Gyldendal Uddannelse Reviews 5

1. Book Store
  2. Book Publisher
  3. Educational Institution
  4. Publisher

Information provided by various external sources

På Gyldendal Grundskole bliver du opdateret om nogle af landets bedste undervisningsmidler, du får indblik i det digitale undervisningsunivers, kan deltage i debatter om aktuelle emner inden for læring og få tips og tricks om undervisning og pædagogik,...

2.9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

sut min store omkredset kønsdel

hold da kæft det en 1orte hjemmeside. fandt en mega 1orte pikke stavefejl. det er simpelthen uacceptabelt at jeg skal udsættes for sådan noget her. det giver mig selvmords tanker at i ikke tror vi er mere værd og i bare tror i kan lave stavefejl på den måde. det er en stor lange finger til ungdommen at i gør det her. jeg synes i burde slette hjemmesiden og give en lang og forklarende undskyldning til alle unge for den morderiske fejl i har lavet. og i skal nok tage en ordblindstest for der er stor for at i er det.

March 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

dgaf about school

ja mit navn er ikke oskar det er en fejl mit navn er
mike oxlong og denne hjemmeside kan sutte venstre tre klunker, efter jeg brugte denne hjemmeside til at læse om taliban blev den afghanistanske stat ved med at sende mig emails om at jeg skulle købe en af deres veste og tage til USA ved ikke hvorfor men jeg skriver den anmeldelse i flyet derhen nu. Jeg kunne ikke lade vær med at købe så flot en vest til 32kr :)

March 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

roderi med aktivering af ebøger

roderi med aktivering af ebøger

Munksgaard, Gyldendal og systime = samme firma.

De er ved at integerere alt fra alle tre platforme i systimes ebogsmotor som supporten sagde.

For at sige det som det er, så er ingen af tingene velfungerende.

Det der fungerer bedst af to ting er munkgsgaard,det vil man med tid lukke ned og integere i systime.

Hvis det er det systime som kører idag, sidder der nogle hos gyldendal, der skulle have en fyreseddel.

For systime fungerer da ad rumpen til.

Et logo i venstre side som optager 1/7 af skærmen. Fjern det eller gør det væsentligt mindre

en menu med drop down der fylder 1/3 af skærmen. Den skal gøres væsentigt mindre

Og så er der brugt lidt under haldvelen til at læse tekst på..

Man har en ebog for at læse den, ikke bruge 1/2 as skærmpladsen til ubrugelige ting, som ikke omhandler ebogen

Teksten kan ikke forandres i størrelse.

Man kan ikke formindske logoet i venstre side som fylder 1/7 af skærmen

Jeg er gybt skuffet og forundret over denne "opfindelse" hos gylgendal/munksgaard/systime, for det er da om noget et tilbageslag

September 15, 2020

Is this your company?