Zoals het hoort, eenvoudig, snel en correct!
Ik heb al vaker via Comfortbags een tas besteld en altijd goede kwaliteit tas voor een redelijke prijs. Netjes verpakt, dus ook mijn volgende tas bestel ik hoogstwaarschijnlijk weer bij Comfortbags.
Stijlvolle, unieke, multifunctionele, comfortabele en onderscheidende tassen van uitstekende kwaliteit is wat Comfortbags u biedt. Met uiterste zorg en oog voor detail wordt de collectie, die geregeld wordt aangevuld, samengesteld. De tassen zijn het beste te omschrijven als trendy, modern, casual en geschikt voor iedere gelegenheid.
Fruitweg 25, 2525KG, 's-Gravenhage, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Reactie vrij laat, telefoon wort niet opgenomen, bestelling ruim 48 uur na aanvraag verzonden en de beschrijving van het product komt niet overeen. Kwaliteit van het product op zichzelf staand is erg goed, vandaar toch een “voldoende”
Mooie, kwalitatief goede tas, netjes verpakt en werd op tijd geleverd. Thermosfles die erbij kwam was heel licht beschadigd aan de bovenkant, maar doet het verder prima! Helemaal tevreden!
De tas was netjes verpakt en verzonden. Het is precies wat ik er van verwachtte.
Snelle levering, degelijke kwaliteit. Cadeua gegeven.
Snel geleverd en de ontvanger, mijn zoon, was uitermate tevreden
Ik ben zeer tevreden over de service van Comfortbags. Kwalitatieve tas en snel geleverd. Toppie!
Eenvoudig bestellen en de bestelde tas komt overeen met hetgeen ik verwacht had.
Goed afgewerkte, stevige tas met stijlvolle, maar toch stoere uitstraling. Compact, maar groot genoeg voor een Macbook van 16 inch. Voldoende vakken om van alles gescheiden op te bergen. Bestelling binnen 1 dag ontvangen, zal hier zo weer bestellen.
Erg mooie en stevige tas. Verrassend hoeveel er wel in de tas past. Verder nog leuke snufjes, zoals de mogelijk de tas op slot te doen, telefoon op te laden etc. Goede service en snel geleverd
Learn more about other kinds of reviews.