Claassen Mode Reviews 194

TrustScore 1 out of 5

1.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jas besteld, veel te klein Retour gestuurd ,(ze wilde liever dat ik koos voor ruilen, maar was er zelf al ver klaar met heel dit bedrijf, hoefde ook geen andere troep meer). Toch retour gestuurd... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jasje besteld, kwam erg laat maar zoals vele reviews hiervoor veels te klein. Stof blijkt nylon/polyester te zijn. Vervolgens meerdere berichten gestuurd met respons (AI) eerst idd 10% vergoeding. Na... See more

Rated 1 out of 5 stars

Een veel gelezen probleem met dit bedrijf. Betalen, traag leveren, product blijkt te klein waarop retour zenden een mogelijkheid is (tegen een flinke betaling). In mijn geval gaven ze aan, omdat ik... See more

Rated 1 out of 5 stars

4 maanden geleden sjieke blouse besteld .betaald. .maar nooit ontvangen . Claassen mode 100 zelfde excuse mailtje . Volgens hun wel afgegeven ergens ...maar niet getekend . niet ontvangen ... Je wo... See more

1.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Claassen Mode doe er geen zaken mee!

Mijn vrouw heeft bij Claassen mode een vest besteld er vanuit gaande dat dit een Nederlands bedrijf is.
Niets is minder waar, Claassen mode haalt haar producten uit China.
De kwaliteit is zeer slecht, retour zenden is niet mogelijk. Het vest kost € 59,95 en het retour bedrag is € 11,99. Het zijn oplichters doe echt geen zaken met ze mijn vrouw is er ook ingetrapt!

September 21, 2025

Product niet conform beschrijving

Product niet conform beschrijving. Dropshipping vanuit China. Goedkope rotzooi niet conform beschrijving. retourkosten enorm hoog. Het zijn een stelletje oplichters. Nooit bij bestellen.

Outdoor jas

Bestelling gedaan, begin september. Constant onder weg. Wordt bezorgd enzovoort. Dus noppes. Ook geen track and trace. Wordt telkens weer naar een andere webshop geleid. Ik heb er genoeg van 👎

September 19, 2025

Doorverkoop temu

Wat een superslecht bedrijf. Nooit kopen het is een doorverkoopbedijf van temu. Inmiddels 8 mailtjes voor retourneren.
Pagina ziet er leuk uit maar niet bestellen a.u.b.

September 18, 2025

Jas gekocht €56

Jas gekocht €56, een flutding wat te klein is, bij de kringloop hebben ze betere kwaliteit, China rotzooi ,retourneren kost je een fortuin, het zijn gewoon een stelletje oplichters
KOOP DAAR AUB NIETS,
Mijn fout was dat ik niet gekeken heb naar de REVIEWS

September 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Helaas kun je geen nul sterren geven .

Helaas kun je geen nul sterren geven .. zoals anderen al aangeven moet je weken wachten voordat je je product krijgt en dan durf je het niet eens te geven aan je zoon die carnaval wil gaan vieren .. wat een TROEP!!

Rated 1 out of 5 stars

heb 2 overhemden besteld zogenaamd een…

heb 2 overhemden besteld zogenaamd een aanbieding. Verzending duurde lang, kwaliteit zeer matig. beslist niet de kwaliteit die je voor die prijs zou mogen verwachten. Je denkt met een gerenommeerd bedrijf te maken te hebben, maar het is goedkoop spul via drop shop. ik ben er in getrapt. leergeld betaald.

Jasje besteld bij Claassen mode

Jasje besteld bij Claassen mode, kende het bedrijf niet. Bezorging duurde langer dan verwacht en het bleek dat mijn bestelling uit China kwam. Was absoluut niet bedoeling, Claassen mode leek toch behoorlijk Nederlands, niet dus! Contact via klantenservice lijkt een automatische handeling met gebruik van ai. Jasje kwam, te klein en niet mooi. Vele mails heen en weer, geen antwoord op retourlabel. Moest retourlabel zelf regelen, kost meer als aanschafwaarde van jasje! Kreeg eerst 10% retour en later 15 %. Slechte winkel dus en zal hier nooit meer bestellen. Ga ook een melding doen bij ACM.

September 11, 2025

Afschuwelijk: Een Linnen colbertje besteld

Een Linnen colbertje besteld. Het geleverde jasje heeft een lelijke lompe maatvoering en is gemaakt van een afschuwelijk goedkoop uitziende glanzende met vage wolk-printed polyester stof.
Wat eens scam!
De carnavalskleding van een bekende prijsvechter ziet er nog beter uit.
Dat dit gemaakt is door een Nederlands model label lijkt me sterk.
Hier bestel ik nooit meer.
Levertijd was ongeveer 3 weken.

September 7, 2025

Jas besteld

Jas besteld, moes van China komen.
Het leek allemaal heel mooi.
Toen de jas binnenkwam was hij veel te klein, echt pruts spul.
Toen wilde ik hem retourneren werd me aangeboden om 20% van het aankoop bedrag terug te krijgen als ik hem zou houden anders moest ik hem zelf terug sturen naar china.
Om van alles af te zijn heb ik 20% terug gevraagd.
Koop nooit bij dit bedrijf alsje een jas wilt hebben ga naar een winkel pas hem aan en koop.

September 1, 2025

Koop hier niks

Koop hier niks, kwaliteit en pasvorm zijn waardeloos!
Geld krijg je niet terug en Terugsturen wordt onmogelijk gemaakt door de hoge kosten.

September 11, 2025

Malafide webshop Claassen

Op het 1e gezicht lijkt het een nette webshop maar niets is minder waar. Een leren jas, linnen broek en linnen blouse besteld. Jas was geen leer en het linnen was katoen. De maatvoering kwam 2 maten te klein uit. Ze willen dat ik bijna 30€ betaal om het terug te sturen of ik krijg 10% refund. Het zijn oplichters die bij ali express inkopen voor een zeer klein bedrag en jou de hoofdprijs laten betalen. Bestel hier niet! Ik heb 'nietbezorgd.nl' ingeschakeld en ze gaan voor mij regelen dat het geld terug komt! Alvast bedankt Nietbezorgd.nl!

August 28, 2025

Oplichter

Oplichter, broek besteld, lijkt niet eens op de foto.
Krijg nu "30%" terug van mijn geld.
Anders moet ik tussen de 15-25 euro retourkosten betalen, moet naar China - Dropshipper.

September 5, 2025

KOOP HIER ECHT NIKS!!!

KOOP HIER ECHT NIKS!!!

je krijgt totaal ander kleding dan de foto's doen vermoeden. En kwaliteit en pasvorm ligt ver beneden peil.. Retour zenden is niet mogelijk.. ze blijven aanbiedingen maken van 10% van de kosten retour etc etc zelfs naar meerdere keren kenbaar hebben gemaakt hier geen gebruik van willen te maken. OPLICHTERS!!!!!

September 6, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look