voor Valentijn weer een bestelling geplaatst. Zag er weer prachtig uit!
De moeite waard
Getipt door een collega. Heerlijke bonbons. Echt de moeite waard om nog een keer te bestellen.
Heerlijke en perfecte chocolaterie
Ik kan deze chocolaterie niet genoeg aanbevelen. De chocolade is werkelijk beyond delicious en tot in perfectie gemaakt je proeft meteen de kwaliteit en het vakmanschap. Elk product voelt luxe aan, maar met een warme, persoonlijke touch.
Wat het extra bijzonder maakt, is dat er bij elke feestdag nieuwe en creatieve chocolade wordt gemaakt. Het is elke keer weer iets om naar uit te kijken, en het laat zien hoeveel aandacht en liefde er in het assortiment wordt gestoken.
Een absolute aanrader voor iedereen die écht goede chocolade waardeert.
In no time alles opgegeten! Zo lekker…
Voor kerst prachtige bonbons en een nog mooiere kerstkrans besteld. Natuurlijk het kleine doosje in no time opgegeten. Heeeerlijk!! De grote doos snel verstopt, want moest ik cadeau geven… (wist dat het anders mis zou gaan). De kerstkrans heeft maar één nadeel: zo fraai dat je er niet aan durft te zitten. Voordeel: nu heb ik met de kerst iets om heerlijk naar uit te kijken!
Heerlijke chocolade en echt een…
Heerlijke chocolade en echt een uitstekende klantenservice!
Voor een babyshower prachtige bonbons besteld
Voor een babyshower prachtige bonbons besteld. We konden op factuur betalen en het werd ook naar onze wensen gepersonaliseerd. Daarnaast ook nog een super snelle levering!
Heerlijke chocola
Genieten!
Enorm tevreden en naast dat de bonbons er prachtig uitzagen waren ze ook erg lekker!
Ontzettend tevreden met mijn…
Ontzettend tevreden met mijn bestelling! Niet alleen de smaken van de bonbons zijn heerlijk, ook zien ze er prachtig uit. Echt vakwerk. Ik raad deze webshop ontzettend aan!
Chocolaterie Steenvoorden maakt…
Chocolaterie Steenvoorden maakt werkelijk de lekkerste chocolade. De smaken zijn verfijnd en altijd vers, en de bonbons zien er prachtig uit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit. Perfect voor cadeaus, maar ook om jezelf te verwennen!
Aanrader
Ik raad het aan, prachtige bonbons als cadeau, en de volgende dag al bezorgd. Top!
Snelle levering en echt hele goede…
Snelle levering en echt hele goede kwaliteit Chocolade!
Heerlijke chocolade van topkwaliteit
Heerlijke chocolade van topkwaliteit. Luxe verpakt. Ik bestel zeker opnieuw.
Leuk om cadeau te doen
Mooi verpakt, leuk om cadeau te doen! Had het de volgende dag al in huis. Kortom, aanrader!
Heerlijke chocolade & Snel geleverd
Heerlijke chocolade en ook snel geleverd!
Heerlijke bonbons!
Ik heb onlangs bonbons besteld bij chocolaterie Steenvoorden en het was in één woord fantastisch! Vanaf het moment dat ik de doos opende, werd ik al blij van de prachtige presentatie. Elk bonbonnetje zag eruit als een klein kunstwerkje, bijna zonde om op te eten… maar ik ben blij dat ik het wel heb gedaan!
De bonbons smaakte heerlijk! Mijn persoonlijke favoriet was de cappuccino. De levering was snel en zorgvuldig verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam.
Kortom: absolute aanrader voor elke chocoladeliefhebber. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Geweldige bonbons
Geweldige bonbons, heerlijk van smaak. Ook snelle levering. Cappuccino kopje was mijn favoriet. Geweldig!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.