Cjbaade Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skrev til CJ Både via deres kontaktformular på hjemmesiden. Jeg havde et akut problem med min gamle Volvo Penta motor en onsdag aften, og skulle på vandet om lørdagen. Kl. 08:00 torsdag bliver jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale CJ Både! De har haft passet, plejet og opbevaret vores båd de seneste par år uden nogen problemer. De har udført installation af turboswing, som har været 100% i orden. Fungerer upå... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har de sidste 5-6 år fået vinteropbevaret og serviceret min Ryds 115 hk båd hos CJ Både. Dialogen har været med Jesper og alle aftaler er blevet holdt og når der har været behov for reparationer e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu brugt CJ Både i en årrække og oplever altid god og rettidig service. Der bliver handlet hurtigt på de udfordringer, man kan møde som bådejer, og vi har altid en god og imødekommende dialog.... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Top service

Rigtig fagligt kompetente , servicemindede og hjælpsomme medarbejdere. God kommunikation og hurtig service til meget fair pris. Stor anbefaling her fra.

Kan klart anbefales

CJ Både og Jesper har altid stået klar med hjælp og rådgivning når båden har drillet eller bare skulle have service og vedligeholdelse. Altid hurtig tilbagemelding og god forståelse for service “ambitions” niveau, så det passer til mit behov og forventninger. Kan klart anbefales!

Rated 5 out of 5 stars

CJ Både er en pålidelig virksomhed med…

CJ Både er en pålidelig virksomhed med en høj grad af ekspertise. Vi har altid fået en ærlig og fair behandling, når vi f.eks. har fået hjælp til vores bådmotor. Vi kan trygt regne med, at CJ Både får klaret det, vi aftaler, hvorfor vi bliver ved med at vende tilbage år efter år.

Super service og kommunikation

Jeg har benyttet CJ Både siden 2020 og har været meget tilfreds.
Super kundeservice og tekniske kompetencer.
Mine bedste anbefalinger af Jesper og CJ Både.

October 17, 2025

Hurtig og professionel service

Vi havde problemer med vores båd og fik kontakt til Jesper fra CJ Både. De trådte hurtigt til og løste problemet. Servicen var i top, kommunikationen var god, og resultatet levede fuldt ud op til vores forventninger.

June 20, 2025

Vi har vores Nimbus 22 vinteropbevaret

Vi har vores Nimbus 22 vinteropbevaret, og fået den serviceret alle de år vi har haft båd, super service og meget nemt, sejler bare båden til deres lille havn, ligger nøgle, så klarer de optagning, service osv, De lægger båden i vandet, til den er klar til at sejle ud igen efter vinter, efter aftalt dato, bare nemt nemt

October 10, 2025

Virkelig god

Virkelig god, hurtig og kompetent service, da vi i forsommeren havde problemer med Volvo Penta motor.

June 2, 2025

Hurtig og effektiv indsats

Kl. 08:00 torsdag bliver jeg ringet op af Jesper fra CJ Både, som bad mig lægge en nøgle ved båden, så de kunne kigge på den. Torsdag fik de puttet os ind mellem øvrige kunder for en fejlfinding og fredag blev motoren repareret og serviceret, så vi fik en fantastisk dag på vandet om lørdagen.
Kæmpe tak til Jesper og CJ for hurtig og kompetent indsats.

September 26, 2025

Super

Vi har gennem 5 år brugt CJ både til optagning, søsætning, service og vinteropbevaring. Altid venlig og til tiden. Super service og god kvalitet.

September 29, 2025

mange tak for den flotte anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

Cj både kom ud på stedet og fik fixet min båd en rigtig go oplevede og fin pris

August 12, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gennem mange år nu brugt CJ Både…

Vi har gennem mange år nu brugt CJ Både når vi skal have båden gjort klar til vinteren og igen til sommeren. Derudover har de lagt ny motor i vores 29 fods motorbåd og de hjælper også med div. øvrige store og små opgaver på båden.
De er altid blevet udført til fuld tilfredshed

August 22, 2025

Service udover normalen!

Da jeg første gang stødte på CJ Både, var det, da jeg fik øje på min nuværende båd fra vejen. Det var ikke en båd ejet af CJ Både selv, men en af deres kunders. Jesper fra CJ Både stod for mæglingen, og både sælger og jeg gik fra handlen med en god mavefornemmelse og oplevelsen af, at vi havde lavet en fair handel.

På grund af den gode oplevelse dengang har jeg nu været kunde hos CJ Både i snart seks år. De har stået for alt – fra vinteropbevaring og service til akutte reparationer og rådgivning, bl.a. da jeg skulle købe en ny 200 hk påhængsmotor.

Ved siden af mit arbejde udlejer jeg begge mine både. For et par år siden købte jeg en båd, der udelukkende skulle bruges til udlejning. 15 timer før den første charter skulle starte – hvor over 300 mennesker skulle sejle med båden på fire dage – brød motoren pludselig ned. Jeg stod derfor med et akut behov for en helt ny motor. Jeg ringede til Jesper fra CJ Både i ren panik, usikker på om jeg skulle aflyse alt eller finde en løsning.

Her oplevede jeg igen en service og arbejdsmoral, der ligger langt ud over det sædvanlige. CJ Både arbejdede hele natten på at montere den nye motor. Da jeg mødte op næste morgen kl. 08, var de stadig i gang og havde ikke engang været i seng, siden jeg afleverede motoren aftenen før. Alt blev færdigt til tiden, og båden sejler stadig som en drøm den dag i dag.

Hvis jeg en dag skulle stå med problemer igen, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg ville henvende mig. Tusind tak til Jesper og hele hans team for altid formidabel service og lynhurtig respons.

En loyal og altid tilbagevendende kunde
Johannes

August 26, 2025

Bådopbevaring og vinter vedligehold

Jeg har min båd - Corsiva 690 - opbevaret og vedligeholdt motor og bunden hver vinter fra fra 2020 - 2025 hos CJ Både. De har altid ydet en rigtig god service og været fleksible mht. optagning og isætning. Mine bedste anbefalinger.

April 9, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige fagfolk fik min defekte motor til at spinde som en glad kat

Jeg havde en super god oplevelse med CJBådes bådmekanikere, som kom i godt humør og fik min dieselmotor til at fungere perfekt efter den gamle og halvopløste impeller havde blokeret for saltvandskøling. Det hele gik også overraskende hurtig, takket være deres erfaring og opfindsomhed. De var også god til at forklare mig, hvordan jeg selv skal udføre visse rutineopgaver fremadrettet.
Det er dem, jeg ringer til næste gang, noget teknisk skal laves på min båd. Kan kun anbefales!

August 6, 2025

mange tak for den flotte anmeldelse

Service i top

Jeg fik min båd fikset hos CJ Baade og kunne ikke være mere tilfreds.
Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til en fair pris.
Servicen var i top – de holdt mig opdateret hele vejen igennem.
Man mærker tydeligt, at de brænder for både og kundetilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale CJ Baade til alle med brug for bådservice

August 5, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en super positiv oplevelse…

Jeg har haft en super positiv oplevelse med CJBaade. Fra første kontakt blev jeg mødt af venlig og professionel service. De var hurtige til at svare på mine spørgsmål, og hele processen forløb gnidningsfrit.

August 1, 2025

Take a closer look