Heerlijke bonbons en ze zien er ook geweldig uit! Ook een snelle levering, echt een aanrader.
See what reviewers are saying
In vindt de bonbons veelste klein waar je voor hebt betaald.
Goede keuze en fijn dat er een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd. Ontvanger was erg blij met het cadeau; een hele doos bonbons in haar favoriete smaak
Voor kerst prachtige bonbons en een nog mooiere kerstkrans besteld. Natuurlijk het kleine doosje in no time opgegeten. Heeeerlijk!! De grote doos snel verstopt, want moest ik cadeau geven… (wist dat h... See more
Company details
Written by the company
Chocolaterie Steenvoorden maakt elke gelegenheid bijzonder met onze heerlijke handgemaakte chocolade. Verwen jezelf met bonbons, truffels en bars, bereid met verse ingrediënten zonder conserveringsmiddelen. Bestel vandaag online en ontdek de verfijnde smaken!
Contact info
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooi verpakt en op tijd bezorgd
We hadden vrij laat besteld voor Moederdag, maar het werd keurig op tijd bezorgd en zag er fantastisch uit. Prachtige bonbons en mooi verpakt. Een feestje om cadeau te doen!
Snelle levering en heel mooi ingepakt
Snelle levering en heel mooi ingepakt. Mooie maar ook lekkere bonbons om cadeau te doen of lekker voor jezelf. Top!
Pasen met heerlijke bonbons
Door een collega getipt en dus een bestelling geplaatst voor de Pasen. Wat een plaatjes van bonbons helemaal in het paasthema. Ook de vullingen waren heerlijk. En door de hype ook de Dubai reep maar besteld ook die was top. Wij gaan zeker nog eens bestellen/
Heb ze bestel tijdens suikerfeest
Heb ze bestel tijdens suikerfeest. Super lekker en top service. Zal vaker bestellen
Heerlijke bonbons! Aanrader!
Heerlijke bonbons, de smaak is geweldig maar ook het uiterlijk ziet er top uit. Aan alles is gedacht! Ook super leuk om cadeau te geven, aanrader!!
Heerlijke bonbons
Heerlijke bonbons! Super mooi je ziet en proeft dat het met veel liefde en passie is gemaakt.
In vindt de bonbons veelste klein waar…
In vindt de bonbons veelste klein waar je voor hebt betaald.
Goede services
Super heerlijke chocolade !!!
Echt heerlijke chocolade ! Ik heb ondanks een Dubai reep en bonbons besteld de smaak is echt een aanrader me volgende bestelling al weer besteld
Lekkere chocolade mooie vormen en…
Lekkere chocolade mooie vormen en heerlijke smaken .
Snel geleverd en mooi verpakt!
Uitstekend!
Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd. Zag er goed uit en de chocolaatjes waren van hoge kwaliteit en lekker.
Hmmm lekker!!!
Zeer lekkere chocolade met veel unieke smaken. Netjes en sierlijk verpakt. Ook kwamen ze netjes zonder beschadigingen door de brievenbus. Een echte aanrader!
Lekker en leuk om te geven
Zelf een combinatie gehaald van bonobons en truffels. De bonbons komen in leuke vormpjes, de truffel vulling was erg smaakvol, heerlijk.
The Trustpilot Experience