Når alt fungerer så er det en bra ordning. Men vi hadde problemer med at den eneste heisen i bygget ikke fungerte, vi måtte bære mye opp i andre etasje. Det var også kun var 3 traller i et bygg... See more
Company replied
Enkel booking og ankomst til lageret. Savner oversikt over lager i tredje etasje. Mulig dette fantes et sted men var i så fall ikke synlig nok til at jeg la merke til det ved ankomst.
Company replied
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
John Aaes veg 40, 7075, Tiller, Trøndelag, Norway
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Grei plass,,,men bør få ordnet heis selv om det er hglg

Reply from City Self-Storage Norge - Trondheim-Tiller
Når alt fungerer så er det en bra ordning.
Det var også kun var 3 traller i et bygg med tre etasjer, det er for lite.

Reply from City Self-Storage Norge - Trondheim-Tiller
Lettvint å leie. Har både traller og heis. Høyt under taket, så man får mye inn i boden.

Reply from City Self-Storage Norge - Trondheim-Tiller
Lett å leie, enkelt å administrere og god beskrivelse i forkant. Tørt og fint lager.
Rent, ordentlig, lyst og trivelig lager.
Kunne vært bedre merket med nummer
for eksempel (1000 - 1050). Noe slikt gjøres jo på hoteller.
Noen flere varetraller hadde vært bra.
Lett å bestille, god informasjon om plassering og tilgang på bod. Rent, tørt og luktfritt lager. Minus var at det sto en bærebjelke/stolpe inne i den lille boden vår på 2 kvm og tok opp plass, noe som gjorde det vanskeligere å utnytte plassen/ stable ting. Det burde vært opplyst om slik at det hadde vært mulig å velge annen bod ved bestilling. Mindre bodplass en forventet burde føre til reduksjon i pris.
Veldig bra bod, reint og ryddig. Nye boder med bra størrelse. Veldig bra forklaring på hvordan man bruker bodene. Enkelt forklart. Kunne gjerne hatt flere traller man kan bruke.
City Self-Storage har et kundevennlig opplegg som er tilpasset, vil jeg tro, for alle som har et lagerbehov! De har aldeles utmerket service og det er alltid god hjelp å få! Fornuftige leiepriser som de fotjener å få skryt for. Jeg personlig har 2 leieforhold, derfor har jeg egen erfaring med bedriften. Jeg kan anbefale City Self- Storage til alle å vurdere dem før de leier lagerlokale!
Bra oppbevaring og lett å komme til!

Reply from City Self-Storage Norge - Trondheim-Tiller
Tilbudet er veldig oversiktlig og lagt godt tilrette for kunden.

Reply from City Self-Storage Norge - Trondheim-Tiller
Alt var som det skulle være og som det ble beskrevet på nettsiden. Enkel bestilling på nett. Kort tid fra bestilling til lager var klart for bruk. Ingenting å utsette på opplevelsen så langt. Anbefales. 😊

Reply from City Self-Storage Norge - Trondheim-Tiller
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.