Cura Clothing Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kender kun shape bodystocking og Shape toppenen. MEN: Har mange af dem og bruger dem hver dag! De er SÅ gode og holder facon og deres fasthed trods det at jeg vitterligt har dem på hver dag. God kval... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har flere gode sager fra cura - 4-5 shape tops high neck (must!), t-shirt, cap, tote bags…. Altid virkelig lækre kvalitetsting. Godt design, fine detaljer, lækre materialer - gennemført lækkerhed. Og... See more

Rated 4 out of 5 stars

Startede ikke godt, kunne ikke vælge leveringsted, men var heldig at min datter kender dem, så vi fik det sendt til vores nærmeste pakkeshop God opfølgning på mail så jeg vidste hvor langt pakken va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg elsker mit joggingtøj fra Cura! 🩶 Det er utroligt blødt og behageligt at have på, og så bruger jeg deres totebag til træning, som den passer helt perfekt til. Det, der virkelig skiller sig ud f... See more

Company replied

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Cura er et slow fashion tøjbrand til kvinder med fokus på joggingtøj. Navnet Cura er latin, og betyder at drage omsorg og tage hånd om noget. Vi vil nemlig gerne designe lækre styles, men ikke uden omtanke. Det indebærer restmaterialer, få kollektioner, tidløse designs og farver, samt en kvalitet der holder i lang tid frem. Vi bestræber os på at skabe styles der ikke blot ender bagerst i skabet efter kort tid, men som bliver en essentiel del af din garderobe.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Wow! Cura Clothing er Fantastiske!

Deres support på Instagram var bare fantastisk. De var så hjælpsomme - hurtige som lynet og super søde!

Jeg bestilte et sæt fra Cura Clothing til min kæreste som gave, hun blev SÅ glad! Tøjet var så lækkert - kvaliteten var top. Det var bare sååå stilfuldt og godt sammensat!

December 22, 2023

Hej Casper

Vi er helt blæst bagover af din fine anmeldelse. Tusind tak for det! Det betyder alverden at du er tilfreds med din købsoplevelse, og at din kæreste er glad for sweatsættet 😍

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig bestilling og hurtig levering

Har bestilt et cashmere tørklæde. Det er virkelig lækkert og varmt. Det er let at bestille fra hjemmesiden.

December 4, 2023

Kære Tina

Det glæder os at du er glad for dit nye cashmeretørklæde 😍 Tusind tak for din anmeldelse 😊

Rated 5 out of 5 stars

Super god kundeservice og meget…

Super god kundeservice og meget imødekommende. Super tilfreds med kundeoplevelsen.

December 4, 2023

Hej Ezra

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din oplevelse som kunde hos os 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske lækre produkter og…

Fantastiske lækre produkter og vanvittig god kundeservice 😍 jeg har to sweatsets, to t-shirts og merinould halstørklæde.
Kæmpe anbefaling.

November 29, 2023

Kære Carina

Det gør os simpelthen så glade at høre! Tusind tak fordi du har taget din tid til at dele din oplevelse med os. Det sætter vi kæmpe stort pris på 😍

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt et helt sweatsæt…

Jeg har købt et helt sweatsæt (shirt+bukser) og det er virkelig lækkert og blødt 🤎

November 5, 2023

Kære Mila

Det gør os utroligt glade at høre, at du er vild med dit nye sweatsæt 🧸 Tusind tak for din anmeldelse 😍

Fantastisk!

Jeg har igen handlet hos Cura Clothing. Denne gang bestilte jeg deres merino uld tørklæde og jeg er virkelig vild med det. Det er i den lækreste kvalitet, super blødt og smukt! Jeg havde brug for sparring angående købet og pigerne bag Cura var virkelig hurtige til at svare på deres Instagram profil og også lynhurtige til at få sendt varen afsted.

October 11, 2023

Hej Adelina,

Det gør os så glade at høre, tusind tak for endnu en anmeldelse 🧸 Det er skønt at du er glad for dit nye tørklæde! 😍

Jeg er vild med det 😍

Vildt lækker kvalitet, de lækreste farver og fantastisk pasform 👌🏼
Vil helt klart anbefale alle at shoppe hos Cura Clothing!
Og ovenikøbet den bedste service til dato!🐻🍁

Jeg er vild med det 😍

October 3, 2023

Reply from Cura Clothing

Det gør os så glade at høre! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 😍

Det bedste joggingsæt

Det lækreste og varmeste joggingsæt jeg nogensiden har haft. Virkelig god kvalitet, holder pasform mm.

October 2, 2023

Reply from Cura Clothing

Det gør os så glade at høre! Tusind tak for den pæne anmeldelse 😍

Rated 5 out of 5 stars

Fik et sæt af min kæreste

Fik et sæt af min kæreste, og selvom det egentligt er til kvinder er pasformen ikke figursyet så det sidder helt perfekt! 10 ud af 10!
Virkelig lækker kvalitet og kan TYDELIGT mærkes det er lavet af gode materialer!

September 23, 2023

Reply from Cura Clothing

Det er vi glade for at høre! Tak for det 😍

Rated 5 out of 5 stars

Har ikke haft et par ligeså skønne og…

Har ikke haft et par ligeså skønne og bløde joggingbukser før som fra Cura 💖

Tusind tak for er lækkert produkt!

September 22, 2023

Reply from Cura Clothing

Det gør os utroligt glade at høre! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse 😍

Rated 5 out of 5 stars

Skønt joggingtøj og virkelig hjælpsomme…

Skønt joggingtøj og virkelig hjælpsomme til det hele. Jeg har været så glad for tøjet at jeg har givet det i gave til begge mine søstre.
De svarer vildt hurtigt på deres Instagram profil, så hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til dem.
Kæmpe anbefaling herfra! Ville gerne give 10 stjerner men kan kun give 5.

May 1, 2023

Sikke en fin anmeldselse! Tusind tak - det gør os virkelig glade at læse 🤎

Rated 5 out of 5 stars

Så glad for alle mine varer derfra

Så glad for alle mine varer derfra - har både sweatsæt, scrunchies, strømper, silkescarf og tote bag. Det er i så lækker kvalitet 🌞

September 1, 2023

Hej Trine 😊

Tusind tak for den fine anmeldelse - det glæder os virkelig at høre, at du er glad for dine cura-styles 😍

Lækker kvalitet!

Simpelthen den lækreste kvalitet og de smukkeste farver. Vil helt klart anbefale alle at købe deres joggingtøj hos Cura Clothing 👌🏼

September 11, 2023

Det varmer at høre! Tusind tak Sofie 😍

2. Sorterings joggingsæt

Jeg har i dag modtaget et gråt 2. Sorterings joggingsæt. Pasformen er virkelig god og tøjet e lækker kvalitet! Jeg kan på ingen måde se det er 2. Sortering.
Derudover har jeg været i dialog om størrelser og andet vejledning på Instagram og de er virkelig søde og hjælpsomme!
Det er ikke sidste gang jeg køber tøj fra Cura Clothing!

May 8, 2023

Reply from Cura Clothing

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb af et joggingsæt 😄

Tusind tak for den fine anmeldelse 😍

Top kvalitet

Er den heldige indehaver af to sæt fra Cura. Det er den dejligste bløde kvalitet, perfekt pasform og dejlig varmt!
Største anbefalinger 😍

September 30, 2022

Reply from Cura Clothing

Det glæder os meget, at du er glad for dine sæt! Tusind tak for den fine anmeldelse 😍

Rated 5 out of 5 stars

Vildt lækker kvalitet og fantastisk…

Vildt lækker kvalitet og fantastisk pasform 👌🏼 Vil helt klart anbefale alle at shoppe hos Cura Clothing 🧡

January 7, 2023

Reply from Cura Clothing

Det gør os så glade at høre! Mange gange tak 😍

Fantastisk købsoplevelse

Jeg er så tilfreds med Cura Clothing. Modtog det lækreste og blødeste joggingsæt i dag i den fineste brune farve (... og har haft det på lige siden) 🤎

De er hurtige på tasterne og står klar til at hjælpe, med hvad der nu skal være. Så det kunne ikke være bedre.

Cura Clothing skal H E L T sikkert anbefales til andre joggingtøj elskere 😍

December 9, 2022

Reply from Cura Clothing

Tusind tak for din pæne anmeldelse! Det gør os glade at høre, at du er tilfreds med både tøj og service 😍

Skøn oplevelse.

Jeg har for et par dage siden modtaget det mest lækre joggingsæt i luksus kvalitet. Det er allerede blevet mit yndlings item..
Samtidig var det nem bestilling og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos Cura Clothing. Hilsen en meget tilfreds kunde

December 9, 2022

Reply from Cura Clothing

Vi er glade for at høre, at dit nye joggingsæt er blevet en favorit 😍

Tak for de pæne ord 😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte et sæt til min mor i…

Jeg købte et sæt til min mor i fødselsdagsgave, og modtog pakken dagen efter 🤩 rigtig god service og lækker kvalitet! Kæmpe anbefaling herfra 👍🏻

September 30, 2022

Reply from Cura Clothing

Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med både tøj og service. Mange tak for den pæne anmeldelse 😊

Super kvalitet

Jeg bestilte et sæt med joggingbukser og sweatshirt den ene dag og modtog allerede dagen efter. Skønt!
Sættet er super lækkert, blødt og rigtig varmt at have på. Farven er lige mig og passer til det hele.
Det har også stor betydning for mig at det er produceret på en bæredygtig måde.
Det er ikke sidste gang jeg handler her, så 5 stjerner fra mig🌟

November 23, 2022

Reply from Cura Clothing

Tusind tak for din pæne anmeldelse! Det gør os glade at høre, at du er tilfreds med dit joggingsæt fra Cura 😊

Take a closer look