1. Pressure Washing Service
  3. Garden Center
  4. Graffiti Removal Service
  5. Waterproofing Company

Written by the company

CleanTech Danmarks kernekompetencer er inden for alle former for professionel afrensning. Vi udfører opgaver for både erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligforeninger, kæder og private kunder. Opgaver udføres af uddannede konsulenter med professionelt udstyr i special indrettede servicevogne. CleanTech Danmark skaber rammerne for flotte og rene facader med produkter og afrensningsmetoder, der tager størst muligt hensyn til miljøet.

3.2

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 5 out of 5 stars

Godt arbejdsmiljø

Godt arbejdsmiljø, gode kollegaer. Frihed under ansvar.

May 1, 2026

Hej Enno,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Dem er vi meget glade for!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever, at der er et godt arbejdsmiljø hos os, med gode kollegaer og frihed under ansvar – det er værdier, vi vægter højt i hverdagen.

Vi var bestemt også glade for vores samarbejde.
Rigtig meget held og lykke i fremtiden.

Rated 1 out of 5 stars

Vi bor i en bolig forening hvor han…

Vi bor i en bolig forening hvor han skulle rense tagrender men han spulede bare taget for alger

April 28, 2026

Hej AMH,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at det arbejde vi udfører, lever op til de forventninger og aftaler, der er indgået. Vi er kede af at høre, hvis der har været uklarhed omkring opgaven eller oplevelsen af det udførte arbejde.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan få afklaret forløbet og sikre, at eventuelle misforståelser bliver håndteret korrekt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte med flere oplysninger om opgaven, så vil vi meget gerne kigge nærmere på den.

Rated 1 out of 5 stars

Når du er ansat dem

Når du er ansat hos dem, og bliver syg en dag ´som de fleste jo gør nogen gange, tager virksomheden lige 400,- fra dig når du er syg, det vil altså sige, når du er syg og ryger ned på sygedagpenge, mister du altså også 400,- i din løn ´dog vælger virksomheden at kalde det for bonus, men det er jo også løn.

May 2, 2025

Hej John,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har været utilfreds med vores løn- og bonusstruktur i forbindelse med din ansættelse hos os.

Vi bestræber os altid på, at være både tydelige og transparente omkring vilkår og betingelser. Samtidig bliver vores medarbejdere bliver inddraget når bonusordningen ændres.

Vores bonusordning er en overskudsdeling og altså et tillæg til lønnen, hvilket betyder at man får bonus for den ekstra indsats. Det er derfor ikke korrekt, at man bliver trukket i løn når man er syg, men derimod mister en del af den bonus, man ellers ville have opnået. Det samme gælder desuden ved reklamationer.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den løbende til at se på, hvordan vi kan blive bedre – både i vores kommunikation og som arbejdsplads generelt.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Take a closer look