Utrolig bra service, til alle døgnets tider. Litt vanskelig å forstå systemet helt med engang, men da det gikk opp et lys, var det helt supert.
See what reviewers are saying
Company replied
Bra lagerrom, vanskelig inngangsparti når en bruker rampen å trille inn ting
rask, god service og effektiv.
Company replied
Company details
Written by the company
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Contact info
Sørliveien 84, 1788, Berg i Østfold, Viken, Norway
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Enkel adkomst
Enkel adkomst, rene lokaler.Enkelt å bestille, enkelt å si opp. God kundeservice.
Stort pluss med gratis leie av henger ved inn/utflytting.
Veldig fornøyd🙂
Utrolig bra service
Det er bra for man kan sette ut ting…
Det er bra for man kan sette ut ting hele dagen og må ikke gjøres under visse tider så derfor er det flott
Bra lagerrom
Bra lagerrom, vanskelig inngangsparti når en bruker rampen å trille inn ting
Enkel tilgang
Enkel tilgang, pent og ryddig, hyggelig og i møtekommende kundeservice.
Ikke noe plunder når man sier opp leieforholdet.
Har leid lager her flere ganger !

Enkel og rask bestilling
Enkel og rask bestilling. Fikk tilgang til lageret 40 minutter etter at kundeservice hadde åpnet på en søndag.

Alt fungerer perfekt.
Rent, ryddig, fine boder med god tilgang for ut/innlasting av bil. Meget raskt svar på servicetelefon. Fornuftig pris på leie :-)

Ikke følg GPS
Enkelt å bruke, lett å finne fram. Men om du kommer fra E6 og bruker GPS, ikke følg den, du ledes da inn på en smal vei. Kjør videre mot Halden til du kommer til avkjørsel mot Berg ta av her også første vei til venstre.

Reply from City Self-Storage Norge - Halden
Jeg har stort sett vært veldig fornøyd…
Jeg hsr stort sett vært veldig fornøyd med å leie lagerrom hos dere i Sørliveien 84 Berg Halden.Da jeg trengte et mindre lagerrom enn det jeg hadde bestilt i slutten av mars 2022 var det ikke noe problem å få bytte til et mindre som jeg hadde til januar 2023. Jeg sa opp lagerommet i januar for å gå over innboet og kvitte meg med mer da flytteprosessen året før var hektisk og var avhengig av å leie flyttehjelp ved siden av mye annet i forbindelse med utflytting og har bodd midlertidig i 10 måneder hbor det ikke er rom til oppbevaring. Da jeg hadde fått sortert og gått over bestemte jeg meg for å leie på nytt og det var kjekt at Cityselfstorage har litt mer utvalg av mindre lagerrom i Sørliveien enn hva andre har. Siden jeg ikke kan frakte selv er jeg avhengig av å leie hjelp. Det som ble negativt og veldig stressende denne gangen var for det første at det var svært vanskelig å finne lagerrommet. Tavlen med oversikt var ikke spesielt veiledende og når vi endelig fant det som var veldig vanskelig så sto døren til lagerrommet åpent og det lå ingen nøkkel i lagerrommet. Det var fint å få tilbud om et større rom til sanne pris men det var kort om tid så jeg valgte å beholde det jeg hadde bestilt og kontaktpersonen på Cityselfstorage var veldig hjelpsom med at jeg kunne bruke låsen på det andre rommet som jeg fikk tilbud om og betale samne pris. Men håper at innboet står trygt der det er nå!

Super service
Super service. Fikk byttet lager samme dag som jeg så det var litt litte. 😊
Skulle bare vært en mulighet for å kunne gått mellom etasjene. Da jeg flytter ting fra lager i 1 etasje til 2 andre. B

Reply from City Self-Storage Norge - Halden
Svært hyggelige folk på kundeservice
Jeg har ved et par anledninger snakket med kundeservice, og de var veldig hyggelige, behjelpelige og gav utfyllende og god informasjon.

Reply from City Self-Storage Norge - Halden
Rask og god veiledning.Storfornøyd hittil.
Rask og god veiledning. Lagret kunne tas i bruk i løpet av svært kort tid.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.