Jeg kan ikke anbefale deres GU10 pære efter at have brugt dem et par år nu. Umiddelbart efter jeg havde installeret pærerne lyste de fint, men efter nogle måneder begyndte den ene at blinke. De... See more
ClimaCare
See what reviewers are saying
Jeg bestilte to små led pærer ved ClimaCare. Pærerne var egentlig lidt dyrere end ved andre net-forhandlere, men modsat dem skulle jeg ikke betale porto på 40-60 kr. ved ClimaCare. Alt i alt sparede... See more
Kunne igennem Politiken konstatere at ClimaCare havde LED belysning der blev betegnet som godkendt/godt køb. Åbenbart et produkt hvor der er risiko for virkelig at blive snydt - trods det at man måsk... See more
Købte LED GU10 pærer og LED lysrør hos ClimaCare. Bestilling og fragt og betaling klaret problemfrit. Varene blev leveret hurtigt. Selve produkterne er fine (lysrør) + GU10 3x1W spots - jeg kan g... See more
People also looked at
Hurtigt og nemt
Bestilte 26 spots samt to ledrør til min forretning og modtog dem som aftalt hurtigt og de fungerer helt efter hensigten. Ingen problemer.
Troværdig, venlig og kompetent betjening og varesortiment
ClimaCare kan absolut anbefales som samarbejdspartner. Ekspeditionen er hurtig, fejl (vi er jo alle mennesker) rettes omgående uden udgifter for kunden.
Betaling bliver først trukket, når fortrydelsesperioden er udløbet (det oplever man meget sjældent på nettet).
Produkterne er af god kvalitet og holder stort set, hvad de lover, dog kunne sortimentet være større, men det kommer sikkert.
Super service....
Kan kun anbefale at handle her, alt ok, virkelig god service og dag til dag levering....... Perfekt
Er meget villige til at finde det rigtige produkt og kommer gerne med alternativer
Handelsforløb godt, men skuffende produkt
Jeg bestilte 5 LED-pærer med skruefatning og modtog dem lynhurtigt og smertefrit. Det var jeg meget tilfreds med. ClimaCares rigtigt fine hjemmeside, som lægger vægt på grundene til at vælge LED (miljø og økonomi), og som kan hjælpe én med at beregne hvad der "vindes" ved at gå over til LED, spillede en rolle for mit valg.
Desværre var det en meget skuffende oplevelse at sætte pærer for 600 kr. i min lampe, som giver et ret koldt lys.
Med en RA < 80 havde jeg bestemt forventet et bedre lys, og jeg synes derfor ikke, at pærerne er de 600 kr. værd. Pærerne lyser også med en kraftigere styrke, end vejledt om på hjemmesiden. Nu foretrækker at tænde andre lamper end den med LED-pærerne, som jeg har over spisebordet.
Alt i alt: God hjemmeside. Hurtig og professionel process fra bestilling af produktet til modtagelse. Der ser ClimaCare ud til at kunne sit kram! Kvaliteten af, hvad man modtager, hænger dog ikke nødvendigvis sammen med prisen. 3 ½ stjerne herfra, hvis jeg kunne.

Reply from ClimaCare
Den bedste leverandør af LED-belysning i DK.
Man kan mærke at firmaet brænder for at give brugerne de nyeste og bedste produkter - og deres hjemmeside giver vigtig og relevant vejledning om forskellige typer pærer og anvendelse sammen med forskellige lysdæmpnings- produkter. Evt. fejlbestilte eller fejlbehæftede produkter byttes uden diskussion. Pris i forhold til kvalitet er også i orden.
Super god service
Man får en rigtig god service hos climacare, og de står altid til rådighed til at besvare spørgsmål og give gode tips til at vælge den rigtige vare! Her er man i de bedste hænder :-)
Super produkter god pris & service
En dags forsendelse. Modtog produkter inden penge blev hævet på Visa-kort. Super produkter der holder hvad de lover. Kan kun anbefales.
Overhold ikke den levering jeg blev lovet
Varen blev ikke sendt som lovet, og efterfølgende var det umuligt at komme i kontakt med firmaet pr. telefon . Forbindelse blev afbrudt at vedkommende der skulle tage telefonen, men den undskyldning da der var forbindelse, at der ikke var noget til at besvare telefonen, da de var på messe...
Som det skal være!
Bestilte en mandag aften og onsdag kom alt det bestilte forsvarligt pakket.
Man kan ikke forlange mere!
Servicen hos ClimaCare burde være et forbillede for andre. Desuden er kvaliteten og priserne helt okay.
Levering efter aftale
Bestilte de ønskede lagerførte vare og fik dem til den aftalte tid.
Leveringsaftale
ønskede ikke levering uge 18 , enten før eller uge 19 - varen kom så uge 18
Hurtig ekspedition. Hurtige svar på spørgsmål. pr. email.
Hurtig ekspedition. Hurtige svar på spørgsmål.
kundepleje i top
Da et styk materiale var defekt ved modtagelse, blev der straks afsendt og modtaget en ny.
Nice
God pris
Hurtigt og korrekt levering
Monteringsvejledning manglede
Flot produkt
godt
Har handlet der i flere år. Man får sine varer hurtigt og uden problemer. Så jeg kan kun anbefale dem til alle.
Kunne dog godt tænke mig et større udvalg.