Cjbaade Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skrev til CJ Både via deres kontaktformular på hjemmesiden. Jeg havde et akut problem med min gamle Volvo Penta motor en onsdag aften, og skulle på vandet om lørdagen. Kl. 08:00 torsdag bliver jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale CJ Både! De har haft passet, plejet og opbevaret vores båd de seneste par år uden nogen problemer. De har udført installation af turboswing, som har været 100% i orden. Fungerer upå... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu brugt CJ Både i en årrække og oplever altid god og rettidig service. Der bliver handlet hurtigt på de udfordringer, man kan møde som bådejer, og vi har altid en god og imødekommende dialog.... See more

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Det er skam rigtigt dejligt at man kan…

Det er skam rigtigt dejligt at man kan få noget hjælp især når man er 76 år, og ikke ligefrem har en krop som 30 årig mere. Jeg har ikke haft én dårlig oplevelse derude (har været der en 3-4 gange) fordi at jeg er tidligere sømand, så mine både kan blive reperaret. Personalet er i top, og det hele det skam bare fedt.

July 16, 2025

Rated 1 out of 5 stars

Motor erklæret totalskadet – men fejler ingenting.

Vi kontaktede C J Både for at få tjekket vores 3-år gamle Yanmar-motor efter et motorstop. Vi havde mistanke om dieselpest som årsag, og det fortalte vi.

Efter en gennemgang (hvor vi ikke var til stede, efter aftale) fik vi besked om, at motoren var totalskadet og skulle udskiftes helt.

Det viste sig at være helt forkert.
Motoren virker så fint, og vi sejler igen uden problemer. Fejlen skyldtes dieselpest og tilstoppede filtre – præcis dét, vi havde bedt om at få undersøgt.

Vi oplyste desværre fra start at vi er helt nye i sejl-verdenen og det var måske en fejl.

Fakturaen for arbejdet blev senere krediteret, og de var generelt flinke at tale med.

At erklære en motor totalskadet er én ting – men ret problematisk når den faktisk fungerer fint.

Men hvad ved vi, vi er jo helt nye i dette...

June 20, 2025

Hej Sofie
efter aftale pr. mail med Mads Brommann 16/6-25, bliver vi bedt om at lave en gennemgang af jeres motor efter i har haft motorstop på vandet og er blevet trukket i land, i har selv en formodning om mulig dieselpest, vi kan hurtigt konstatere at motoren stort set intet olie har på (billeddokumentation foreligger), vi fylder motoren op med ny olie + en ekstra tynd olie øverst ved ventilerne, samt hånd tørner motoren forsigtigt så olien kan blive kørt rundt. Jeg ringer med det samme til Mads Brommann, og giver besked om dette og at i nok lige skal tage fat i dem som lige har lavet service på motoren inden den satte ud, vi ville ikke forsøge at opstarte motoren når det er konstateret at den ikke havde olie på, og at begynde at udbedre for dieselpest på en motor uden olie, som skal være opstartet for at rense og kører dieselsystemet igennem ville jo være hovedløst. Jeg har ikke på et eneste tidspunkt forsøgt at sælge jer en ny eller brugt motor, kun lavet en gennemgang som vi var blevet bedt om iflg. aftale, vi fakturere Mads for en time + det olie vi har fyldt på jeres motor og intet andet (denne regning vil i ikke betale) og jeg giver besked om at motoren ikke bør opstartes før en yderligere gennemgang/adskillelse er lavet, jeg beder jer selv om at tage fat i ham som har lavet service på motoren og det gør i, han får så opstartet motoren og den kører så tilsyneladende igen, hvilket jo kun er super fint at den ikke har taget mere skade.
Men at udstille os som om vi ville snyde jer, syntes jeg godt nok er tarveligt, når det er jer som ikke ville betale for den ene time og det olie vi har påfyldt jeres motor.

God dag
Mvh. CJ både ApS

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk bådrenovering hos CJbåde!

Fantastisk bådrenovering hos CJbåde!

Jeg havde en fremragende oplevelse med CJbåde, da de renoverede min båd. Fra start til slut var servicen professionel og imødekommende. Teamet viste stor ekspertise og opmærksomhed på detaljer, og resultatet var intet mindre end imponerende. Min båd ser nu ud som ny, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Kan varmt anbefale CJbåde til alle, der ønsker kvalitetsrenovering!

October 25, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en 100% GOD oplevelse! TAK!

Har handlet en båd med CJ Både / Jesper og kan kun sige ALT er kørt 100% perfekt! Jeg er bosiddende i Grønland og med både tidsforskel og geografisk stor forskel til Kastrup - har oplevelsen alligevel kun været positiv.
Jeg kan varmest anbefale CJ Både og vil til en hver tid gerne handle med dem

May 9, 2024

cj både super service…

har brugt cj både i mange år og alt og mener alt er udført super godt og flot og så til en fornuftig pris.
jeg kan klart anbefale dem .
jeg kan ikke sætte en finger på det de har lavet for mig.
ex fik bundmalet for ca 3 år siden og den skaller ikke af hvis jeg spuler for tang snask står den som om den var nymalet så de bruger kun gode materialer de får 10 stjerner herfra og anbefalinger lige så

April 4, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har de sidste 5-6 år fået…

Jeg har de sidste 5-6 år fået vinteropbevaret og serviceret min Ryds 115 hk båd hos CJ Både. Dialogen har været med Jesper og alle aftaler er blevet holdt og når der har været behov for reparationer er disse blevet dokumenteret og aftalt forud. Båden er blevet hentet og afleveret til tiden - desværre nu for sidste gang da den er sat til salg. Jeg kan kun anbefale Jesper og CJ Både.

April 27, 2024

Rated 5 out of 5 stars

CJ Både har gennem flere år passet og…

CJ Både har gennem flere år passet og plejet vores båd, hvilket de har gjort til vores absolut fulde tilfredshed. De har altid været hjælpsomme og imødekommende ved vores henvendelser, herunder ikke mindst stillet sig til rådighed for besvarelse af tekniske spørgsmål (...og de dumme :-)) relateret til både. Jesper, direktøren, er proaktiv og meget responsiv. En fornøjelse at samarbejde med CJ Både

April 25, 2024

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig og dyr service

Dårlig og dyr service.
Havde vores lille jolle med en 50hk påhængsmotor til service. Fik den tilbage efter 1,5 måned. Det eneste der var lavet var, at karburatorerne var renset. Der var ikke skiftet olie eller filtre. Da båden kom i vandet kunne rattet i dreje. Kan virkelig ikke anbefalde dem.

June 7, 2023

Hej David
Det er godt nok tarveligt at skrive dette, vi skulle starte med at gennemgå din motor da den ikke fungerede, vi kunne konstaterer at din midterste karburator var tilstoppet i dysserne og de andre samtidigt skulle renses, dette blev godkendt af dig inden vi startede på det, samtidig informerede jeg dig om at der var leveringstid på pakninger mm. til karburatorerne, jeg fortalte også at det kun ville være rens af karburatorerne i første omgang (hvilket også er det eneste du er faktureret for), da olie osv. faktisk så meget pænt ud og ikke behøvede at blive skiftet, samtidig bliver du informeret om at vi kun har opstartet og tjekket båden på land, hvilket vil sige at den ikke kan belastes på samme måde som i vandet, vi tilbyder at kunne søsætte den og teste båden selvfølgeligt mod betaling, men denne del ville du bare selv klare, så virkelig dårlig stil at lægge det ud på den måde.

Mvh.
CJ både ApS

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look