See what reviewers are saying
De er rigtig dårlige til at forklare og formulere den rigtige måde at lave opgaverne. Så hvis man skal bruge det til at lære skal man vide meget på forhånd
Jeg fuvking hader hjemmesiden min lærer brugte den så meget at jeg tænkte på at myrde hende i hendes søvn. Min hjerne eksploder vær gang hun siger vi skal åbne hjemmeside. Hjemmesiden hjælper slet i... See more
Company details
Information provided by various external sources
Founded in 1770 by Søren Gyldendal, it is the oldest and largest publishing house in Denmark, offering a wide selection of books including fiction, non-fiction and dictionaries.
Klareboderne 3, 1115, København, Denmark
- dansk.gyldendal.dk
People also looked at
Jeg skulle skrive en tekst om Yahya…
Jeg skulle skrive en tekst om Yahya Hassan og stødte på en meget slem fejl fordi Gyldendal Dansk havde skrevet "Diskutér, om hans beretning villle have været anderledes" men ville er med 2 l ik 3 det gjorde mig meget forundret og jeg vil gerne have de ændre det med det samme! ellers vil jeg sørge for at min skole ikke bruger gylden længere fordi det er dem der skal lærer os noget men de kan ikke selv stave
Jeg elsker at blive brutalt molestreret…
Jeg elsker at blive brutalt molestreret af gyldendal fugle. please gøre det igen det var så dejligt. Der var også en pakistaner som hed Hati Haa som elskeder curry chicken panjot. Please ikke brug gylendal vis du ikke vil have din ringmuskel udviddet af Jeffrey. Fun fact: 1:3 Er normalt for en dih
#StopGyldendalRockere
Jeg havde fået en opgave for til dagen efter, men jeg havde ikke tiden til at lave den. Da jeg kom hjem dagen efter fandt jeg min kat derhjemme. Lidt af katten var i køkkenet noget af den i stuen og dens hoved havde de lagt i ovnen. Ovnen var tændt. Jeg prøvede så at gå igennem overvågningsvideoerne og så at der var brudt fire store rockere ind i mit hus! De var alle sammen iført gyldendal veste og havde knojern og pistoler!!! Få de her gyldendal rockere stoppet.
jeg fik ekstremt diarré da jeg tænkte…
jeg fik ekstremt diarré da jeg tænkte på mine lektier
PS. min lærer vil giftes med gyldendal
sjov
Det var en stille aften i den lille by, hvor alle kendte hinanden. Mørket sænkede sig, og de fleste var allerede gået i seng. Men i et gammelt hus i udkanten af byen sad en ensom mand ved sit skrivebord. Hans navn var Lars, og han havde altid været lidt mærkelig.
Lars havde en besættelse af at samle gamle, forladte genstande. I sit hjem havde han alt fra rustne nøgler til slidte bøger med mærkelige billeder. Men der var én ting, der for alvor fik hans hjerte til at banke: en gammel dukke, som han fandt i en skov. Dukkens ansigt var krakeleret, og dens tøj var snavset og slidt. Men Lars så skønheden i den, og han bragte den hjem.
Mærkelige Begivenheder
Efter at han havde taget dukkens hjem, begyndte mærkelige ting at ske. Om natten kunne han høre hvisken fra dukkens retning, og nogle gange så han den flytte sig lidt, som om den havde liv. Lars var fascineret, men også en smule bange. Han besluttede at tage dukkens billeder og dele dem på sociale medier.
Reaktionerne var blandede. Nogle syntes, det var sjovt, mens andre blev utilpasse. "Dukken ser ud til at være besat," skrev en, mens en anden kommenterede, "Den ser ud til at stirre ind i sjælen." Lars tog det som en udfordring og begyndte at lave videoer, hvor han talte med dukken.
Den Uhyggelige Sandhed
En nat, mens han optog en video, hørte han en dyb stemme, der hviskede hans navn. "Lars..." Det var ikke dukkens stemme, men noget mere skræmmende. Han frøs, men besluttede at fortsætte med optagelsen. Da han kiggede ind i kameraet, så han, at dukken var blevet endnu mere forvrænget, som om den var i smerte.
Pludselig gik lyset ud, og rummet blev fyldt med en isende kulde. Lars kunne mærke en tilstedeværelse bag sig. Da han vendte sig om, stod en skyggefuld figur og stirrede på ham med tomme øjne. "Du har taget mig fra mit hjem," sagde stemmen. "Nu må du betale prisen."
En Uendelig Mareridt
Fra den dag af blev Lars' liv et mareridt. Han kunne ikke sove, for skyggen fulgte ham overalt. Hver gang han kiggede ind i spejlet, så han dukkens ansigt i stedet for sit eget. Byens folk begyndte at hviske om ham, og hans venner trak sig væk. Ingen ville være i nærheden af den klamme dukke.
Til sidst, knækket af frygt og ensomhed, besluttede Lars at slippe af med dukken. Han tog den ud til skoven, hvor han fandt den, og begravede den dybt. Men da han kom hjem, opdagede han, at skyggen stadig var der. Den ville aldrig forlade ham.
Moral
Nogle gange er det bedre at lade fortiden være. Nogle genstande er ikke bare ting; de bærer på historier og hemmeligheder, som er bedre at glemme
og derfo kan jeg ikke lide gylendal.
Jeg prøvede springe eller sprænge og de…
Jeg prøvede springe eller sprænge og de lavet en fejl som lyder såen "Bomben Springer om 5 minutter" men det rigtig er Bomben Sprænger om 5 minutter.
Pingvinporno
Den anden dag da min lære fortalte mig at jeg skulle gå ind på dansk gylendal havde jeg lyst til at skyde mig selv. Derefter kom rengøringdamen og trak mig ud af klassen imens min klasse så på pingvinporno. Rengøringdamen drak opvaksemiddel og fortalte mig ph-værdien. Jeg var traumatiseret.............Hun låste mig ind i et skab med koste og fejebræt. Denne dag glemmer jeg aldrig
får traumer af den ubehagelig…
får traumer af den ubehagelig hjemmeside Gyldendal har mental voldtaget mig i hovedet
De er rigtig dårlige til at forklare og…
En Årslang Odyssé i Bob's…
En Årslang Odyssé i Bob's Ekstraordinært Almindelige og Fuldstændigt Ligegyldige Liv
Bob's rejse mod det ukendte fortsatte gennem månederne, og hans hverdag blev mere kompleks og fyldt med små eventyr. Han opdagede nye interesser og begyndte at udforske forskellige aspekter af sit liv, der hidtil havde været gemt væk i det almindelige.
For at udfordre sig selv yderligere besluttede Bob sig for at tilmelde sig et lokalt fællesskabskursus i madlavning. Selvom hans kulinariske færdigheder begrænsede sig til at lave pasta og opvarme færdigretter, fandt han ud af, at han faktisk kunne lide at eksperimentere med nye opskrifter. Hans køkken blev et laboratorium, hvor han legede med smage og krydderier.
Bob fortsatte også med at udforske sit kvarter. Han begyndte at tage lange gåture uden et bestemt mål, hvilket førte ham til skjulte parker, små kunstgallerier og uventede møder med lokale kunstnere. Han købte endda et maleri fra en ung kunstner, der malede portrætter af mennesker på gaden.
På arbejdet begyndte Bob at engagere sig mere i projekter og udveksle ideer med kolleger. Han opdagede, at selvom hans job måske ikke var det mest spændende, kunne han stadig finde glæde i samarbejde og kreativ problemløsning. Hans skrivebord blev en legendarisk base for farverige post-it-noter og sjove, men meningsløse kontorpranks.
Weekender blev nu reserveret til udforskning af nærliggende byer og landskaber. Bob tog på campingture og mødte andre ligesindede rejsende. Han opdagede glæden ved enkle øjeblikke som at se solnedgangen over et bjerg eller bare sidde ved en flod og lytte til lyden af naturen.
Et år efter, at hans rejse begyndte, besluttede Bob sig for at tage det næste skridt. Han meldte sig til et kurser i fotograf, hvilket førte til oprettelsen af hans egen Instagram-konto. Hans billeder af almindelige scener fra hans liv med hans karakteristiske vinkel og filter begyndte at få opmærksomhed online.
Den lille blog, han startede, voksede til en platform, hvor mennesker delte deres egne historier om at finde glæde i det tilsyneladende almindelige. Bob's dagbog over ligegyldighed var blevet en kilde til inspiration for andre, der ønskede at gøre noget ekstraordinært ud af deres eget ligegyldige liv.
Bob blev inviteret til at holde foredrag og deltage i interviews, og han opdagede, at hans historie resonerede med mange. Han blev et symbol på, at livet ikke altid handler om store begivenheder, men om at værdsætte de små glæder og finde mening i det tilsyneladende ligegyldige.
Mens Bob's historie fortsatte med at udvikle sig, var han ikke længere den samme almindelige mand, der vågnede op til et ligegyldigt liv hver dag. Han var blevet en udforsker af det normale, en fortaler for det tilsyneladende ligegyldige og en inspirationskilde for dem, der søgte at opdage skønheden i deres egen almindelighed.
Sådan fortsatte Bob's ekstraordinært almindelige og fuldstændigt ligegyldige liv med årene, fyldt med nye oplevelser, forbindelser og en konstant strøm af uventede eventyr, der stadig udfoldede sig. Bob indså, at selv i det mest almindelige og ligegyldige liv, kunne der ligge dybde og skønhed, hvis man turde udforske og værdsætte de små øjeblikke, der gør livet værd at leve.
#StopGyldendalRockere
Efter at Morten Sejlskib Espersen delte hans grusomme oplevelse, har jeg endeligt bygget modet til at dele min historie. Mit tipoldebarn (som bliver født i næste uge) havde fået en dansk opgave får. Men da han er så ung fik han en fejl. Disse rockere brød så gennem døren og slå hans hoved ind til en suppe. Han spiste også alt vores pålægschokolade
#StopGyldendalRockere
Denne hjemmeside er en kopi af clio som…
Denne hjemmeside er en kopi af clio som jeg har snakket om før den er ikke særlig rar ingen kan lide denne hjemmeside den gør skolen til et frygteligt sted af være
Det virker sku ikke
Jeg har også haft en dårlig oplevelse, min skole computer kan ikke kører det i mine dansk timer, og den tænker hele tiden. Det er faktisk en god computer jeg har, men det virker åbenbart ikke helt.
det er dårliget ting
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse…
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med gyldendal dansk, da vores lære giver os alt for mange lektier for :(
Aula griefer!
Jeg har lige været på ferie og jeg kommer hjem til et hus hvor min datters marsvin er blevet neutraliseret inde i min stue med hvad jeg mistænker for at være en vinkelsliber. Mig og min datter Else har været i Ghana i 2 uger. Lige inden vi tog afsted havde min kære datter fået en opgave hun skulle lave på sin ferie tilsendt på Aula af hendes lære. Hun glemte desværre at lave den hvilket resulteret i at Gyldendal sendte 4 store rockere iført gyldendal veste ind for at dræbe vores marsvin og hoppe i vores sofa. Jeg har andmeld sagen til myndighederne og jeg håber at disse 4 mænd bliver fundet og at Gyldendal får en stor bøde! Del der her post i tegn for respekt til vores afdøde marsvin Thor. #StopGyldendalRockere
munkeli munk
Jeg har kun haft dårlige oplevelser med gyldendal. Her tidligere idag, følte jeg mig meget utilpas pga, en abe der gav mig fingeren. senere på vej hjem fra skole så jeg den samme abe komme mod mig. den var helt nøgen med en kæmpe schlong, det var virkeligt ikke finurligt. Aben begyndte derefter at voldtage mig. Jeg blev kneppet hårdt i nedredel af kroppen;( Jeg er derfor nu meget bange for aber, og dybt traumatiseret. Min lærer siger at jeg ikke må skrive det her i timen, men jeg gør det alligevel. Jeg har andre gange besvimet fordi jeg skulle læse inde på gyldendal. Men min lærer siger at det er ligemeget om jeg besvimer, fordi jeg skal læse teksten eller whatever. Gyldendal får mig altid til at føle mig sygt krænket jeg overvejer dybt at hacke gyldendal, og skrive alt muligt brunt på deres servere. mvh. slikkeren 3000
Slaveri
Alle hader Gyldendal og det burde ulovliggøres i hele norden og sydafrika. Fck jer allesammen
det til mænd og jeg hader den dårlige…
det til mænd og jeg hader den dårlige hjemmeside
Den go til af jælb meg mad stav
Den go til af jælb meg mad stav jeg snæk rikti go dans mu og stav flot go jemskede