Crafty Ponies Danmark Reviews 16

3-star
2-star
1-star

Super expérience

Très satisfaite de ma commande, expédié le 28/02 et reçu le 02/03. C’est très rapide. Le colis était très bien emballé, un article était manquant ( ça arrive 😉 ) et le service client m’a répondu en même pas une heure pour me le réexpédié. Je passerai à nouveau commande pour un deuxième poney et d’autres accessoires c’est certain 😉

February 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en hest for lidt

Bestilte en hest for lidt, så jeg skulle bestille en mere 5 minutter efter. De lagde mine bestillinger sammen så jeg kun skulle betale 1 fragt. Det er service

Kristine Gry Lindholt ordre 6986

November 14, 2025

Reply from Crafty Ponies Danmark

Mange tak fordi du har brugt tid på at give en positiv kommentar med på vejen Gry!

Fuldstændig fantastisk service

Min datter fik to ponyer i samme farve, samt en del udstyr, som skulle byttes. Der var en super service, og alt gik fuldstændig gnidningsfrit.
De største anbefalinger herfra.
Desværre kan man kun give 5 stjerner.
Du har fortjent alle dem du kan få.

December 27, 2024

Hej Stefan,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse - det sætter vi stor pris på!
/Crafty

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde købt udstyr som jeg fortrød

Jeg havde købt udstyr som jeg fortrød, og fik byttet til noget andet. Virkelig hurtig, sød og positiv behandling.
Jeg fik byttet til sadel og hovedtøj i læder, og hold da op hvor er det autentisk og virkelig lækker kvalitet.

November 22, 2024

Reply from Crafty Ponies Danmark

Tak Susanne! Ha' en dejlig Jul :-)

Fantastisk service

Jeg lavede en bestilling, men opdagede at jeg havde bestilt et forkert design. Jeg skrev straks en mail.
Om aftenen får jeg en sms om at de nok skulle sende det jeg ville have og 2 dage efter kom pakken.
God, effektiv og hurtig service 👌

November 14, 2024

Reply from Crafty Ponies Danmark

Vi bliver så glade for sådan en anbefaling Ole.
Tusind tak fordi du tager dig tid :-)

Jeg er så solgt

Jeg er så solgt! Har lige modtaget min pakke fra Crafty Ponies Danmark. Jeg er sikker på min søn kommer til at elske sine nye venner 😍 Tak for hurtigt ekspedition og de sødeste varer.

November 6, 2023

Reply from Crafty Ponies Danmark

Hvor dejligt, at du vil bruge tid på at skrive en anmeldelse. Det har stor betydning for en lille virksomhed som vores - tusind tak!

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god kundeservice og hjælp

Virkelig god kundeservice og hjælp - Levering dagen efter bestilling. Og en lille gave til fødselsdagsbarnet. Perfekt.

September 24, 2023

Reply from Crafty Ponies Danmark

Det var dejligt, at du gav os en god anmeldelse Malene - mange tak!

Kan kun varmt anbefale Crafty Ponies

Kan kun varmt anbefale Crafty Ponies. Havde en lidt speciel forespørgsel og de var straks klar med den fineste løsning og leverede super hurtigt. Endda med en flot ekstra overraskelse. Topkarakterer for det helt fantastiske sortiment, den hurtige levering og å1. klasses kundeservice. Vi kommer helt sikkert tilbage efter mere 🤩👍

June 21, 2023

Reply from Crafty Ponies Danmark

Tusind tak Mette og vi ser frem til at modtage jer :-) :-)

Varme anbefalinger herfra!

Der er hurtig levering og så er det en super kundeservice de har!

Jeg var uheldig at der manglende en lille del i striglesættet, og de var hurtige til at svare og tilbød enten penge retur for hele sættet eller eftersendelse af den manglende del - det er altså enormt god kundeservice!

Produkterne er rigtig fine og der er ikke noget negativt at sige overhovedet ☺️👍🏼

November 9, 2022

Reply from Crafty Ponies Danmark

Tusind tak Nanna! Det er dejligt, at du tager dig tid til at give os en anmeldelse. :-)

Rated 5 out of 5 stars

Flotte produkter i god kvalitet!

Super flotte produkter i meget god kvalitet. Jeg mailede med virksomheden med et spørgsmål, fik hurtigt meget brugbart svar. Bestilte derefter og fik varerne præcis som lovet.

November 10, 2022

Reply from Crafty Ponies Danmark

Tusind tak Trine - det betyder alverden for en mindre virksomhed som vores, at få en positiv anbefaling fra vores kunder :-)

Super godt

Super godt! Modtog pakken efter 2 dage😃

December 14, 2021

Reply from Crafty Ponies Danmark

Tak fordi du tog dig tid til anmeldelsen! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Har købt fra Craftyponies.dk to gange

Har købt fra Craftyponies.dk to gange, til jul og igen her for nylig, og begge gange blev pakkerne sendt med det samme, og sidste gang kom pakken allerede dagen efter. Datteren elsker Crafty Ponies og tilbehør, fin kvalitet på det hele.

July 16, 2021

Tusind tak Julia,
fordi du har taget dig tid, til at anbefale vores ponyer :-) vi er så glade for, at din datter er vild med dem!

Rated 5 out of 5 stars

Vores datter fik en pony samt noget…

Vores datter fik en pony samt noget udstyr i julegave. Der er mange ønsker endnu.
Ponyen har nærmest været med over alt.
Det er legetøj af rigtig fin kvalitet, og servicen fåes vist ikke bedre. Der er respons med det samme når jeg har skrevet til dem.
Jeg vil helt klart anbefale både virksomhed og produkter.

February 6, 2021

Reply from Crafty Ponies Danmark

Mange tak for din pæne anmeldelse Helle :-)

Fantastisk god service

Fantastisk god service! Meget lækre produkter. Havde en lille fejl på et enkelt produkt. Der var super god service. Vi fik mulighed for om vi ville refundere varen eller have en del af betalingen retur. For os var det helt perfekt, da min datter allerede var utroligt glad for sin hest og meget nødigt ville returnere. Så stor ros herfra både til selv produkterne og til servicen!

December 27, 2020

Reply from Crafty Ponies Danmark

Tusind tak fordi du tog dig tid Katrine!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun ros at give til dette…

Jeg har kun ros at give til dette firma. Vi har fået verdens bedste service hos Crafty Ponies. De har svaret med det samme ved spørgsmål, ydet en ekstra service og har sendt de skønneste produkter. Det er legetøj i super kvalitet og med udgangspunkt for mange timers leg, fordybelse og læring.

December 17, 2020

Tusind tak Line 👏