Kender kun shape bodystocking og Shape toppenen. MEN: Har mange af dem og bruger dem hver dag! De er SÅ gode og holder facon og deres fasthed trods det at jeg vitterligt har dem på hver dag. God kval... See more
See what reviewers are saying
Har flere gode sager fra cura - 4-5 shape tops high neck (must!), t-shirt, cap, tote bags…. Altid virkelig lækre kvalitetsting. Godt design, fine detaljer, lækre materialer - gennemført lækkerhed. Og... See more
Startede ikke godt, kunne ikke vælge leveringsted, men var heldig at min datter kender dem, så vi fik det sendt til vores nærmeste pakkeshop God opfølgning på mail så jeg vidste hvor langt pakken va... See more
Jeg elsker mit joggingtøj fra Cura! 🩶 Det er utroligt blødt og behageligt at have på, og så bruger jeg deres totebag til træning, som den passer helt perfekt til. Det, der virkelig skiller sig ud f... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Cura er et slow fashion tøjbrand til kvinder med fokus på joggingtøj. Navnet Cura er latin, og betyder at drage omsorg og tage hånd om noget. Vi vil nemlig gerne designe lækre styles, men ikke uden omtanke. Det indebærer restmaterialer, få kollektioner, tidløse designs og farver, samt en kvalitet der holder i lang tid frem. Vi bestræber os på at skabe styles der ikke blot ender bagerst i skabet efter kort tid, men som bliver en essentiel del af din garderobe.
Østerbro 56 , 9000, Aalborg, Denmark
- info@cura-clothing.dk
- curaclothing.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
People also looked at
Wow! Cura Clothing er Fantastiske!
Deres support på Instagram var bare fantastisk. De var så hjælpsomme - hurtige som lynet og super søde!
Jeg bestilte et sæt fra Cura Clothing til min kæreste som gave, hun blev SÅ glad! Tøjet var så lækkert - kvaliteten var top. Det var bare sååå stilfuldt og godt sammensat!

Reply from Cura Clothing
Hurtig bestilling og hurtig levering
Har bestilt et cashmere tørklæde. Det er virkelig lækkert og varmt. Det er let at bestille fra hjemmesiden.

Reply from Cura Clothing
Super god kundeservice og meget…
Super god kundeservice og meget imødekommende. Super tilfreds med kundeoplevelsen.

Reply from Cura Clothing
Fantastiske lækre produkter og…
Fantastiske lækre produkter og vanvittig god kundeservice 😍 jeg har to sweatsets, to t-shirts og merinould halstørklæde.
Kæmpe anbefaling.

Reply from Cura Clothing
Jeg har købt et helt sweatsæt…
Jeg har købt et helt sweatsæt (shirt+bukser) og det er virkelig lækkert og blødt 🤎

Fantastisk!
Jeg har igen handlet hos Cura Clothing. Denne gang bestilte jeg deres merino uld tørklæde og jeg er virkelig vild med det. Det er i den lækreste kvalitet, super blødt og smukt! Jeg havde brug for sparring angående købet og pigerne bag Cura var virkelig hurtige til at svare på deres Instagram profil og også lynhurtige til at få sendt varen afsted.

Jeg er vild med det 😍
Vildt lækker kvalitet, de lækreste farver og fantastisk pasform 👌🏼
Vil helt klart anbefale alle at shoppe hos Cura Clothing!
Og ovenikøbet den bedste service til dato!🐻🍁
Jeg er vild med det 😍

Det bedste joggingsæt
Det lækreste og varmeste joggingsæt jeg nogensiden har haft. Virkelig god kvalitet, holder pasform mm.

Reply from Cura Clothing
Fik et sæt af min kæreste
Fik et sæt af min kæreste, og selvom det egentligt er til kvinder er pasformen ikke figursyet så det sidder helt perfekt! 10 ud af 10!
Virkelig lækker kvalitet og kan TYDELIGT mærkes det er lavet af gode materialer!

Reply from Cura Clothing
Har ikke haft et par ligeså skønne og…
Har ikke haft et par ligeså skønne og bløde joggingbukser før som fra Cura 💖
Tusind tak for er lækkert produkt!

Reply from Cura Clothing
Skønt joggingtøj og virkelig hjælpsomme…
Skønt joggingtøj og virkelig hjælpsomme til det hele. Jeg har været så glad for tøjet at jeg har givet det i gave til begge mine søstre.
De svarer vildt hurtigt på deres Instagram profil, så hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til dem.
Kæmpe anbefaling herfra! Ville gerne give 10 stjerner men kan kun give 5.

Reply from Cura Clothing
Så glad for alle mine varer derfra
Så glad for alle mine varer derfra - har både sweatsæt, scrunchies, strømper, silkescarf og tote bag. Det er i så lækker kvalitet 🌞

Lækker kvalitet!
Simpelthen den lækreste kvalitet og de smukkeste farver. Vil helt klart anbefale alle at købe deres joggingtøj hos Cura Clothing 👌🏼

2. Sorterings joggingsæt
Jeg har i dag modtaget et gråt 2. Sorterings joggingsæt. Pasformen er virkelig god og tøjet e lækker kvalitet! Jeg kan på ingen måde se det er 2. Sortering.
Derudover har jeg været i dialog om størrelser og andet vejledning på Instagram og de er virkelig søde og hjælpsomme!
Det er ikke sidste gang jeg køber tøj fra Cura Clothing!

Top kvalitet
Er den heldige indehaver af to sæt fra Cura. Det er den dejligste bløde kvalitet, perfekt pasform og dejlig varmt!
Største anbefalinger 😍

Reply from Cura Clothing
Vildt lækker kvalitet og fantastisk…
Vildt lækker kvalitet og fantastisk pasform 👌🏼 Vil helt klart anbefale alle at shoppe hos Cura Clothing 🧡

Fantastisk købsoplevelse
Jeg er så tilfreds med Cura Clothing. Modtog det lækreste og blødeste joggingsæt i dag i den fineste brune farve (... og har haft det på lige siden) 🤎
De er hurtige på tasterne og står klar til at hjælpe, med hvad der nu skal være. Så det kunne ikke være bedre.
Cura Clothing skal H E L T sikkert anbefales til andre joggingtøj elskere 😍

Skøn oplevelse.
Jeg har for et par dage siden modtaget det mest lækre joggingsæt i luksus kvalitet. Det er allerede blevet mit yndlings item..
Samtidig var det nem bestilling og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler hos Cura Clothing. Hilsen en meget tilfreds kunde

Reply from Cura Clothing
Jeg købte et sæt til min mor i…
Jeg købte et sæt til min mor i fødselsdagsgave, og modtog pakken dagen efter 🤩 rigtig god service og lækker kvalitet! Kæmpe anbefaling herfra 👍🏻

Super kvalitet
Jeg bestilte et sæt med joggingbukser og sweatshirt den ene dag og modtog allerede dagen efter. Skønt!
Sættet er super lækkert, blødt og rigtig varmt at have på. Farven er lige mig og passer til det hele.
Det har også stor betydning for mig at det er produceret på en bæredygtig måde.
Det er ikke sidste gang jeg handler her, så 5 stjerner fra mig🌟