SEUF Outdoor Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte noget der gik to dage de trak penge selvom de ikke må før varen er afsendt, der er gået to mnd nu og vi har stadig ikke fået hverken varer eller penge retur. Mvh Jette og Per Sørensen

Rated 1 out of 5 stars

Totalt useriøst foretagende; bestilte en vare, der står som "På lager, leveringstid 1-5 dage" - modtog efter 2 dage en mail om at ordren er under behandling og vil blive sendt indenfor 1-5 dage - f... See more

Rated 4 out of 5 stars

Nem bestilling - godt overblik på hjemmesiden. Hurtig levering. Dog kunne farvebeskrivelse være en kende bedre. Bestilte en Camelbak - classic og vil betegne farven som Neongul og ikke som beskrevet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte 2 Pacsafe punge hos cooloutdoor.dk Jeg er meget tilfreds både med produkterne, hjemmesiden og leveringen. Priserne er helt i bund - Jeg sparede knap kr. 200,- i forhold til de andre hjem... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

til tiden

Jeg bestilte en vest den kom til tiden hvilket var rigtigt fedt for det sker jo sjældent. Den der dukkede op var ikke den samme som den på billedet , det var heldigvis en federe vest jeg fik end den på billedet , men det er i bund og grund derfor jeg ikke kan give cooloutdoor mere end 4 stjerner

November 12, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Levering på hurtigst mulig måde, uden forsinkelse.

Jeg ville have et par nye sko. Bestiller søndag aften. Om mandagen får jeg en mail om pakken er afhentet af posten sidst på dagen. Tirsdag middag kom pakken.
En opfølgende mail om varen er OK, og hvad der kan gøres hvis der er nogle spørgsmål om varen er modtaget.

November 11, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og problemfri bestilling og levering

Min ordre blev behandlet nærmest umiddelbart efter jeg havde sendt den, og jeg fik mails hele vejen igennem forløbet, vedrørende oplysninger om min forsendelse, ordrebekræftelse osv. så jeg var helt tryg ved situationen! Få dage efter fik jeg min pakke og det var nemt og hurtigt at hente den ved en af Post Danmarks døgn-boxe. Jeg vil sagtens kunne anbefale cooloutdoor til andre!

October 15, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Stærke priser og fint udvalg

Fin og overskuelig hjemmeside til gode priser.
Det var en anelse svært at komme igennem på telefonen og leveringstiden var en smule lang, da varerne ikke var på lager (over 5 dages leveringstid). Derfor kommer Cooloutdoor ikke helt op på 5 stjerner, men jeg vil gerne bruge dem en anden gang igen.

October 15, 2013

reklamation.

Jeg har har sendt et par bukser til rep. hos dem men de mener ikke at have modtaget dem jeg har havede sat afsender på pakken så hvis ikke jeg havde skrevet den rigtige adr. så ville den være kommet tilbage til mig. jeg føler ikke at de har styr på det der inden. og kommer der ikke en løsning på mine bukser så er det helt sikkert at jeg ikke skal handle der igen.
jeg må indrømme at jeg ellers har været super godt tilfreds men jeg syns det her er får dårligt. jeg håber de vil undersøge det mere grundigt og når jeg har har fået et svar på om hvad der sker med min bukser fjerner jeg selvfølgelig denne klage og alt af hængelig af udspillet laver jeg den om til en positiv anmeldese af cooloutdoor.dk

i er mere end velkommen til at ringe eller skrive 31600022/ubbesklatreogadventure@gmail.com

October 14, 2013

Nem og hurtig nethandel

Jeg har kun haft tilfredstillende oplevelser med med Cooloutdoor. Har måtte sende nogle varer tilbage fordi de koksede lidt i det, men der har altid været god og hurtig service. Der udover er det et butik som tit og jævnligt har udsalg og gode priser.

October 3, 2013

Rigtig godt!

Jeg kan varmt anbefale cooloutdoor til dem der skal bruge fritidstøj - hurtig levering, gode priser og et meget overskueligt website.

Den 5. stjerne kunne komme, hvis websitets søgefunktion fik en overhaling - den kan kun finde præcis det man søger efter. Søger man fx efter "regntøj" får man 0 hits, mens "regnsæt" giver 9 hits - klikker man sig derimod frem via menuen til venstre, finder man det hele (>100 dele) - i øvrigt under et menupunkt der hedder "Regntøj"..

Som onlineshopper i 2013 forventer man en bedre søgefunktion - så tak til google for at give et brugbart link til det jeg søgte.

September 12, 2013

Mycket nöjd kund!

Fin service och snabba leveranser även till Sverige! Mycket nöjd med mitt köp - rekommenderar klart fler att välja Cooloutdoor :)

August 26, 2013

Excellent

Har handlet flere gange hos cooloutdoor og der er aldrig problemer.
Hurtig levering, konkurrence dygtige priser. Alt i alt -super

July 31, 2013

GOD SERVICE

Rigtig hurtig levering - dog er det træls at man skal bestille MEGET eller STORE beløb for at få fri fragt. Dette kunne gøre at jeg ville bestille et andet sted pga det. NEm og overskuelig hjemmeside,

July 30, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Varer alligevel ikke på lager

Jeg bestilte støvler som stod opført på hjemmesiden som lagervare med levering inden for normal leveringstid. Flere dage senere fik jeg mail om at støvlerne var udsolgt.
Få styr på lagerstyringen!!
Det er så anden gang jeg oplever det her, så slut med at købe ind her selvom priserne er gode.
Mvh.
Lene B.