Som ofte når man prøver et helt nyt produkt, som er billigere end det etablerede produkt, så er man nok lidt skeptisk. Jeg må sige at efter min søn (på 9 år) har samlet 2 af sættene fra Co... See more
Cobi Klodser
See what reviewers are saying
Bestilt Onsdag morgen fremme torsdag middag. Rigtigt produkt :-)
Cobi er noget værre møg i forhold til LEGO. Cobi leverer langt fra dn gode kvalitet, og et rigtig dårligt kundecenter. Jeg vil hellere end gerne bruge dobbelt så mange penge på LEGO, og få den gode kv... See more
Hos cobi-klodser.dk er det nemt at bestille og varen kommer hurtigt og rigtig gode priser. Selve materialet Cobi er rigtig godt, nemt at bygge med, og ser bare for fedt ud.
Company details
Information provided by various external sources
Billige legetøjs byggeklodser fra Cobi, som passer med kendte mærker.
Næstvedvej 280, 4760, Vordingborg
- +4528192456
- mail@cobi-klodser.dk
- cobi-klodser.dk
People also looked at
Cobi-klodser leverede på under 2 dage, produktet er rimelig og passer med lego. Priserne er billige.
Super handel.
Det var en let og overskuelig hjemmeside, hurtig levering af vare. Så kan kun helt klart anbefale denne side.
Jeg slog til da det var meget billigt. Dvs ud over at Cobi er billigt i forvejen, sammenlignet med " bipp " så var prisen jo ekstrem lav, da jeg bestilte det, pga rabat.
Oven i det, fantastisk hurtig levering. Bestilt onsdag aften, hos mig fredag...................og jeg bor enda på Bornholm.
Hurtig og pålidelig
Venlig og personlig kundeservice og hurtig levering. Jeg vil meget gerne handle hos cobi-klodser.dk igen!
Super produkt, flotte detajler, fin sværhedsgrad, knægten er glad :)
Jeg må sige at efter min søn (på 9 år) har samlet 2 af sættene fra Cobi, så er tingene bare iorden.
Meget nem og overskuelig brugsanvisning
Flotte detaljer
Klodserne passer fint sammen
Seje byggesæt (begge sættene han har samlet er militær sæt)
Alt i alt absolut anbefalelsesværdigt. :)
super
Jeg er mega glad for mine klodser, for har råd til at købe mere, når det nu ikke er så dyrt. Mændene ser lidt sjove ud, men det ok
Super godt!
hurtig levering
Købte 4 ting på cobi-klodser.dk lørdag eftermiddag og fik varen mandag formiddag, det er hurtig levering.
Let hjemmeside, salg ok og varer modtaget hurtigere end forventet
Det virkede bare !!!
Bestilling nem, god info fra Cobi-klodser ang. afsendelse. Pakke ankommet før forventet.