Cura ClothingReviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kender kun shape bodystocking og Shape toppenen. MEN: Har mange af dem og bruger dem hver dag! De er SÅ gode og holder facon og deres fasthed trods det at jeg vitterligt har dem på hver dag. God kval... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har flere gode sager fra cura - 4-5 shape tops high neck (must!), t-shirt, cap, tote bags…. Altid virkelig lækre kvalitetsting. Godt design, fine detaljer, lækre materialer - gennemført lækkerhed. Og... See more

Rated 4 out of 5 stars

Startede ikke godt, kunne ikke vælge leveringsted, men var heldig at min datter kender dem, så vi fik det sendt til vores nærmeste pakkeshop God opfølgning på mail så jeg vidste hvor langt pakken va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker mit joggingtøj fra Cura! 🩶 Det er utroligt blødt og behageligt at have på, og så bruger jeg deres totebag til træning, som den passer helt perfekt til. Det, der virkelig skiller sig ud f... See more

Company replied

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Cura er et slow fashion tøjbrand til kvinder med fokus på joggingtøj. Navnet Cura er latin, og betyder at drage omsorg og tage hånd om noget. Vi vil nemlig gerne designe lækre styles, men ikke uden omtanke. Det indebærer restmaterialer, få kollektioner, tidløse designs og farver, samt en kvalitet der holder i lang tid frem. Vi bestræber os på at skabe styles der ikke blot ender bagerst i skabet efter kort tid, men som bliver en essentiel del af din garderobe.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Lækre sager

Lækre sager, hurtig levering og fedt net(gratis)🤩🤩

May 1, 2024

Hej Marie 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at læse, at du er tilfreds med din købsoplevelse 😍

Det bedste joggingtøj

Det bedste joggingtøj, så blødt og varmt og holder så godt!
De nye toppe er perfekt til sommeren, fantastisk med det blødeste dobbelt laget stof, så man ikke behøver at have bh på. Den bedste top jeg noglesinde har haft! 🤩

May 3, 2024

Hej Maja 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse, det gør os virkelig glade at læse 😍

Rated 5 out of 5 stars

Altid en positiv oplevelse!

Cura giver altid fantastisk service! Jeg bruger alt hvad jeg har købt derfra - stort set dagligt. Denne gang købte jeg to af deres nye toppe, som jeg er så glad for 😍

May 2, 2024

Hej Katrine 😍

Det er vi virkelig glade for at høre, og tak for endnu en fin anmeldelse 😊

Fin service og dialog

Fin service og dialog

April 26, 2024

Reply from Cura Clothing

Det er vi glade for du synes. Tak for din anmeldelse 😊

Jeg bruger det HVER DAG!

Jeg har aldrig oplevet at købe et stykke tøj som jeg bruger HVER DAG. Det har i formået at vende! Jeg lever seriøst i det tøj, nyt ynglings sæt 😁🤌.

April 22, 2024

Hej Amanda!

Det er vi SÅ glade for at høre 😍 Tak for din anmeldelse 😄

Rated 5 out of 5 stars

Dejligste kvalitet og sødeste kundeservice

Har aldrig haft et sweatsæt i så god kvalitet, som ikke bliver “stift” af at vaske det. Og størrelsen på deres nye tote bag er PERFEKT

March 29, 2024

Hej Nina

Det er vi SÅ glade for at du siger! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😍

Fantastisk service og kvalitet 😍

Jeg bestilte deres Cura Totebag, og wow hvor jeg elsker den, både til hverdagstaske og pusletaske 😍

March 21, 2024

Hej Kristina

Åh hvor dejligt at høre! Og fedt at den kan fungere som pusletaske også 😍

Rated 5 out of 5 stars

Blødt og lækkert tøj i smukke farver

Jeg købte først de brune sweatpants og jeg har ikke haft andet på siden de ankom. Nu har jeg bestilt flere sæt. Jeg har aldrig haft sweat sæt før, da de aldrig rigtig har siddet ordentligt. Men det her passer mig, selvom jeg er en høj pige på 177 cm.
Desuden får man super god vejledning på Instagram. Virkelig anbefalelsesværdigt!

March 14, 2024

Hej Sofie

Vi er simpelthen så glade for at høre, at du har været glad for bukserne, og tilmed har bestilt ekstra sæt 🤎 Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stort pris på!

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte sweatshirt og busk og det er…

Bestilte sweatshirt og busk og det er det lækreste bløde sæt. Jeg tror, jeg flytter ind i det. Og tak for gaven, det var pænt af jer.

February 12, 2024

Hej Charlotte

Vi er utroligt glade for at høre, at du er glad for sættet 😍

Rated 5 out of 5 stars

Kvaliteten lever op til det lovede

Kvaliteten lever op til det lovede! Fantastiske kvinder og en fin lille virksomhed!

February 5, 2024

Hej Maria

Det er vi SÅ glade for du synes. Tusind tak!

Rated 5 out of 5 stars

meget hurtig respons og venlig…

meget hurtig respons og venlig kommunikation

February 4, 2024

Hej Lene

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Det sætter vi stort pris på 😊

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert joggingsæt i farven mokka

Lækkert joggingsæt i farven mokka. Lidt lille i str. men det oplyser de også i div opslag på insta. Virkelig god kvalitet, ser også fint ud efter vask. Hvis de også lavede deres t-shirt i XXL ville jeg købe i alle farver. Hurtig levering🌟🌟🌟🌟🌟

January 22, 2024

Hej Birgitte

Sikke en dejlig anmeldelse at læse. Det er vi meget glade for! Mange tak for det 😍

Rated 5 out of 5 stars

Bløde sweatpants i høj kvalitet

Deres mocca sweatpants er SÅ bløde og i super kvalitet! 🧸 De sidder lige som de skal og strammer på ingen måde. Stor anbefaling herfra 🤩

January 22, 2024

Hej Mathilde

Det er vi meget glade for at høre, at du synes! Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse af vores sweatpants med os 😍

Det bedste hjemmesæt!

Det blødeste, flotteste og bedste hjemmesæt jeg nogensinde har købt. De er desuden venlige og lynhurtige til at svare hvis man er i tvivl om noget. De varmeste anbefalinger herfra.

January 7, 2024

Hej Mette

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på! 😊

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Virkelig god kvalitet. Holder facon og farve.

January 5, 2024

Hej Gitte

Det er vi super glade for at høre. Tak for din anmeldelse 😊

Jeg bor i deres Cura Sweatshirt

Cura Clothing laver det lækreste og blødeste sweartsæt. Jeg bor næsten i Cura sweatshirten i Mocca, som desuden er den smukkeste farve. Det er min absolut go to.

Pigerne hos Cura Clothing yder en service udover det sædvanlige og kontakter en undervejs, såfremt noget skulle være forsinket.

January 5, 2024

Hej Christine 😊

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive så fin en anmeldelse til os! Det gør os glade at læse, at du er tilfreds med både produkter og service 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker mit joggingtøj fra Cura

Jeg elsker mit joggingtøj fra Cura! 🩶
Det er utroligt blødt og behageligt at have på, og så bruger jeg deres totebag til træning, som den passer helt perfekt til. Det, der virkelig skiller sig ud for mig, er, at Cura tager ansvar for deres produktion og praktiserer slow fashion. At støtte en virksomhed, der fokuserer på ansvarlig produktion, gør hele forskellen for mig. Kan klart anbefale Cura.

January 10, 2024

Hej Victoria 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det btyder utroligt meget for os, at du sætter pris på slow fashion delen, da den er kernen i alt hvad vi gør 🙏

Take a closer look