Cool Box

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

vorig jaar in augustus besteld en betaald..tot op heden nog niks gekregen ..jullie moesten je schamen de mensen zo te bedriegen reeds verschillende mails gestuurd maar geen antwoord. ons geld zijn we... See more

Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTERS!!! BESTEL HIER NIETS!!! Bestelde 2 afdichtings schermen plus 2 schermen gratis...kreeg direct bevestiging...na 4 weken voorzichtig geinformeerd wanneer dit werd geleverd...terug dezelfde e... See more

Rated 2 out of 5 stars

Beschrijving artificial fence klopte niet en het filmpje klopte helemaal niet. Het fence zou maximaal 200x30 zijn maar in werkelijkheid was het de helft in m2. Levertijd was ongeveer 40 dagen en i... See more

Company details

Contact info

oplichters

Ik hoef niks meer te zeggen want iedereen heeft het hier al gezegd. wat een piep bedrijf zeg.

September 3, 2020

Grote criminelen

Grote criminelen, nooit wat bestellen, je bestelt inderdaad 1 + 1 gratis, maar je wordt met je open ogen opgelicht. Klagen helpt niet, want je krijgt als antwoord een standaard antwoord die al vooropgesteld is. Terug sturen moet inderdaad naar China, kosten duurder dan het bestelde, afschieten die oplichters. Jan van Ruitenbeek.

September 3, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ook ik ben er in getrapt

Ook ik ben er in getrapt, 1+1 gratis is bij deze firma 0+0=0.
je bent je geld kwijt!! Op je mailtjes wordt niet gereageerd, ja een standaard brief ontvang je dat ze je binnen 1werkdag beantwoorden, nou die werkdagen duren daar oneindig lang. Waarschuwing: koop hier niet!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!!!

September 2, 2020

Zeer slecht

Zeer slecht ! Ik had een 1+ 1 gratis hoge druk lans besteld . Na dik 4 weken eindelijk binnen . Helaas maar 1 lans . Reactie van cool -box was, ik had de actie code moeten invullen?!?! Er was in deze misleidende reclame helemaal geen actie code te vinden en dus ook niet in te vullen . Daar komt bij dat de hogedruk lans die ik wel mocht ontvangen ook nog eens lekt!
Mijn inziens oplichting en weg gegooid geld .
Gr Jelle

OPLICHTERS

Koop hier nooit niets, zijn gewoon ordinaire oplichters. Als je bestelt, komt het nooit aan. Klagen en vragen hierover worden steeds door 1 en dezelfde persoon beantwoord en je wordt met kluitje het riet in gestuurd.

Echte bedriegers

Echte bedriegers. Er wordt reclame gemaakt met 1+2 gratis, je bestelt en ontvangt er 1 na 3 weken.
Bij reclamering melden ze dat je een code bij de bestelling had moeten ingeven, dan pas maak je gebruik van de actie.
Als je wilt retourneren, gaat dat op eigen kosten naar (in mijn geval) China, maar je bent verplicht een track en trace erop te zetten, dus minimaal € 29,30 lichter.

Rated 1 out of 5 stars

Heb een "CleanMaster" 1+1 gratis…

Heb een "CleanMaster" 1+1 gratis (actie) besteld. Na enige tijd heb ik maar 1 stuk ontvangen. Ik heb dan ook een mail gestuurd om te weten waarom maar 1 stuk ipv. 2. Antwoord was:Wij hebben uw e-mail in goede orde ontvangen en geregistreerd onder het nummer #52491???. Wij streven er naar om uw e-mail binnen 1 werkdag af te handelen. U kunt op deze e-mail reageren in het geval u extra informatie wilt toevoegen.
Ondertussen is een tijdje gepasseerd (heb weer een mail gestuurd) maar tot nu toe nog geen antwoord. Nooit meer Cool Box

August 31, 2020

Stelletje oplichters!!!!!!!!!!!!!!

Stelletje oplichters!!!!!!!!!!!!!!! Mooie boxers besteld lange levertijd en eenmaal binnen niet in de goede maat geleverd. Retourneren kan naar China, maar de kosten van 30 euro zijn hetzelfde als de aankoopkosten.
De klantenservice is een grote oplichting, "heel netjes antwoord " met 2 verschillende standaard mails. De service die ze op het eerste oog bieden is uitstekend tot je nogmaals een mailtje stuurt. Maakt niet uit wat je vraagt, ; je hebt keus uit 2 antwoorden. 1, uw bestelling is onderweg 2, het retourformulier.....
DOE HIER GEEN AANKOPEN!!!!!!!!!!!!!
Ik heb net een mail naar Opgicht?! Gestuurd en hoop dat iedereen dat gaat doen, samen zijn we sterk!!!!!!

August 30, 2020

Hier ook iets besteld

Hier ook iets besteld, na vreselijk lang wachten eindelijk het pakket binnen.
1 ipv de beloofde 2 (1 + 1 gratis).
Heb ze een mail gestuurd en het is wachten op een reactie, maar als ik dit hier zo lees, dan vermoed ik dat ik naar de 2de kan fluiten.
Dan heb ik een heel duur waterjet gekocht voor op de tuinslang van 25 euro.

UPDATE:
"Beste klant,
U had inderdaad kunnen meeprofiteren van onze aanbieding. Alleen had u onze kortingscode ook moeten verzilveren. Helaas heeft u dat niet gedaan, zonder de verzilvering zijn wij genoodzaakt om u 1 product te sturen. U heeft daardoor helaas geen recht op een extra 'Gratis' artikel.
Voor meer informatie kunt u naar onze website gaan onder Veelgestelde vragen.
Indien gewenst is het mogelijk om het artikel te retourneren via ons retourformulier waarna wij het aankoopbedrag terugstorten op de rekening waarmee betaald is. LET OP: dit wordt pas gedaan wanneer wij het verzendbewijs hebben ontvangen (per foto).
Bij deze hoop ik u genoeg te hebben geïnformeerd.
Voor meer vragen kunt u ons een mail sturen.

Robert van Dam
Cool Box Team
Cool-Box.store"

WTF? Ik heb godver in mijn bevestiging van de bestelling staan: "1 + 1 Gratis"
Wat een oplichters zijn het!

Ik ben in elk geval druk bezig met wat leuke truukjes uit te halen, ze komen er nog wel achter.
Die Robert van Dam, hoop dat zn naam fictief is in elk geval.

August 29, 2020

Grote oplichter...

Grote oplichter...
Als je iets besteld ben je je geld kwijt..
Zelfs als ze in de gaten hebben dat je op hun fb iets zet wordt je geblokt....
Koop nooit bij deze oplichter...

August 29, 2020
Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTERS BESTEL DAAR NIETS !!!!!

OPLICHTERS BESTEL DAAR NIETS !!!!!

de chinesen in samenwerking met de meester oplichters uit NEDERLAND. NIET DOEN !!!!! u weet het NIETS BESTELLEN BIJ COOLBOX oplichters zijn ze. 10 op 10 aan bol.com wilt u iets kopen op internet? geen probleem BOL.COM

August 28, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look